KIZLAR LÜTFEN OKUYUN

gizem4191

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
4.644
4.622
158
En çok internet alışverişi çeyiz topiğinde yapıldığı için burada paylaşıyorum lütfen kaldırmayın konumu.

Arkadaşlar DEKORYON.COM dikkat edin bu siteye ben dolandırıldım. Siparişim gelmedi internetten arastırdım dolandırıcı siteymiş bir çok kişinin şikayeti mevcut arastırın lütfen. Bende Şikayette bulundum dekoryondan hemen geri dönüş yaptılar ama ortada yine gelen birşey yok. Siteye yapılacak hiç bir sey yok kapattırılamıyor hiç bir sekilde muhatap yok tel noları sahte maillere dönüş yok en tuhafı müşteri hizmetleri yok.

Sizlerde dikkatli olun lütfen.

İnternetten alışveriş yapmadan önce bilindik güvenilir site olmasına dikkat edin.
İlk önce müşteri hizmetlerini arayıp konuşun kendinize muhatap arayın.
Bilmediğiniz siteden asla alısveris yapmayın.

Off geçmiş olsun canım ya
Sen diyince bende girdim baktım iletişim kısmı bomboş resmen
Müşteri hizmetleri olmayan sitelerden korkuyorum ve uzak duruyorum artık bende.
Umarım yüklü miktarda alışveriş yapmamışsındır. o_Oo_O

canım geçmiş olsun, umarı m sipariş miktarın düşüktür :KK17:

Sagol kuzum, çok yüklü değil 150 tl değernde alışveriş yapmıştm ama karttan çektiğim için telaşe kapıldm fazla çekerler diye hemen bankayı arayıp kartı kapattırdım sizlerde dikkatli olun lütfen.

Off geçmiş olsun canım ya
Sen diyince bende girdim baktım iletişim kısmı bomboş resmen
Müşteri hizmetleri olmayan sitelerden korkuyorum ve uzak duruyorum artık bende.
Umarım yüklü miktarda alışveriş yapmamışsındır. o_Oo_O

Sagol kuzum hayır siparişim yüklü değildi 150 tl değernde ama senden benden 150 150 derken adamlar dolandırıcılıkla köşeyi dönüyor. O kadar fazla şikayet varki site hakkında ama hala satışa açık şasırıyorum.

ya yine de kötü, bir eksiğini alırdın 150 tl ye yani :( nasıl kapatılmıyor hayret bir şey, şikayetlerine baktım, senin gibi bir sürü var canım ve hiç bir şey yapılmıyor, hayret :KK57:

En çok internet alışverişi çeyiz topiğinde yapıldığı için burada paylaşıyorum lütfen kaldırmayın konumu.

Arkadaşlar DEKORYON.COM dikkat edin bu siteye ben dolandırıldım. Siparişim gelmedi internetten arastırdım dolandırıcı siteymiş bir çok kişinin şikayeti mevcut arastırın lütfen. Bende Şikayette bulundum dekoryondan hemen geri dönüş yaptılar ama ortada yine gelen birşey yok. Siteye yapılacak hiç bir sey yok kapattırılamıyor hiç bir sekilde muhatap yok tel noları sahte maillere dönüş yok en tuhafı müşteri hizmetleri yok.

Sizlerde dikkatli olun lütfen.

İnternetten alışveriş yapmadan önce bilindik güvenilir site olmasına dikkat edin.
İlk önce müşteri hizmetlerini arayıp konuşun kendinize muhatap arayın.
Bilmediğiniz siteden asla alısveris yapmayın.

canım çok teşekkür ederim bizi de uyardığın için sana da çok çok geçmiş olsun allahım beterinden korumuş tekrarından da korusun kuzum...

ya yine de kötü, bir eksiğini alırdın 150 tl ye yani :KK43: nasıl kapatılmıyor hayret bir şey, şikayetlerine baktım, senin gibi bir sürü var canım ve hiç bir şey yapılmıyor, hayret :KK57:

Yani canım orası öyle tabi ama allahtan karttan komple çekmemişler ben ona şükür ettim o yüzden 150 tl görmedi gözüm hiç, evet hiç bir şekilde kapatılmıyor bu site bir bayan 1,5 yıl önce pike takımı almış hala siparişi hazırlanıyor aşamasında gözüküyormuş. Böylelerine fırsat vermeleri çok kötü...

Geçmiş olsun.. Millet nerden ne koparıcanı şaşırdı, Allah ıslah etsin

Çok sağol canım, aynen öyle vallahi insanlar çok acımasızlaştı artk, dediğin gibi Allah ıslah etsin ne diyim.

canım çok teşekkür ederim bizi de uyardığın için sana da çok çok geçmiş olsun allahım beterinden korumuş tekrarından da korusun kuzum...

Rica ederim canım tabi uyarıcam sonuçta hepimiz çeyiz yapıyoruz ve bu tarz sitelerden alışveriş yapıyoruz başıma gelenin size yapılmasını asla istemem.

Amin canım ama artk temkinli olurum belli başlı sitelerim var sürekli alışveriş yaptıgım onlardan baskasından kartla alışveriş asla yapmam. Kapıda ödeme yaparm gelirse alırım gelmezse almam kafam rahat olur hiç olmazsa.

Yani canım orası öyle tabi ama allahtan karttan komple çekmemişler ben ona şükür ettim o yüzden 150 tl görmedi gözüm hiç, evet hiç bir şekilde kapatılmıyor bu site bir bayan 1,5 yıl önce pike takımı almış hala siparişi hazırlanıyor aşamasında gözüküyormuş. Böylelerine fırsat vermeleri çok kötü...

Çok sağol canım, aynen öyle vallahi insanlar çok acımasızlaştı artk, dediğin gibi Allah ıslah etsin ne diyim.

Rica ederim canım tabi uyarıcam sonuçta hepimiz çeyiz yapıyoruz ve bu tarz sitelerden alışveriş yapıyoruz başıma gelenin size yapılmasını asla istemem.

Amin canım ama artk temkinli olurum belli başlı sitelerim var sürekli alışveriş yaptıgım onlardan baskasından kartla alışveriş asla yapmam. Kapıda ödeme yaparm gelirse alırım gelmezse almam kafam rahat olur hiç olmazsa.

kesinlikle haklısın canım çok iyi bilindik bikaç site dışına çıkmamak lazım hatta zaman zaman onlarda bile sorun yaşanabiliyo tekrar çok geçmiş olsun tatlım

Back
X