Erken yapmış olabilir sin geç döllenme olabilir yada testler hatalı olabilir veya şuan yaptığın hatalı olabilir ben 2 . çizgiyi gördüm var umarım gönlünden geçen olurHadi kızlarrrrrr yorum bekliyorum sizden yumurtlama günüm 29 idi. Adete 6 3 ve 1 kala testler negatifti sizce bugün neden silik çıktı
canım adet zaten 1 gün gecikti yine de erken olur mu ki bu marka çok çıkarıyormuş zaten yalancı pozitif :) hiç zannetmiyorum hamile olduğumu ama bi umut işte sizlere sormak istedimErken yapmış olabilir sin geç döllenme olabilir yada testler hatalı olabilir veya şuan yaptığın hatalı olabilir ben 2 . çizgiyi gördüm var umarım gönlünden geçen olur
Evet cnm marka yalanci cikartiyor baska marka alip yapabilirsincanım adet zaten 1 gün gecikti yine de erken olur mu ki bu marka çok çıkarıyormuş zaten yalancı pozitif :) hiç zannetmiyorum hamile olduğumu ama bi umut işte sizlere sormak istedim
Aşkım yok ya bence yalancıdır adet olurum çünkü hamile olsam zaten önceki günler çıkardı herkesin afetten 4-5 gün önce çıkıyor benim dün olmam gerekiyordu bazen dönfüm 30 oluyor o yüzden asla ihtimal vermiyorumEvet cnm marka yalanci cikartiyor baska marka alip yapabilirsin
Cnm bazisida gecikmenin 10. Günü öğreniyor hamile oldugunu oyle dusunme ins vardirAşkım yok ya bence yalancıdır adet olurum çünkü hamile olsam zaten önceki günler çıkardı herkesin afetten 4-5 gün önce çıkıyor benim dün olmam gerekiyordu bazen dönfüm 30 oluyor o yüzden asla ihtimal vermiyorum
Sizin belirtiniz var miyditeste bakıp kendini ne üz ne mutlu et direkt git kan ver. Yeniyse bile değerinde ufakta olsa artış olacaktır ben de öyle olmuştu.
Bende kandan korkuyorum :):):) eşim umutlanır diye gitmek istemiyorumteste bakıp kendini ne üz ne mutlu et direkt git kan ver. Yeniyse bile değerinde ufakta olsa artış olacaktır ben de öyle olmuştu.
Sizin belirtiniz var miydi
Demeden gitBende kandan korkuyorum :):):) eşim umutlanır diye gitmek istemiyorum
Kaçındı gün çıktı canımYani ben çok erken davrandım heyecandan adeti bile bekleyemedimgaz çok oluyordu bende onun dışında hiçbir belirti yoktu test yaptığım zaman negatif çıkmıştı. Doktora gittiğimde değerim 69 çıkmıştı daha çok yeniydi düşün yani ve geç döllenmede olmuştu
Yani ben çok erken davrandım heyecandan adeti bile bekleyemedimgaz çok oluyordu bende onun dışında hiçbir belirti yoktu test yaptığım zaman negatif çıkmıştı. Doktora gittiğimde değerim 69 çıkmıştı daha çok yeniydi düşün yani ve geç döllenmede olmuştu
:):)uzak çiçeğim gidemem ki tekDemeden gitsürpriz olur varsa da
Kaçındı gün çıktı canım
Canım gecikmiş âdetin güvenilir bir marka al awox peridictor erarly laboquick gibi markalar iyidircanım adet zaten 1 gün gecikti yine de erken olur mu ki bu marka çok çıkarıyormuş zaten yalancı pozitif :) hiç zannetmiyorum hamile olduğumu ama bi umut işte sizlere sormak istedim
Aşkım gecikme oldu mu olmadı mı ne zaman ölrwndin onu soruyorum haHazır mısın duymaya şok olacaksınbüyük ihtimalle benim hesaplama göre daha 1 aylık bile değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?