Teşekkür ederim canımYaaa maşallaahhhh rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin
Gözünüz aydın polikistik over mi var ve Klomen mi kullandınız? 2 aydır ben de klomen kullanıyorum. Geçen ay 1 yumurta büyüdü sonra regl oldum. Bu ay 3 yumurtan çatlamış dedi doktor. Adet günümü bekliyorumÇok şükür ikizlere hamileyim haftaya kalp atışı için gidicem
merhabaa, sizi hatırlıyorum kendi konumdan da nasıl ilerliyor süreciniz? benim çatlatma iğnesinden sonra kiste dönüştü 1 aydır yasmin kullanıyordum 2 gündür bitti regl olmayı bekliyorum reglin 2. Günü kontrole gideceğimGözünüz aydın polikistik over mi var ve Klomen mi kullandınız? 2 aydır ben de klomen kullanıyorum. Geçen ay 1 yumurta büyüdü sonra regl oldum. Bu ay 3 yumurtan çatlamış dedi doktor. Adet günümü bekliyorum
Merhaba canım polikistik over yoktu. Doktorum klomen başlayalım demişti oylelikle başladım. benim sadece sol tarafımda 24mm vardı başka yoktuGözünüz aydın polikistik over mi var ve Klomen mi kullandınız? 2 aydır ben de klomen kullanıyorum. Geçen ay 1 yumurta büyüdü sonra regl oldum. Bu ay 3 yumurtan çatlamış dedi doktor. Adet günümü bekliyorum
Benim 3 yumurtam büyüdü klomen ile. Kontrole gittiğimde doktor kendi kendine çatlamış en az iki tane Yumurtan var dedi. Daha 7 gün geçti. Bakalım bekliyorum. Ovülasyon testi ile koyulaşacak mı diye 3 gündür takip ediyorum bugün sanki biraz daha koyu çıktı siz de yorum yapın lütfen. Yoksa deliriyor muyummerhabaa, sizi hatırlıyorum kendi konumdan da nasıl ilerliyor süreciniz? benim çatlatma iğnesinden sonra kiste dönüştü 1 aydır yasmin kullanıyordum 2 gündür bitti regl olmayı bekliyorum reglin 2. Günü kontrole gideceğim
İki gün sonra tekrarlayın benceTestime bakar mısınız erken gebelik testi silik mi sizce
Eki Görüntüle 3633241
Sanki hafif çizgi var ama hayırlısı olsun hakkımızdaBenim 3 yumurtam büyüdü klomen ile. Kontrole gittiğimde doktor kendi kendine çatlamış en az iki tane Yumurtan var dedi. Daha 7 gün geçti. Bakalım bekliyorum. Ovülasyon testi ile koyulaşacak mı diye 3 gündür takip ediyorum bugün sanki biraz daha koyu çıktı siz de yorum yapın lütfen. Yoksa deliriyor muyum
Koyulasıyor dene sürekli testi de yapppp Benim de Klomen ile 1 yumurtam 20mm olmuştu kontrole gittiğimde gonapeptyl iğne vuruldum ama yumurtam dirençli çıkmış ve çatlamayıp kiste dönüşmüş maalesef tek iğne yeterli olmamış dedi doktor o kist için bu ay yasmin kullandım regl olmayı bekliyorum kontrole gideceğim umarım gitmiştir o kist -pcos var bende bu arada-Benim 3 yumurtam büyüdü klomen ile. Kontrole gittiğimde doktor kendi kendine çatlamış en az iki tane Yumurtan var dedi. Daha 7 gün geçti. Bakalım bekliyorum. Ovülasyon testi ile koyulaşacak mı diye 3 gündür takip ediyorum bugün sanki biraz daha koyu çıktı siz de yorum yapın lütfen. Yoksa deliriyor muyum
Ganopeptyl vurunca doz artırımı gerekebiliyor demişti eczacıKoyulasıyor dene sürekli testi de yapppp Benim de Klomen ile 1 yumurtam 20mm olmuştu kontrole gittiğimde gonapeptyl iğne vuruldum ama yumurtam dirençli çıkmış ve çatlamayıp kiste dönüşmüş maalesef tek iğne yeterli olmamış dedi doktor o kist için bu ay yasmin kullandım regl olmayı bekliyorum kontrole gideceğim umarım gitmiştir o kist -pcos var bende bu arada-
İşte tek yetersiz kalmış maalesef bakalım regl olup gidince göreceğiz doğum kontrol hapı ise yaramış mıGanopeptyl vurunca doz artırımı gerekebiliyor demişti eczacı
Bugün gittim kontrole kist yok olmuş şükürler olsunGanopeptyl vurunca doz artırımı gerekebiliyor demişti eczacı
Benim bata 4 gün var dün akşam test yaptım negatifti bu aydan ümidimi kestim maalesef yaBugün gittim kontrole kist yok olmuş şükürler olsuntekrar Klomen başlayacağız 1 tane de ovitrelle vardı almıştık bakalım inşallah güzel şeyler olur sende durumlar ne canım
Benimde aynı marka 5 gün var adetime böyle çıktı ve sürekli uyku halindeyim bazen uyuyabile kalıyorum olur olmaz yerde kasıklarım ağrıyor ve şiş biraz sizce durum neKızlar selam predictor earlyregle 1-2 gün kaldı
İlk resim adete 6 gün kala ikinci resim 3 gün kala kan verdim 70 çıktıAşkım yok ya bence yalancıdır adet olurum çünkü hamile olsam zaten önceki günler çıkardı herkesin afetten 4-5 gün önce çıkıyor benim dün olmam gerekiyordu bazen dönfüm 30 oluyor o yüzden asla ihtimal vermiyorum
Silik bir çizgi var ama ben bunun ne alalarını gördüm çiçeğim. Regl beklemeni öneririm dilerim hamilesindirBenimde aynı marka 5 gün var adetime böyle çıktı ve sürekli uyku halindeyim bazen uyuyabile kalıyorum olur olmaz yerde kasıklarım ağrıyor ve şiş biraz sizce durum ne
Aşkım 70 çok iyi bence takip et betanı 2 günde bir kan ver. Yükselir inşallahİlk resim adete 6 gün kala ikinci resim 3 gün kala kan verdim 70 çıktı
Dun yine verdim 70 den 594 yükselmişAşkım 70 çok iyi bence takip et betanı 2 günde bir kan ver. Yükselir inşallah
Bu sabahta bu şekildeydi kan için bekliyorum bakalımSilik bir çizgi var ama ben bunun ne alalarını gördüm çiçeğim. Regl beklemeni öneririm dilerim hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?