Canım yoktur o Freley sahte çıkarmıştır çünkü öyle bi afet ağrım var ki olmamam mümkün değil gibi eli kulağında sankiCanım gecikmiş âdetin güvenilir bir marka al awox peridictor erarly laboquick gibi markalar iyidir
yumurtlama gunun kesın mı?Aşkım yok ya bence yalancıdır adet olurum çünkü hamile olsam zaten önceki günler çıkardı herkesin afetten 4-5 gün önce çıkıyor benim dün olmam gerekiyordu bazen dönfüm 30 oluyor o yüzden asla ihtimal vermiyorum
Aşkım kesin Ovülasyon testi ile takip ettim 28 pikti 29 da çatladı nedenki ?yumurtlama gunun kesın mı?
Kız yukarda dedim ya sana adet gecikmesini bekleyemedim diye gecikmeden gittim ben doktoraAşkım gecikme oldu mu olmadı mı ne zaman ölrwndin onu soruyorum ha
yok bazen takvıme gore soyluyorlar ondan dedım kesın adet olman lazımdı bence hamıle olmasan:S zaman dogru yanı. neyse yarın da yap ama normal test al bence erken gebelıkler cok dandık ıyıler de pahalı zaten.Aşkım kesin Ovülasyon testi ile takip ettim 28 pikti 29 da çatladı nedenki ?
Heee tmm tmm gözden kaçmışKız yukarda dedim ya sana adet gecikmesini bekleyemedim diye gecikmeden gittim ben doktora
Yarın bi yapayımyok bazen takvıme gore soyluyorlar ondan dedım kesın adet olman lazımdı bence hamıle olmasan:S zaman dogru yanı. neyse yarın da yap ama normal test al bence erken gebelıkler cok dandık ıyıler de pahalı zaten.
En güvenilir predictor benceHanımlar dayanamadım gittim confort marka erken gebelik testi aldım negatif. Freeely sahte pozitif çıkarıyor kullanmayın kullandırtmayın
Canım daha ne kadar ben burdayım desin e işte bebiş varKızlar frleey gebelik testi kullanan var mı . 9n gecikmem var Haziran'da çatlatma iğnesi olmuştum temmuzda 2gun regli gördüm kan verdim negatifti bu ay regli olmadım 9 gün geçti doktor çatlatma ignesinden dolayı kist oluşmuş demişti regli ile atarsın ama hala regli olmadım test yaptım çift çizgi çıktı sizce bu markanın yanılma payı var mı. Cunku cok yalancı pozitiflik gördüm başka markalarda
Eki Görüntüle 3631397
Eki Görüntüle 3631399
İnsan inanamıyo canım doktor kist var demişti bian önce regli gelsinde kurtuluyum kafasındaydim çok şaşkınım yarın sağlık ocağına gidicemCanım daha ne kadar ben burdayım desin e işte bebiş var
Hayırlısı olsun canım bizede dua etİnsan inanamıyo canım doktor kist var demişti bian önce regli gelsinde kurtuluyum kafasındaydim çok şaşkınım yarın sağlık ocağına gidicem
HamileyimHayırlısı olsun canım bizede dua etyarın sonuçlarını bekliyorum
10.000 den büyük diyor bebeğin oluşmuş kalp atışları bile duyulur koş doktoraaaaaHamileyim
Çok şükür ikizlere hamileyim haftaya kalp atışı için gidicem10.000 den büyük diyor bebeğin oluşmuş kalp atışları bile duyulur koş doktoraaaaa
Yaaa maşallaahhhh rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsinÇok şükür ikizlere hamileyim haftaya kalp atışı için gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?