KIZLAR LÜTFEN YARATICI BİR FİKİR VERİN,YARDIM EDİN BANA

missmtf

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
58
16
13
32
Kızlar benim uzun süreli bi ilişkim var ve sevgilimi çok seviyorum, ama zamanında hatalarım yanlışlarım oldu keşke olmasaydı sevgilimin güvenini sarstım , şuanda çok bağlıyım ona ama o güvensizlik içinde ve askerde şuanda o yüzden aklı takılıyor güvenemiyor benim onu gerçekten sevdiğimi ispatlamam lazım yoksa ayrılığa gidiyor kendisinede aşkım seni sevdiğimi ve bana güvenebilceğini ispatlıcam dedim ama ne yapsam aklıma hiç bişey gelmiyor yaratıcı bişey yapmak istiyorum desin ki vay be bu kız harbiden beni seviyormuş.. fikirlerinize çok ihtiyacım var..

Ona sık sık mesajlar atın ki her an aklinizda oldugunu hissetsin.onunla birlikte safak sayin.onun kıymetini uzakta olunca nasil da anladiginizdan bahsedin.fazla gezip tozmayin ve bunu belirtin.mektup yazin ona.bi askerin en mutlu oldugu andir o satirlari okumak.tekrar tekrar okur eminim.biz eşim askerdeyken boyle idik.ve sonra da evlendik

Yapilan hatalari ogrenebilirsek telafisinide dusunebiliriz.
Ne gibi hatalar?

Bi insanda aldatilma korkusu durduk yere belirmezki?
Demekki pekte pembe degilmis o yalanlar.

pembe yalanlarım oldu diyelim, ama bi ilişkide pembe yalan bile söylenmemeli, birde onu aldatcm korkusu var onda

pembe yalanlar olur yoksa kısa boylu biriyse mesela evet sen cücesin denmez ama bu aldatacaksın korkusu neden?
yani daha önce girişiminmi oldu yoksa omu aldatılmış.
bir de bu tip korkuya fazla kaptıran erkekler gidip kendisi aldatıyor sonra demedi deme.

bizde sürekli konuşuyoruz şafak sayıyoruz onun yanında olduğumu hissettiriyorum çok özlüyorum ama çok takntlı bnm sevgilim beni aldatır diye şüpheleri var

Bi insanda aldatilma korkusu durduk yere belirmezki?
Demekki pekte pembe degilmis o yalanlar.
yok bnm sevgilm çok kıskanç takntlı 1 sokak ilerdeki halama gidyrm söylemiyorum şimdi iki saat napcn der diye bi arkadaşı görüyor söylüyor sonra sen dışarda ne geziyordun diyor hani bu bi örnek benzetme, bu tarzda şeyler, bi ara ayrıldk başka biriyle konuştum birde bu sorun var ya kavga edince başkasnamı yeltenirsin gibi, ama alakası yok çok seviyorum bn onu

O askerdeyken onu beklemen, onun için sabretmen bunların göstergesi değil mi? Sevgilinin güvensizlik problemi senden mi kaynaklı ondan mı? Eğer senin suçun yoksa ve durduk yere kendi güvensizlik yaşıyorsa bu ilişki ikinize de zindan olur.

ya şuan ki duruma bağlı biraz askerde ya takılıyor kafasına merak ediyor bende onu mutlu etmek istiyorum çok yaratıcı güzl bişey yapıyım hem onu çok sevdiğimi anlasın hemde mutlu olsun

Madem seviyorsun izne geldiginde nisanlanalim de ben sensiz olamam de

kızlar hiç mi güzel fikriniz yok hani onu mutlu edebilceğim değişik yaratıcı, vay be dedirte bilcek??

Madem seviyorsun izne geldiginde nisanlanalim de ben sensiz olamam de
ya bi gelse iş güç yerini bulsa zaten hemn nişanlanmayı istiyoruz, ikimzde çok aşırı kıskancz ama o yüzdn kafada soru işaretleri oluyor güzel bi jest yapmak istiyorum

ya şuan ki duruma bağlı biraz askerde ya takılıyor kafasına merak ediyor bende onu mutlu etmek istiyorum çok yaratıcı güzl bişey yapıyım hem onu çok sevdiğimi anlasın hemde mutlu olsun

O halde onun için günlük yazbilirsin bir kaç ay sonra verirsin, resimli bir anı defteri oluşturabilirsin, şiir seviyorsa güzel bir şiir kitabı alıp kitabın içine okudukça denk geleceği notlar yazabilirsin vs

internetten bakıyorum hep sıradan hediyeler, abuk sabuk sürprizler , yaratıcı vay be dedirtcek bişy bulamadım, belki sizin gelir aklınıza bişeyler

ımm.. güzel fikir sağoll bunu yapıyımmm ben :) ama şuanda o askerdeyken büyük bi sürpriz yapmak onu şaşırtmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…