Neyine cok ilginç yazdın apacicim konu yok ki hayal mi gördün. bi konu gördüm sanki evet evet bi konu gördümçok ilginç bir dertmiş gerçekten. Allah yardım etsin ne diyeyim...
silmiş konuyuNeyine cok ilginç yazdın apacicim konu yok ki hayal mi gördün. bi konu gördüm sanki evet evet bi konu gördüm
Ben anlatayimneydi ki
Bence D hiçbiri.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. B de gayet olabilir. C demenizin nedeni bence toplum yapımızın C'ye daha çok önem veriyor olması!Bence siz haksizsiniz. B ne yani? C olsa belki. Neyse bir dahakine...
Bence yanlış düşünüyorsunuz. B de gayet olabilir. C demenizin nedeni bence toplum yapımızın C'ye daha çok önem veriyor olması!
Anlıyorum, haklı olduğunuz bir nokta var ama herkes toplum normlarına göre yaşamıyor. Bence de C olabilir ama konu sahibi B diyorsa ve sonuçlarına razıysa B de olabilir.B nin olmamasinin sebebi konu sahibinin dusunmeden B demesi. Simdi toplum normlarina bakacak olursak C den baskasi zor gorunuyor. Ha alternatifler vardir belki mesela bir E de olabilirdi. Ama yeri degil.
Bence D hiçbiri.
Onca harfin içerisinde neden B ?
Anlatsana biraz
B nin olmamasinin sebebi konu sahibinin dusunmeden B demesi. Simdi toplum normlarina bakacak olursak C den baskasi zor gorunuyor. Ha alternatifler vardir belki mesela bir E de olabilirdi. Ama yeri degil.
kızlar ne yapıyorsunuz ya B ve C mi
aman B nin açılımını yapmak daha güzel1. Sayfada yazdim ben konuyu ordan öğrenebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?