Kızlar lütfen yardım edin böyle bir durum yaşayan var mı ?

Elfhydr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
1
0
1
43
Doktor 6haftalık gebeliğim olduğunu söylüyor fakat kalp atışı yok ve içerde kalbi durmuş olabilir dedi ve beta hcg istedi birbuçuk gün ara ile yaptırdım ilki 21877 ikincisi 22658 çıktı doktorum artış az dedi ve çarşamba yeniden istedi beni korkutan göğüslerimin hassasiyeti azaldı çok sertti biraz yumuşadı acısı eskiye nazaran daha az lütfen yardımcı olurmusunuz korkuyorum

Doktor 6haftalık gebeliğim olduğunu söylüyor fakat kalp atışı yok ve içerde kalbi durmuş olabilir dedi ve beta hcg istedi birbuçuk gün ara ile yaptırdım ilki 21877 ikincisi 22658 çıktı doktorum artış az dedi ve çarşamba yeniden istedi beni korkutan göğüslerimin hassasiyeti azaldı çok sertti biraz yumuşadı acısı eskiye nazaran daha az lütfen yardımcı olurmusunuz korkuyorum
Canım göğüs hassasiyeti ilk başlarda olur sonradan azalmaya başlar diye biliyorum benim ilk öğrendiğimde hassasiyet vardı geçti. 6. Haftada herkes kalp atışı duymayabiliyor 7. 8. Haftaya sarkan oluyor

Canım herşeyden önce ilk başta stres yapma bebişinide üzme 6. hafta zaten çok erken. Daha yeni oluşuyor zaten doktorlar hemen öyle olumsuz şeyler söylemeyi severler sıkma canını daha önce kalp atışını ultrasonda gördü mü?

Bebek varmıydı 6.haftada benm doktorda bebek yok 15gün sonra hazırlıklı gel kürtaj olablrsin dedi bebeğide kalp atışınıda gördük 8. Haftalıkken

Back
X