Kızlar lütfen yardım edin kafam çok karistiii

Bu testimi bugün yaptım adetime 3 gün var ve 1 saat önce yaptım bu şekilde çıktı ama durdukça çizgi yok oldu yani yarım saat sonra kayboldu acaba varmı gebelik yokmu

Başına böyle bir şey gelen oldu mu kafam çok karıştı yıllardır hamile kalmak için uğraşıyorum kızlar bilen cevap yazsın

Kimse yokmu bana cevap verebilecek yada daha önce başına gelen oldumu

Normalde azalmayıp aksine kuruma çizgisi dediğimiz çizginin çıkması lazım. Test bozuk olabilir canım imkanın varsa tekrarla lütfen

valla ilk test apaçık pozitif. ama silikleşmesi de kafa karıştırıyor
Aynen ilk dk da pozitif sonuç verdi iki ay önce yumurta toplama işlemim yapıldı 16 tane yumurtam toplandı yumurtalarim kaliteli 6 tanesi 5 aa olarak dondurdular rahim dinlenme sürecindeyim şu an doktor belki bu süreçte kendiliginden hamile kalabilirsin transfer zamanına kadar demişti bende acaba olabilirmi dedim Çünkü yumurta buyumesi için baya iğne kullanmıştım 2 ay öncesi adetime de 3 gün var bugün akşam üstü yaptım hemen pozitif ama sonra test durdukça silikleşti

yarın kan verin bence ben dayanamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…