• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardım edin ne yapıcağımı bilmiyorum:( :(

niye herkes altınlara takılmış anlamadım ki...adam,karısını köle gibi kullanıyor..evi 1-2 olmadı derken temziletip duruyor...sonra da olmadı cezalısın falan diyor.koskoca kadına ,öğretmen üstelik..böyle muamele olur mu?bir de şiddete başvuruyor..
konu sahibi arkadaşım,altın falan hikaye,kimsenin kimseye böyle davranmaya hakkı yok..bu muameleyi görmek için mi evlendiniz siz?anneniz elin adamının kölesi olun diye mi okuttu sizi? adamın takıntılarını,hastalıklarını bastırmak için mi evlendiniz?
kararınızdan pişman olmayın,geri dönerseniz,adam sizi eskisinden 10 kat daha köle yapar..emin olun..
özel eşyalarınızı pasaport diploma vs isteyin..verrmezlerse polis yoluyla alın..sonra da davanızı açın..karşınızda pişman olmuş bir erkek yok unutmayın..geri dönerseniz bin beteri olacaktır ..

Olaylar gereksiz bir bicimde buyumus..

Ofkeyle kalkmissiniz...malesef

Hakkinizda hayirlisi olsun ins.:KK51:

Geçen Haziran ayında severek . Ama eşim aşırı simetri hastası bir insandı. Sürekli yerde kıl var tüy var., temizle süpür.. Ben işte çalışıyorum işten gelip yemek temizlik vs hepsini yapmaya çalışıyorum ama sürekli bahaneler arıyodu. Bir sabah da yine aynı olaydan tartışma çıktı ben artık patladım evi süpürdüm sonra tekrar süpürgeyi aç bu olmamış süpürememişsin. Sakin olmaya çalıştım 2. Kere süpürdüm sonra yine olmamış yine süpür. Bugun sen cezalısın evden çıkmıcaksın bütün. Gün temizlik yapıcaksın diyip şiddet uyguladı. . Sinirden gözlerimden yaş geldi .kendimi köle gibi hissettim ben öğretmenim çalışıyorum elimden geldiğince bütün işleri yapmaya çalışıyodum ama bahane buluyodu , ağlamaya başladım beni teselli ediceğine daha çok üstüme geldi. Neyse sonra kendisi markete gitti. Ben o sırada evin anahtarını babasına verip çıktım annemin evine.o gün beni birkaç kere aradı ama sinirden açmadım annem açtı telefonu özür dileyeceği yerde birde daha kötü konuştu annemle.ben bu sinirle ertesi gün evdeki altınları alıp götürdüm. Kendisi birikim yapmak için iki kredi çekip altın yatırım yaptık bunları aldım sonra olay zaten koptu. Sonraki gün kıyafetlerimi evden almaya gelince evdeki eşyaların çoğunun götürülmüş olduğunu gördüm annesi eve gelip bana verilen çeyizleri almış buzdolabındaki salatalık. Bile götürülmüş tv, tüm makineler koltuklar halılar herşey diplomam,pasaportlarım alınmış.olayın şokuyla etrafı izlerken dışarıdan anahtar sesi geldi. Eşim , annesi ve ablaları evden eşya götürme operasyonunun ikincisini yapmaya çalışırken o anda polis aradım şikayetçi oldum ama sonrasında bişey olmadı.kaynanam ve görümcelerim bizi ayırmak için ellerinden geleni yaptılar zamanında. Altınları alma sebebi daha önce kaynanama eşim bir tartışmamızda düğünden gelen altınları götürmüşlerdi ben de nasıl bi duygu olduğunu yaşasın istedim. Sonra pişman oldum . Kendisini arayıp altınları geri vermek istedim bu sefer kendisi istemedi ben bir şekilde bir kısmını kredi kartına yatırdım ama hiç cevap bile yazmadı. Şuanda karşılıklı olarak dava açılmadı. 1 aydır ailelerimizde kalıyoruz geçen gün aradım onu ne olucak ne bekliyosun diye 1 senenin dolmasını bekliyorum anlaşmalı boşanabilmek için. Zaten ondan maddi bir talebim yok fakat bu bekleyiş çok zor. Oturup konuşmamız lazım dedim Bîz anca mahkemede rüyada bide ahirette görüşürüz diyo ama bir yandan herşeyi sen mahvettin senin yüzünden bitti evlili diyo. Duygusal olarak hislerim bitmedi Bu bekleyiş beni mahvediyor. Yardım edin :KK43:

Canım eşin belli rahatsız sağlıklı düşünüp karar verebilecek psikolojide değil ..
Konuşsanız da bir çözüme ulaşamazsınız diye düşünüyorum .
İşler bu hale gelmeden bir tedaviye yönlenderilseydi iyiymiş .
Ama şu durumda zaten sağlıklı bir insan yok karşında çok zor ikna etmen..

konu sahibi ögretmenmiş çalısıyor maaşı var.zaten aldıgı altınlarıda krediye yatırmış madem altınları krediye yatırcaktın neden kendini böyle rezil bir duruma düşürdün ki .en basta keşke yapmasaydın şiddet var demiyo zaten konu sahibi üzerime yürüdü diyor siddet yok yani temizlik adına yapılan her evde olabilen tartısmalar .buda tutup kendini altın hırsızı sıfatına koymaya degmezdi esyalar kapışılmıs falan sen yatak odasını almıssın dierleri baska seyler yangından mal kaçırır gibi 1 seneyi doldurmadan bukadar çirkinleşmisse zaten o evlilkten hayır gelmez barıssanız bile ben erkke olsam böyle bi kadına saygı duymam aynı sekilde böyle bi adamada .

Altınları almakla en güzelini yapmışsın.
Sizi köle gibi gören insan var, sizi İNSAN yerine koymayan bir öküz var hatta karşınızda.
Yeteri kadar ezilmişsiniz. O insanı hayatınızda çıkartın ve 1 seneyi beklemeyin.
Siz anlaşmalı açın davayı gerisi gelir zaten...

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.Eşinizin tartıştıktan sonra altınları götürdüğünü düşünsenize.
Olan olmuş artık geçmiş olsun..

Back
X