• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardım edin ne yapıcağımı bilmiyorum:( :(

size tek birşey söyleyebilirim bukadar olaydan sonra sakın geri dönmeyin..

Geçen Haziran ayında severek . Ama eşim aşırı simetri hastası bir insandı. Sürekli yerde kıl var tüy var., temizle süpür.. Ben işte çalışıyorum işten gelip yemek temizlik vs hepsini yapmaya çalışıyorum ama sürekli bahaneler arıyodu. Bir sabah da yine aynı olaydan tartışma çıktı ben artık patladım evi süpürdüm sonra tekrar süpürgeyi aç bu olmamış süpürememişsin. Sakin olmaya çalıştım 2. Kere süpürdüm sonra yine olmamış yine süpür. Bugun sen cezalısın evden çıkmıcaksın bütün. Gün temizlik yapıcaksın diyip şiddet uyguladı. . Sinirden gözlerimden yaş geldi .kendimi köle gibi hissettim ben öğretmenim çalışıyorum elimden geldiğince bütün işleri yapmaya çalışıyodum ama bahane buluyodu , ağlamaya başladım beni teselli ediceğine daha çok üstüme geldi. Neyse sonra kendisi markete gitti. Ben o sırada evin anahtarını babasına verip çıktım annemin evine.o gün beni birkaç kere aradı ama sinirden açmadım annem açtı telefonu özür dileyeceği yerde birde daha kötü konuştu annemle.ben bu sinirle ertesi gün evdeki altınları alıp götürdüm. Kendisi birikim yapmak için iki kredi çekip altın yatırım yaptık bunları aldım sonra olay zaten koptu. Sonraki gün kıyafetlerimi evden almaya gelince evdeki eşyaların çoğunun götürülmüş olduğunu gördüm annesi eve gelip bana verilen çeyizleri almış buzdolabındaki salatalık. Bile götürülmüş tv, tüm makineler koltuklar halılar herşey diplomam,pasaportlarım alınmış.olayın şokuyla etrafı izlerken dışarıdan anahtar sesi geldi. Eşim , annesi ve ablaları evden eşya götürme operasyonunun ikincisini yapmaya çalışırken o anda polis aradım şikayetçi oldum ama sonrasında bişey olmadı.kaynanam ve görümcelerim bizi ayırmak için ellerinden geleni yaptılar zamanında. Altınları alma sebebi daha önce kaynanama eşim bir tartışmamızda düğünden gelen altınları götürmüşlerdi ben de nasıl bi duygu olduğunu yaşasın istedim. Sonra pişman oldum . Kendisini arayıp altınları geri vermek istedim bu sefer kendisi istemedi ben bir şekilde bir kısmını kredi kartına yatırdım ama hiç cevap bile yazmadı. Şuanda karşılıklı olarak dava açılmadı. 1 aydır ailelerimizde kalıyoruz geçen gün aradım onu ne olucak ne bekliyosun diye 1 senenin dolmasını bekliyorum anlaşmalı boşanabilmek için. Zaten ondan maddi bir talebim yok fakat bu bekleyiş çok zor. Oturup konuşmamız lazım dedim Bîz anca mahkemede rüyada bide ahirette görüşürüz diyo ama bir yandan herşeyi sen mahvettin senin yüzünden bitti evlili diyo. Duygusal olarak hislerim bitmedi Bu bekleyiş beni mahvediyor. Yardım edin :KK43:

Altınları alıp gitmekle hata yapmış olsanız bile vakti zamanında eşinizde aynı hatayı yapmış o da düğünde takılan altıları alıp gitmiş anlattığınıza göre yani o da bu konuda çok masum değil. Üstüne üstlük size şiddet uygulamış, bencede siz bu adamla bundan sonra mahkeme ve ahirette görüşün. Eşiniz ve ailesi belli ki uyanık insanlar, kendi oğullarının yaptığı hataları görmeyip sizin tek hatanızda sizi vurmaya çalışıyorlar. Buna izin vermeyin ve sizin yerinizde olsam bu olanlardan sonra boşanma davasını onun açmasını beklemez direkt kendim açardım.

Eşiniz gerktrn tam bir ruh hastasıymış.. Allahın sevgili kulusunuzki rabnim sizi kurtarmış ... Hiç arkana bile bakma kendinide suçlama .. Bu adam hasta senden sonra kimle evlenirse evlensin mutlu olamax o kişiyede aynı eziyetleri yapıcak bu devirde kimse çekmez böyle manyakları .. Ne güzel mesleğin var geleceğine vak .. Kendin gibi normal ruh hastası olmayan iyi kalpli biri ile tanışıp güzel bir evlilik hayatı yaşamı diliyorum .. Allah böyle ruh hastalarından çoluğumuzu çocuğumuzu korusun

yanlış anlamadıysam,eşiniz evi süpüremediğiniz için,size şiddet uygulamış.ve siz hala bu evliliği kurtarmak istiyorsunuz.
bu kadar kendinizi ezdirmeyin,bunu kendinize yapmayın...

Siz altınları almışsınız, onlar eşyaları.
Dengi dengine olmuş yani.
Hisleriniz nasıl bitmedi anlayamadım.
Adam resmen size işkence ediyor, bi daha süpür bi daha süpür diye ki çalışan bir bayansınız sizde. Çok konuşacağına bir işin ucundan tutsaymış. Bana eşim dese bir daha süpür diye değil süpürmek o süpürgeyi ona monte ederim yani. Hem çalışıcam hem de muntazam şekilde evimin işini yapıcam üstüne de begenmeyecek , cezalisın evden çıkmak yok diyecek. Sacmalık yani.

S smilesmile dün gece konuyu açtığında , şiddetten bahsetmemiştin . Eşinin memnuniyetsiz ve takıntılı biri olduğunu anlatmıştın . Şimdi bakıyorum herkes seni altın konusunda haksız buldu diye farklı şeyler ilave etmişsin .
En başından neden şiddeti belirtmedin ?
Şiddetin olduğu konulara çok fazla yorum yapmak istemiyorum .Şiddet oldugunu dün gece yazmış olsaydın eğer daha farklı yorum yazardım .
Neyse hakkında hayırlısı olsun

Eşim şiddet uyguladı yazmışsın ama ne tür bir şiddet bu. Dozu ne türü ne. Evet çok hatalı davranmissin ama bu ayrıntınin önemli olduğunu düşünüyorum.

eşinizin kıldan tüyden kavga çıkartması ve size şiddet uygulaması sizi haklı yapıyor bence.
ayrıca altınlar sadece eşinizin değil zaten düğünde gelenler annesine gittiyse bunları da onun yerine saysın.
bir de bu kadar şeyden sonra bir araya gelip aynı evde yaşamak çok zor değil mi?
herkes bi şeyler kaçırma derdinde nasıl evlilik bu anlayamadım.

iyi ki eşiniz boşanmaya karar vermiş yoksa siz bu aşırı takıntılı adamla üstelik şiddet uygulayan çocuk gibi size ceza veren bu adamla evli kalacakmışsınız.

altınları almışsınız almamışsınız orasına hiç takılmadım ben insan sinir anında saçmalayabilir de siz kendi ayakları üstünde duran bir kadın olarak şiddet uygulayan ve boşanmak isteyen bu adama hala nasıl hisler besliyosunuz onu çözemedim.dön dese özür diletse yapacak gibisiniz.

biraz dik durun lütfen. bu altın eşya meselesi olmasa bile sizin kişiliğinizi hiçe sayan biri var karşınızda.
arayıp sormayın ilgilenmeyin.

Geçen Haziran ayında severek . Ama eşim aşırı simetri hastası bir insandı. Sürekli yerde kıl var tüy var., temizle süpür.. Ben işte çalışıyorum işten gelip yemek temizlik vs hepsini yapmaya çalışıyorum ama sürekli bahaneler arıyodu. Bir sabah da yine aynı olaydan tartışma çıktı ben artık patladım evi süpürdüm sonra tekrar süpürgeyi aç bu olmamış süpürememişsin. Sakin olmaya çalıştım 2. Kere süpürdüm sonra yine olmamış yine süpür. Bugun sen cezalısın evden çıkmıcaksın bütün. Gün temizlik yapıcaksın diyip şiddet uyguladı. . Sinirden gözlerimden yaş geldi .kendimi köle gibi hissettim ben öğretmenim çalışıyorum elimden geldiğince bütün işleri yapmaya çalışıyodum ama bahane buluyodu , ağlamaya başladım beni teselli ediceğine daha çok üstüme geldi. Neyse sonra kendisi markete gitti. Ben o sırada evin anahtarını babasına verip çıktım annemin evine.o gün beni birkaç kere aradı ama sinirden açmadım annem açtı telefonu özür dileyeceği yerde birde daha kötü konuştu annemle.ben bu sinirle ertesi gün evdeki altınları alıp götürdüm. Kendisi birikim yapmak için iki kredi çekip altın yatırım yaptık bunları aldım sonra olay zaten koptu. Sonraki gün kıyafetlerimi evden almaya gelince evdeki eşyaların çoğunun götürülmüş olduğunu gördüm annesi eve gelip bana verilen çeyizleri almış buzdolabındaki salatalık. Bile götürülmüş tv, tüm makineler koltuklar halılar herşey diplomam,pasaportlarım alınmış.olayın şokuyla etrafı izlerken dışarıdan anahtar sesi geldi. Eşim , annesi ve ablaları evden eşya götürme operasyonunun ikincisini yapmaya çalışırken o anda polis aradım şikayetçi oldum ama sonrasında bişey olmadı.kaynanam ve görümcelerim bizi ayırmak için ellerinden geleni yaptılar zamanında. Altınları alma sebebi daha önce kaynanama eşim bir tartışmamızda düğünden gelen altınları götürmüşlerdi ben de nasıl bi duygu olduğunu yaşasın istedim. Sonra pişman oldum . Kendisini arayıp altınları geri vermek istedim bu sefer kendisi istemedi ben bir şekilde bir kısmını kredi kartına yatırdım ama hiç cevap bile yazmadı. Şuanda karşılıklı olarak dava açılmadı. 1 aydır ailelerimizde kalıyoruz geçen gün aradım onu ne olucak ne bekliyosun diye 1 senenin dolmasını bekliyorum anlaşmalı boşanabilmek için. Zaten ondan maddi bir talebim yok fakat bu bekleyiş çok zor. Oturup konuşmamız lazım dedim Bîz anca mahkemede rüyada bide ahirette görüşürüz diyo ama bir yandan herşeyi sen mahvettin senin yüzünden bitti evlili diyo. Duygusal olarak hislerim bitmedi Bu bekleyiş beni mahvediyor. Yardım edin :KK43:

Altınları almanız yanlış olmuş ,belki çıkar bir yol olabilirdi aslında sizin iiçin.Öğretmenim demişsiniz ekonomik özgürlükte var.Keske annenizin yanına gidip göz dağı versediniz sadece.Sorunları zamana yayarak belki halledebilirdiniz.Onun yaptığıda yanlış tabi onun da bir mucadelesi yok oda bir nevi saçmalayıp eşyaları götürmüş.Ne yani bukapkaç olayları..Evlilik bittikten sonra yerin dibine girsin eşyada altında.....

Size şiddet uygulamış ,gerisi teferruat bence.
Arayın eşinizi gidip anlaşmalı boşanın ,1 sene neyi bekliceksiniz.

Takıntılı bir eşiniz varmış ve şiddet görmüşsünüz.
Kendinizi altınları aldığınız için suçlamayın, o anki halinizle duygusal bir hata yapmışsınız.

Bir hayat çalmış sizden altının ne lafı olur !

Arayıp ne olacak demeyin. Geri adım atmayın.
Bu adamın islah olacağına inanıyorsanız tedavi şartı sunun. Ve ayrıca çok pişman olduğuna mutlaka inanın.

Kabul etmiyorsa şiddet gördüğünüze ve psikoljik baskı üzerine dava açın.

şiddet derken o gün üstüme yürüdü daha öncede sinirlerine hakim olamama durumu vardı. simetri hastasıydı. yani bir yer çok temiz olsa bile orayı pis olarak görüyo yine temizlenmesini istiyordu. altınları geri istemedi ama ben onların hepsini bozdurup kredisine kredi kartına yatırdım. şuan bende bir kuruş parası bile yok. ama benim para vererek aldığım eşyalarımı çoğu annesi aldı götürdü,diplomalarım hepsi onda. boşanmaya da yanaşmıyor.anlaşmalı boşanalım dilekçe verelim diyorum onu bile kabul etmeyip mahkemede görüşücez diyo. mahkemeye gitmek için hiçbirşey yapmıyo. face de bazı fotoğraflarımızı kaldırmamış. ama başka kızları beğenip duruyo. yani bir öyle bir böyle davranıyor. bazen duygusal bazen çok sert. ne kadar vericeğimi de şaşırdım zaten ondan birşey talep etmiceğimi söyledim ama 1 senenin dolmasını bekliyormuş. bu bekleyiş zor. :KK43: çünkü ben de düzenimi oturtmak istiyorum annemin evinde zor,eşyalarım ise bir depoda bekliyor yatak odası. :KK43:

S smilesmile dün gece konuyu açtığında , şiddetten bahsetmemiştin . Eşinin memnuniyetsiz ve takıntılı biri olduğunu anlatmıştın . Şimdi bakıyorum herkes seni altın konusunda haksız buldu diye farklı şeyler ilave etmişsin .
En başından neden şiddeti belirtmedin ?
Şiddetin olduğu konulara çok fazla yorum yapmak istemiyorum .Şiddet oldugunu dün gece yazmış olsaydın eğer daha farklı yorum yazardım .
Neyse hakkında hayırlısı olsun
evet,çünkü çok detaya girmek istemedim ama sonradan düzelttim. çünkü herkes beni hırsız sıfatına koyuyor. halbuki bende bir gr altını bile kalmadı hepsini borçlarına yatırdım

Back
X