Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aldatılması mevzusu geçirdikl eğerr ilginen olursa detaylıca anlatacağım ama çok çaresiz hissediyorum
Hayır odaklanmam gereken bir sınavım var ve bna ciddi anlamda yardımcı olacak yok gösterecek birileri varsa detaylandırmak istedim. Konum ile ilgilenen olmazsa boşuna zaman kaybım olmasın diye
Bunları yazana kadar konuyu yazmıştınHayır odaklanmam gereken bir sınavım var ve bna ciddi anlamda yardımcı olacak yok gösterecek birileri varsa detaylandırmak istedim. Konum ile ilgilenen olmazsa boşuna zaman kaybım olmasın diye
Leyla bu sene sınava çok hırslı çalışıyor :dHayır odaklanmam gereken bir sınavım var ve bna ciddi anlamda yardımcı olacak yok gösterecek birileri varsa detaylandırmak istedim. Konum ile ilgilenen olmazsa boşuna zaman kaybım olmasın diye
Neden ilgilenmeyelim ki? Her an linclemeye hazir kisileriz burda. Anlatin.Hayır odaklanmam gereken bir sınavım var ve bna ciddi anlamda yardımcı olacak yok gösterecek birileri varsa detaylandırmak istedim. Konum ile ilgilenen olmazsa boşuna zaman kaybım olmasın diye
Bunları yazana kadar konuyu yazmıştın
27 yaşında , yetişkin bir insansınız. Sınavınız anlatmak istediğiniz konudan daha önemliyse forumda zaman kaybetmek yerine ders çalışın.
Daha önce forumu kullanıyordunuz sanirim. Formati biliyorsunuz aslinda. Sizin ki biraz şu kadar mesaj gelirse anlatırım gibi oldugu icin tepki cektiniz. Yoksa direk anlatsaniz da cvp verenler veriyorBuralar görmeyeli bayağı kirlenmiş ruhlarla dolmuş.
Neden siparişle konu açıyorsun? Direkt yazacaksın okuyacağız işte, bu kadar boş muhabbet yerine konuyu yazmıştın dedim ne saldırması, neyse aldatılmanın gerginliğine veriyorumNeden bu kadar eleştirelsiniz ki anlamış değilim. Ne bu hıncın sebebi?? Sarmaya insan mı arıyorsunuz ?
Ahhaha. Bingoo bu kadar olurAyyyyyyy ne yorucu bir insansınız!
Sorarsak anlatacakmış.
Lisede ağlama krizlerine girip "nooolduuğ nooolduuğ" diye arkadaşlarını başına toplayıp ısrar ettirmekten keyif alan drama queen'ler gibisiniz.