Kizlar lutfen yardım

ispat edemesemde o

31 12.31 olan meşhur sayı nedir? ben bilmiyorum onu.

Hiç bir şey anlamadım.

iş arkadaşlarıma beni arattı birkaç kere tel meşgul mu değil mi bende tedirginim benim istedim aşk onun istediği seksti...

Ben gelen mesajı bile acmıyorum siz bunlarla neden ugrasıyosunuz ya Hayır olsa ne olmasa ne degıscek ? Korkun varsa engelleme diye bısey var.

ispat edemesemde o
Tamam bakın o kısmı kabul ettik diyelim.
Sizi stalklıyor olabilir.
Fakat sizi tıkladığı dakikaları 31 seçip size "Seni istiyorum ya da belanızı bilmem ne?" mesajı veriyor olamaz. Aklı fikri 31 olan adam sizi ne yapsın? 31 rakamı ile mesaj mı olur ya?

Yıldım yeminle. Niye bu kadar çabaladıysam

Erkekler mastürbasyona 31 diyorlar ya konu sahibinin bahsettiği güçlü erkekte hep 31. Dakikada mesaj atıyormuş yada hep o dakikada çevrimiçi oluyormuş yazar burada diyor ki bu çok güçlü şahsiyet benimlemi seks yapmak istiyor yoksa belamlamı
Galiba böyle bisey

Korkma diyorsun

Ya son cümleye gece gece ne güldüm :)))

Bence belami s... pesinde
Çok tatlisiniz konum kapansın kizlar

Belki saat kurdu adam, saat mesela 14.30'a kurdu. gireyim tııklayım o saatte diye mesaj atması da 31'e denk geliyor ama bu da saçma.
Peki siz görüşmüyorsunuz bu kişiyle artık değil mi? Yine de mesaj atıyor. İşlerinize nasıl balta vurdu?

Hadi diyelim adam bu saat olayını gerçekten bilinçli yapıyor fakat sizin bunu anlayıp buna yormaniz daha tehlikeli geldi bana.Hani 40 yıl düşünsem, böyle bir bağlantı kuramam.Takinti vs bir rahatsızlık yaşadınız mı daha önce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…