Kizlar lutfen yardım

Sanirim o oyle bi dil gelistirmis bana dosya atiyor o rakam . x yerdrki hesabım tıkanınca üst üste bildirim geliyor kim bu kim dedim bunun online olduğu zamanlar
X yerde bu hesabım var her saat başı üst üste tıklanıyor kimse öyle boş şeyle uğraşamaz bu whatsaap yakaladım
okadar şey tesadüf olamaz yani

Sanırım siz de bir dil geliştirdiniz ve ben anlayamıyorum.

O kadar şey nedir?
Hesap tıklanması ne demek?
Rakamın dosya atması ne demek?
X yerdeki hesap nedir?
Bildirimlerde ne yazıyor?

Saat geç olunca ben anlamıyorum sanırım
Iyi geceler
Şöyle diyim karşılıklı hoslanti oldu ben geri adım attım benim x ilgili hesabım var belli saatlerde tıklanıyor giciklik icintıkanma saatleri bunun whatsaap giriş anları tesadüf olamaz?

Sanirim o oyle bi dil gelistirmis bana dosya atiyor o rakam . x yerdrki hesabım tıkanınca üst üste bildirim geliyor kim bu kim dedim bunun online olduğu zamanlar

Cidden kafa karıştırıcı insanlar bısey anlayamıyor istese de bi durumda yok yani. Bence engelleyin siz kurtulun son gorulmeye bakıp durmak baslı basına bir takıntı numaralara vs bakmanız ayrı takıntı Hangısıne degınelım. Basınıza bela olacak kişiye de bakmayıverin sizde.

Sanırım siz de bir dil geliştirdiniz ve ben anlayamıyorum.

O kadar şey nedir?
Hesap tıklanması ne demek?
Rakamın dosya atması ne demek?
X yerdeki hesap nedir?
Bildirimlerde ne yazıyor?
X bi sayfam var günün belli saatleri tıklanan tesadüf o ki bunun whatsaap online olduğu anlar. işle alakalı dosya attı birkaç kere hep malum rakam

X bi sayfam var günün belli saatleri tıklanan tesadüf o ki bunun whatsaap online olduğu anlar. işle alakalı dosya attı birkaç kere hep malum rakam
Şimdi biraz anladım galiba.
Sizin bir hesabınız var ve genel olarak tıklanma saatleri o kişinin online olduğu anlar. Muhtemelen o bakıyor. Peki saat hep 31. Dakikaya mı denk geliyor?

X sayfa demek yerine gercek adini mi yazsaniz ?
Sevgili günlük adı altina da msj yazmişsiniz
Siz baya baya tutulmuşsunuz bu adama

Anladım sonunda. Senin bi sayfan var. O sayfaya tıklanan saatler bahsettiğin kişinin whatsapp'ta online olma saatleriyle aynı. Yani o tıklıyor diyorsun. Yani seni takip ediyor. Reddettin diye de sana takıntı yapmış olabileceğini düşünüyorsun ya da seni hala istediğini. Doğru mu anladım?

Beni istiyor mu yoksa başıma çorap mi örecek o da ondan çok hoşlandığım anladı geri adım attım hala üzülüyorum olmazdı su an o takıntı yapmış gibi

Konum kapatılsın kızlar çok karışık derdimi anlatamıyorum.ben buadamsan çok ama çok hoslandim olmayacağını düşündüm için geri adım attım buda onu ofkelendirmis gibi

Fazla varsayımsal yaşıyorsunuz.
Saatler denk geldiği için o kişiden şüphe ediyorsunuz. Hadi bunu makul bulduk diyelim.

Adamın oturup "Saatlerin 31. Dakikalarında tıklayayım, benim olduğumu anlayıp vereceğim mesajı çözsün." deme ihtimali imkansiz ötesi.

Beni istiyor mu yoksa başıma çorap mi örecek o da ondan çok hoşlandığım anladı geri adım attım hala üzülüyorum olmazdı su an o takıntı yapmış gibi

Valla ne bileyim his olarak tedirgin oldum ben. Pek sağlam ayakkabı değil herhalde bahsettiğin kişi. Reddedilmeyi yedirememiş ve sana kafayı takmış olabilir. Seks istiyorsa hala bunu elde etmeyi deniyor olabilir. Kendine dikkat et neler oluyor memlekette neler. Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…