- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
Uğraşmıyorum o hesabim tıklanması tedirgin etti. bana ofkeli olduğunu biliyorum niye geri adım attım diye
nasıl bildireceğimKonunuz 03:31de kapanacaktır.Aidkakdkaks şaka tabi. Moderatörlere bildirirseniz kapanır.
Annem böyle pasta yapmayı nereden ögrendiSanırım siz de bir dil geliştirdiniz ve ben anlayamıyorum.
O kadar şey nedir?
Hesap tıklanması ne demek?
Rakamın dosya atması ne demek?
X yerdeki hesap nedir?
Bildirimlerde ne yazıyor?
Annem değil babam olacak oAnnem böyle pasta yapmayı nereden ögrendi
Konudan okadar birsey anlamamısımki bana bildigimide unutturmusAnnem değil babam olacak o
Konu sahibi söylediklerinizden hicbir şey anlamadım. Daha açıklayıcı tek msj olarak atar mısınız
69 da olsaydı kesin seni s... istiyor derdikte 31 tek başına yeterli değil bence
gerçekten hiç anlatamıyorsunuz, yaşınız kaç?Konum kapatılsın kızlar çok karışık derdimi anlatamıyorum.ben buadamsan çok ama çok hoslandim olmayacağını düşündüm için geri adım attım buda onu ofkelendirmis gibi
dedektif olacak kızsın maşallahErkekler mastürbasyona 31 diyorlar ya konu sahibinin bahsettiği güçlü erkekte hep 31. Dakikada mesaj atıyormuş yada hep o dakikada çevrimiçi oluyormuş yazar burada diyor ki bu çok güçlü şahsiyet benimlemi seks yapmak istiyor yoksa belamlamı
Galiba böyle bisey
09 diyebiliriz aslında69 da olsaydı kesin seni s... istiyor derdikte 31 tek başına yeterli değil bence
Konu sahibi cok fazla whatpadd okumus
Mune gelmeden dağılalım yoksa ban yiyeceğiz toplucaKızlar alemsiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?