Kizlar lutfen yardım

Fazla varsayımsal yaşıyorsunuz.
Saatler denk geldiği için o kişiden şüphe ediyorsunuz. Hadi bunu makul bulduk diyelim.

Adamın oturup "Saatlerin 31. Dakikalarında tıklayayım, benim olduğumu anlayıp vereceğim mesajı çözsün." deme ihtimali imkansiz ötesi.
ispat edemesemde o

31 12.31 olan meşhur sayı nedir? ben bilmiyorum onu.

Merhaba ben birinden cok hoslandim oda benden hoslandi ama cok guclu oldugu icin ben geri adim atip bitirdim altından kalkamam yani bu onu öfkelendirdi işlerime balta vurdu.sorun şu whatsaap ne zaman baksam son görülmesi şu meşhur sayı var ya 31 12.31 gibi kasıtlı bana ne demek istiyor belani s... yoksa seni istiyorum mu
Hiç bir şey anlamadım.

Valla ne bileyim his olarak tedirgin oldum ben. Pek sağlam ayakkabı değil herhalde bahsettiğin kişi. Reddedilmeyi yedirememiş ve sana kafayı takmış olabilir. Seks istiyorsa hala bunu elde etmeyi deniyor olabilir. Kendine dikkat et neler oluyor memlekette neler. Allah korusun.
iş arkadaşlarıma beni arattı birkaç kere tel meşgul mu değil mi bende tedirginim benim istedim aşk onun istediği seksti...

Ben gelen mesajı bile acmıyorum siz bunlarla neden ugrasıyosunuz ya Hayır olsa ne olmasa ne degıscek ? Korkun varsa engelleme diye bısey var.

ispat edemesemde o
Tamam bakın o kısmı kabul ettik diyelim.
Sizi stalklıyor olabilir.
Fakat sizi tıkladığı dakikaları 31 seçip size "Seni istiyorum ya da belanızı bilmem ne?" mesajı veriyor olamaz. Aklı fikri 31 olan adam sizi ne yapsın? 31 rakamı ile mesaj mı olur ya?

Yıldım yeminle. Niye bu kadar çabaladıysam:ukala:

Erkekler mastürbasyona 31 diyorlar ya konu sahibinin bahsettiği güçlü erkekte hep 31. Dakikada mesaj atıyormuş yada hep o dakikada çevrimiçi oluyormuş yazar burada diyor ki bu çok güçlü şahsiyet benimlemi seks yapmak istiyor yoksa belamlamı
Galiba böyle bisey :olamaz:

Tamam bakın o kısmı kabul ettik diyelim.
Sizi stalklıyor olabilir.
Fakat sizi tıkladığı dakikaları 31 seçip size "Seni istiyorum ya da belanızı bilmem ne?" mesajı veriyor olamaz.

Yıldım yeminle. Niye bu kadar çabaladıysam:ukala:
Korkma diyorsun

Erkekler mastürbasyona 31 diyorlar ya konu sahibinin bahsettiği güçlü erkekte hep 31. Dakikada mesaj atıyormuş yada hep o dakikada çevrimiçi oluyormuş yazar burada diyor ki bu çok güçlü şahsiyet benimlemi seks yapmak istiyor yoksa belamlamı

Ya son cümleye gece gece ne güldüm :)))

Ha meşhur sayı derken 31 den bahsetmişsin. Valla anca anladım sona gelince.

Ha meşhur sayı derken 31 den bahsetmiş. Valla anca anladım. Onun için belasını s... düşünmüș :halay: :KK70: Ay yıkıldım valla gece gece helal olsun
Bence belami s... pesinde
Çok tatlisiniz konum kapansın kizlar

Belki saat kurdu adam, saat mesela 14.30'a kurdu. gireyim tııklayım o saatte diye mesaj atması da 31'e denk geliyor ama bu da saçma.
Peki siz görüşmüyorsunuz bu kişiyle artık değil mi? Yine de mesaj atıyor. İşlerinize nasıl balta vurdu?

Hadi diyelim adam bu saat olayını gerçekten bilinçli yapıyor fakat sizin bunu anlayıp buna yormaniz daha tehlikeli geldi bana.Hani 40 yıl düşünsem, böyle bir bağlantı kuramam.Takinti vs bir rahatsızlık yaşadınız mı daha önce?

Back
X