• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardım...

bendiss12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
558
181
123
kızlar annemler farklı bir Şehre taşındı. Fakat babamın memleketinde ki işleri yoluna koymak için sürekli gidip gelmesi gerekiyor.. Bu gidip gelmelerde de uzun uzun bizde kalıyor.. Ilk zamanlar misafir Gözüyle bakıp bi kaç gündür haftadır geçer deyip idare ediyorduk.. Yaklaşık iki ay olucak iki üç günde bir bizde. Annem her gün günde 3 4 kere arar buyur et babanı çağır diye yetmez eşimi de arar çağırın babanızı diye. Biz zaten çoğunlukla buyur ediyoruz.. Ama bazen özel bi gecemiz oluyor yada arkadaş ağırlamak istiyoruz o zamanlar da da suçluluk duyuyorum.. Hem sıkılıyorum hem de çağırmadığım da pişman oluyorum.. Bu arada evimiz de kutu gibi küçücük.. Babam salon da yatmak durumunda kalıyor. Başka oda yok. Ystsk odamızın hemen yanı. Tuvalete yada mutfağa kalksak hemen duyuluyor. Ve ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum. Babamı seviyorum ağırlamak da istiyorum ama süresi de belli değil.. Evimiz de bir oda daha olsa birazdaha büyük bi ev olsa bu kadar sıkılmıcam.. Eşim Anlayış göstermeye Çalışıyor ses etmiyor ama sıkılıyor tabi o da. Işten gelip birbirimizi gördüğümüz 2 3 sa en fazla onda da babamla oturmak zorunda kalıyoruz.. Onun istediği programları izliyoruz mecbur film izlesek izleyemiyoruz babam varken.. Erkenden odamıza geçsek ayıp oluyor.. Gece birlikte olsak Kalkıp duşa girmeye utanıyor insan.. Bişey ima etsem küserler .. Bunu genç insan bunlar deyip kendileri düşünmesi gerekmez mi.. O kadar bunalıyorum ki.. Nolur bi yol gösterin bu nasıl denir nasıl söylenir.. Bi babanı bakamadın o sene kaç sene bakmış büyütmüş demeyin :( .. En ufak bi sesimizi duyar yAttığı yerden ... Ne özelimiz kaldı ne tv keyfimiz vs... Siz olsanız ne yapardınız :(((

Yapacak bisey Yok gibi duruyo.. ima etmek bile olmaz, kirilirlar.. ama kayinpeder olsaydi babanin yerinde, ima etmesi daha basit olurdu dimi .. esin iyi biriymis bi yonden.. benim esim seninki gibi sabirli olmazdi galiba .. Allah yardimciniz olsun..

Zor bir durum. Annenize Söyleseniz küserler sanırım. Idare etmekten başka seçeneğiniz yok, biraz daha sabır...

Çok küçük birşey gibi görünüyor ama gercekten büyük bi dert.. Sınav yani resmen.. Nasıl davranılır.. Napılır bilemiyorum.. Eşim anlayışlı ama patlarsa daha zor durumda kalırım :( sanırım beni üzmek istemiyor..

Çok küçük birşey gibi görünüyor ama gercekten büyük bi dert.. Sınav yani resmen.. Nasıl davranılır.. Napılır bilemiyorum.. Eşim anlayışlı ama patlarsa daha zor durumda kalırım :KK43: sanırım beni üzmek istemiyor..

babanızı misafir varken çağıramıyoruz suçluluk duyuyoruz demişsiniz ,peki bu sırada babanız nerede kalıyor sizden başka kalabileceği bir yer var mı?

Babanızın işi zormuş. Demekki başka gideceği yakını yok size geliyormuş yoksa p da istemezdi salonda uyumak vb

kızlar annemler farklı bir Şehre taşındı. Fakat babamın memleketinde ki işleri yoluna koymak için sürekli gidip gelmesi gerekiyor.. Bu gidip gelmelerde de uzun uzun bizde kalıyor.. Ilk zamanlar misafir Gözüyle bakıp bi kaç gündür haftadır geçer deyip idare ediyorduk.. Yaklaşık iki ay olucak iki üç günde bir bizde. Annem her gün günde 3 4 kere arar buyur et babanı çağır diye yetmez eşimi de arar çağırın babanızı diye. Biz zaten çoğunlukla buyur ediyoruz.. Ama bazen özel bi gecemiz oluyor yada arkadaş ağırlamak istiyoruz o zamanlar da da suçluluk duyuyorum.. Hem sıkılıyorum hem de çağırmadığım da pişman oluyorum.. Bu arada evimiz de kutu gibi küçücük.. Babam salon da yatmak durumunda kalıyor. Başka oda yok. Ystsk odamızın hemen yanı. Tuvalete yada mutfağa kalksak hemen duyuluyor. Ve ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum. Babamı seviyorum ağırlamak da istiyorum ama süresi de belli değil.. Evimiz de bir oda daha olsa birazdaha büyük bi ev olsa bu kadar sıkılmıcam.. Eşim Anlayış göstermeye Çalışıyor ses etmiyor ama sıkılıyor tabi o da. Işten gelip birbirimizi gördüğümüz 2 3 sa en fazla onda da babamla oturmak zorunda kalıyoruz.. Onun istediği programları izliyoruz mecbur film izlesek izleyemiyoruz babam varken.. Erkenden odamıza geçsek ayıp oluyor.. Gece birlikte olsak Kalkıp duşa girmeye utanıyor insan.. Bişey ima etsem küserler .. Bunu genç insan bunlar deyip kendileri düşünmesi gerekmez mi.. O kadar bunalıyorum ki.. Nolur bi yol gösterin bu nasıl denir nasıl söylenir.. Bi babanı bakamadın o sene kaç sene bakmış büyütmüş demeyin :KK43: .. En ufak bi sesimizi duyar yAttığı yerden ... Ne özelimiz kaldı ne tv keyfimiz vs... Siz olsanız ne yapardınız :KK43:((
ne kadar zamandır evlisiniz

sonuçta babanız ve hiçbirşey yapmadan idare edeceksiniz... yapacak bişey yok ama bu durum ne kadar daha böyle devam edecek... yani böyle 2 günde bir gelip kalacaksa taşınsınlar yine sizin olduğunuz yere.... yani bu durumu genelde anneler çözerler ama sizin anneniz mübarek babanı çağır demiş başka bişey dememiş.... bu arada ne kadar zamandır evlisiniz...

kayınpederin olsa eşine çoktan kalmasın demiştin bak eşin sabrediyormuş sende sabret biraz geçer elbet bu durum hem hergunde kalmıyor sanırım haftada 3 gun de baban olsun nolcak sanki keşke babam sağ olsaydıda hergun bizimle olsaydı biraz geniş düşün lütfen

baban ya biraz insaf gercekten..tv keyfinden bahsediyosunuz oysa babanız sizi büyütürken ne keyiflerinden vazgecmiştir,doğumunuza kadar gidin evlat için yapılan fedakarlıkları...sizin tv keyfiniz ve eşinizle özel anlarınızdan daha büyüktür sanırım..yapmayın lütfen

Eşiniz ne güzel sabretmiş !:) Maşallah.
Keşke sizde biraz sabretseniz ...
Birkaç gün keyiflerinden uzak olsanız ne olacak ki...
Kaybettikten sonra keşke ağırlasaydım diye ağlamak istemezsiniz herhalde..

kızlar annemler farklı bir Şehre taşındı. Fakat babamın memleketinde ki işleri yoluna koymak için sürekli gidip gelmesi gerekiyor.. Bu gidip gelmelerde de uzun uzun bizde kalıyor.. Ilk zamanlar misafir Gözüyle bakıp bi kaç gündür haftadır geçer deyip idare ediyorduk.. Yaklaşık iki ay olucak iki üç günde bir bizde. Annem her gün günde 3 4 kere arar buyur et babanı çağır diye yetmez eşimi de arar çağırın babanızı diye. Biz zaten çoğunlukla buyur ediyoruz.. Ama bazen özel bi gecemiz oluyor yada arkadaş ağırlamak istiyoruz o zamanlar da da suçluluk duyuyorum.. Hem sıkılıyorum hem de çağırmadığım da pişman oluyorum.. Bu arada evimiz de kutu gibi küçücük.. Babam salon da yatmak durumunda kalıyor. Başka oda yok. Ystsk odamızın hemen yanı. Tuvalete yada mutfağa kalksak hemen duyuluyor. Ve ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum. Babamı seviyorum ağırlamak da istiyorum ama süresi de belli değil.. Evimiz de bir oda daha olsa birazdaha büyük bi ev olsa bu kadar sıkılmıcam.. Eşim Anlayış göstermeye Çalışıyor ses etmiyor ama sıkılıyor tabi o da. Işten gelip birbirimizi gördüğümüz 2 3 sa en fazla onda da babamla oturmak zorunda kalıyoruz.. Onun istediği programları izliyoruz mecbur film izlesek izleyemiyoruz babam varken.. Erkenden odamıza geçsek ayıp oluyor.. Gece birlikte olsak Kalkıp duşa girmeye utanıyor insan.. Bişey ima etsem küserler .. Bunu genç insan bunlar deyip kendileri düşünmesi gerekmez mi.. O kadar bunalıyorum ki.. Nolur bi yol gösterin bu nasıl denir nasıl söylenir.. Bi babanı bakamadın o sene kaç sene bakmış büyütmüş demeyin :KK43: .. En ufak bi sesimizi duyar yAttığı yerden ... Ne özelimiz kaldı ne tv keyfimiz vs... Siz olsanız ne yapardınız :KK43:((
Kk de hep tersi durumlar olur . Yani gelin evinde çok kalan kp kv den şikayet eder. Ama sizinki de zor yani iş için geldiğinden dolayı. Elden bişey gelmez. Siz sıkıldığını zı eşinize belli etmeyin. Ozaman daha çok gözüne batar adamın.

Yok
kayınpederin olsa eşine çoktan kalmasın demiştin bak eşin sabrediyormuş sende sabret biraz geçer elbet bu durum hem hergunde kalmıyor sanırım haftada 3 gun de baban olsun nolcak sanki keşke babam sağ olsaydıda hergun bizimle olsaydı biraz geniş düşün lütfen
yok kayınpederim olsa da ses edemezdim.. Babam diye kayırıyor değilim.. Eşimin yada bnm babam olması fark etmez.. Sonuçta bana aynı sıkıntı..

babanızı misafir varken çağıramıyoruz suçluluk duyuyoruz demişsiniz ,peki bu sırada babanız nerede kalıyor sizden başka kalabileceği bir yer var mı?
Mobilya üzerine iş yerimiz var oranın arka odası vs var.. Biraz anlaşılmaz bi insan bazen yemekler yapıyorum buyur ediyorum yıne de gidip orda kaldığı oluyor ..

Back
X