• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardım...

Babanızın işi zormuş. Demekki başka gideceği yakını yok size geliyormuş yoksa p da istemezdi salonda uyumak vb
Aslında Annemleri de tekrar memlekete getirtip bi ev tutmayı da düşünüyorlar bazen yani geri Dönmeyi.. Işlerinin olduğu yerde kiralar çok Pahalı değil.. Uygun bi yer tutabilir.. Daha sonra annemler de gelirse hep beraber orda otururlar.. Çünkü annemle ablamda sık sık gidip geliyorlar.. Süresi de belli değil çünkü halen işleyen başında olması gereken bi işyeri var burda.

biraz daha idare edebilirsiniz gidecek sonuçta.tv keyfinizide yapmayıverin bu babanızdan önemli değildir sanırım.ayrıca size gerçekten muhtaç olup gidecek hiçibiryeri olmayıp bakmak zorunda kalsanız neyapacaksınız.bi evlat kolaymı büyüyo böyle günlerde onlar için katlanmalıyız bence.
Kesinlikle katılıyorum

İşlerini yoluna koyana kadar gidip gelecek diyorsunuz.
Dayanıverin biraz..
Annelerimiz babalarımız bizi kolay büyütmediler..
Eşiniz de kıymetli anlıyorum ama babanızdan bu kadar rahatsızlık duyduğunuz için bir gün kendinizi affetmeyebilirsiniz..
Eminim o da çok istenmediği bir evde, bunu mutlaka hissediyordur, kanepe tepesinde uyumaktan hoşlanmıyordur.
Biz babanneyle büyüdük. Annem bir gün gitsin istemiyorum demedi..
Annanem de çok büyük bir rahatsızlık geçirdi bir dönem. Felç oldu yani.
O zamanlar bizim evimiz küçüktü. Annanem rahatsız olmasın diye babam yatakodasını verdi annname.
Şimdi babamın da annemin de bizim de vicdanımız rahat şükürler olsun..
Artık sarılmak istesek de yoklar..

sonuçta babanız ve hiçbirşey yapmadan idare edeceksiniz... yapacak bişey yok ama bu durum ne kadar daha böyle devam edecek... yani böyle 2 günde bir gelip kalacaksa taşınsınlar yine sizin olduğunuz yere.... yani bu durumu genelde anneler çözerler ama sizin anneniz mübarek babanı çağır demiş başka bişey dememiş.... bu arada ne kadar zamandır evlisiniz...
Ya işte bende bunu diyorum kiralar çok Pahalı değil Annemlerde iki haftada bi geliyor ablamla. 300 liraya bi ev tutabilir hadi 400 olsun.. Evliliğimiz üç sene olucak Nisan da.. Bi de her evlat gibi severim babamı.. Ama çok da bi samimiyetimiz yoktur.. Soğuk bi insandır.. Sohbet edilebilecek vs biri de değil.. Gece 11 de gelir evde yemek varken bana şunu yap der ben Romatizma hastasıyım eşim bişey istemeye kıyamaz babam kalk Çay yap der.. Gerçi bunları anneme söyledim de istemeyi kesti.. Geliyor kendi Yemeğini kendi hazırlıyor.. Evde Olanı da yemiyor.. Zor da bi insan yani :(..

Cok zor bi durum ya.
soylesen küserler bide baban sonucta
soylemessen esinle yanliz kalamiyorsun.
esin gercekten sabirliymis baskasi olsa kovmustu.
Allah yardimcin olsun

ileri de kayınvalidenizle sorunlar yaşadığınızda eşiniz bunu koz olarak kullanmaz inşallah. Bu durum geçici ise idare edebilirsiniz. Babanızı dışarıda bırakamazsınız tabiki de. Babanızın ne kadar süre sizde kalacağı belli değilse sıkıntılarınızı annenizle uygun bir dille konuşmayı deneyebilirsiniz. En iyisi dediğiniz gibi, ev tutmaları gerekir. Ev tutulana kadar idare edersiniz.

Cok zor bi durum ya.
soylesen küserler bide baban sonucta
soylemessen esinle yanliz kalamiyorsun.
esin gercekten sabirliymis baskasi olsa kovmustu.
Allah yardimcin olsun

Babasını istemediği halde yüzüne söyleyememesi mi sabır?
Başkası olsa kovardı diyorsunuz da o başkası kim?
Eşini takdir etmişsiniz kovulmayı gerektirecek bir durumu olmayan babayı kovmadı diye..
Benim babamı kovacak insanın bir daha yüzüne bakmam ben..

Ablaniz yada yakin bi akrabaniz yok mu bunlari konusabileceginiz?kisa sureligine olsa bende bakin babaniz sonucta derim de,sanirim baya uzun sureli bisey.cunku babanizin isyeri orda dimi?

Eşini takdir etmişsiniz kovulmayı gerektirecek bir durumu olmayan babayı kovmadı diye..
Sonuna kadar katiliyorum kovmak ne demek ya ne yapiyor ki bu adam kovmadigi icin sansli oluyor??? Annemiz babamiz bizi buyuturken ne keyiflerinden vazgectiler kac geceler uykusuz kaldilar yemediler icmediler bize baktilar simdi bu yasananlar mi zorluk?? :( Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ne denir ki baska

Sonuna kadar katiliyorum kovmak ne demek ya ne yapiyor ki bu adam kovmadigi icin sansli oluyor??? Annemiz babamiz bizi buyuturken ne keyiflerinden vazgectiler kac geceler uykusuz kaldilar yemediler icmediler bize baktilar simdi bu yasananlar mi zorluk?? :KK43: Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ne denir ki baska

Ben de o kadar üzüldüm ki.
Konu başlığını okuyup kızlar lütfen yardım deyince kötü bir iş geldi başına dedim.
Meğer yıllarca kendisine bakan bu yaşa getiren babasıymış evine gelen.
Hani derler ya anne baba dokuz çocuğa bakar da bir çocuk bakmaz diye..
Bir insanın evladı tarafından çok sık geliyor, eşimle rahat edemiyorum, birlikte olamıyoruz gibi cümleler kurması ne kadar acı..
Kendisi için babasının yıllarca birçok keyfinden vazgeçtiğini düşünemiyor.
Bazıları da eşi kovmadı diye melek ilan ediyor eşini..

Burda acilan konularda okudugum kadariyla soyledim. Ne kocalar var manasinda!
Tabi babami kovacak adamin bende yuzune bakmam ama dun burda bi konu okumustum karisinin annesini kovan hatta döven onu dusunerek bole dedim.

Ben de o kadar üzüldüm ki.
Konu başlığını okuyup kızlar lütfen yardım deyince kötü bir iş geldi başına dedim.
Meğer yıllarca kendisine bakan bu yaşa getiren babasıymış evine gelen.
Hani derler ya anne baba dokuz çocuğa bakar da bir çocuk bakmaz diye..
Bir insanın evladı tarafından çok sık geliyor, eşimle rahat edemiyorum, birlikte olamıyoruz gibi cümleler kurması ne kadar acı..
Kendisi için babasının yıllarca birçok keyfinden vazgeçtiğini düşünemiyor.
Bazıları da eşi kovmadı diye melek ilan ediyor eşini..
sorma ya, içim sızladı kendi babamı düşündüm canım sıkıldı. annem babam kaç yaşına geldim evlendim benim de çocuğum oldu hala bana bişey olsun sesim azıcık kötü çıksın gece uyumaz oluyorlar akılları fikirleri ben de kalıyor.. büyük konuşturmasın Allah beni de ben onları evimde ağırlayamayacaksam yuh olsun bana.
hele hele eşin melek ilan edilmesi ne saçmaaa.... kendi babasını ağırlamak söz konusu olsa aslan kesilmeycek miydi bu adam... haa şunu ben de alkışlarım ki anne baba kıymetini bilen bi adammış ki bi densizlik etmiyor niye geldi niye gitti diye

Tabi babami kovacak adamin bende yuzune bakmam ama dun burda bi konu okumustum karisinin annesini kovan hatta döven onu dusunerek bole dedim.

Ama başkası olsa kovardı diyerek genelleme yapıyorsunuz..
Ve kötü bir genelleme bu.
Sanki kocası babayı evden kovmadığı için takdiri hakediyormuş gibi..
Ben babam hakkında es kaza böyle bişey düşünseydim, ay gitse de kocamla başbaşa kalsak diye, böyle düşündüğüm için bana geldiğinde yüzüne bakamazdım..
Yüzüne bakarsam utancım anlaşılır diye.

o konu sahteydi canım yaa... gerçi öyleleri de yok değil. :(

sorma ya, içim sızladı kendi babamı düşündüm canım sıkıldı. annem babam kaç yaşına geldim evlendim benim de çocuğum oldu hala bana bişey olsun sesim azıcık kötü çıksın gece uyumaz oluyorlar akılları fikirleri ben de kalıyor.. büyük konuşturmasın Allah beni de ben onları evimde ağırlayamayacaksam yuh olsun bana.
hele hele eşin melek ilan edilmesi ne saçmaaa.... kendi babasını ağırlamak söz konusu olsa aslan kesilmeycek miydi bu adam... haa şunu ben de alkışlarım ki anne baba kıymetini bilen bi adammış ki bi densizlik etmiyor niye geldi niye gitti diye

Annelik ve babalık böyle bişey işte..
Ben ailemin çok da gönül rızasının olmadığı bir evlilik yaptım.
Sonra iki küçük bebemle boşandım..
Annem ve babam öyle destek oldular ki.
Çalıştığım halde, onların evinde beş kuruş bişeye para ödemeden çocuklarımın tüm ihtiyaçları karşılanarak oturdum..
Kimse yoktu o zaman yanımızda.
Psikologlarınaa da babam götürdü çoğu zaman, doktorlarına da.
Tatillerimiz bütün planlarımız benim ve çocuklarıma göre yapıldı..
Söyledim ya aynı anne baba kendi ebeveynlerine de senelerce baktı.
Bir gün şikayet etmeden of demeden..

2-3 günde bir bizde demişsin. Ben de sana yuh diyorum. Bunun için konu açılmaz çok üzüldüm babanıza:KK43:

Back
X