B
BeRFu84
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BeRFu84
-
zaten ayrılalı çok olmuş be canım bu kadar ayrı kalmayı başarabildiysen bundan sonrasıda gelir arayıp sorma sen bırak eger seni sitiyosa geri gelir
ne yapam istiyo?acaba seni süründürmek mi istiyo biraz
Kızlar gerçekten cok sıkıntılıyım ve napıcamı bilmiyorum kimin ne fikri varsa paylasın lütfen erkek arkadasımla ayrılmıstık yaklasık 10 ay oldu ayrıldıgımızdan beri 2 3 ayda bir aradı en son aradıgında cok pişman oldugunu evlenmek istedigini söyledi bende basta tersledim sonra pişman olup görüsme teklifini kabul ettim aslında hiç taviz vermicem affetmicem sürünsün diye gittim yanına ama görünce yelkenlerim suya indi barısma yanlısı oldugumu anlayınca kendini geri cekti napmaya calısıyor?görüstügümüzde bi sonuca baglayamadık havada kaldı yani napıcam simdi ben lütfen bi fikre sahip olan herkes paylassın
canım ben de sana tecrübemi anlatayım
3 erkek arkadasım oldu
üçü de ayrıldıktan sonra ara ara dönüp benim bitmeyen duygularımdan yararlandılar
nasıl yararlandılar ? sevgimin hala taze olduğunu görüp ego şişirdiler
seviyorum pişmanım dediler ama asla yeniden başlayalım demediler
yani sen bir köşede hazır onu severek bekleyeceksin
kendini yalnız hissettiğinde kollarına koşacak egosu tamir olduğunda hayatına geri dönecek
kesinlikle denenmişi deneme !
denenmişi denemk yersiz olur:1closedeyes:
Baktıki sen hala elinin altındasın emin oldu.. dediki ben biraz daha eğleniyim gerekirse başka kızlarla takılıyım günümü gün ediyim sonra tekrar dönerim buna nasıl olsa elimin altında... eger buda böyle değilse bende eda değilim. !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?