B
BeRFu84
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BeRFu84
-
Normalde gercekten mantıklı bi insanım insanlarla konusmayı onlara yardımcı olmayı severim ama kendi durumum söz konusu olunca dogru hareket edemiyorum objektif olamıyorum eskisi gibi olurmu bilemiyorum bu bi kumar gibi olanlarda var olmayanlarda bu sitede bi cok örnegine rastladım askın gelişi aklın gidişi diyorlar ya gercekten öyle cıkmazdayım o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var teskkr ederim ilgilendigin içinBencede canım sevdiğini belli etmeyeceksin,kendilerini maalesef nimetten sayıyorlarve eğer araya ayrılık girdiyse bi kere eskisi gibi olmuyor maalesef , o eski büyü olur mu sence ? bende olmuyor da hakkında hayırlısı olsun canım , önünde daha çok güzel günlerin var :) şunu asla unutma hep kendine söyle emi " ben daha iyilerine layığım diye "
sevgiler,
YANLIŞSAM LÜTFEN DÜZELTİN
valla bitanem benim bu işe hiç aklım yatmadı.ben başından bir evlilik geçmiş bir kadınım.sana sunları söyleyebilirim ki eeki eşimle senin su anki arkadasının bu huyu cok benzer.
bazı erkeklerin acayip bir ego tatmin şekilleri var ilişki bitmiş 10 ay olmuş aramış evlenme teklif etmiş sen yelkenleri suya salınca da kendini geri çekmiş
şimdi bitanem birincisi evlenmek isteyen biri niye ayrılsın hadi ayrıldı neden bu teklif için 10 ay beklesin
sonra neden sen yumuşayınca kendini geri çeksin
bence onun yapmak istediği evlilik falan değil sadece seni 10ay değil 10 yılda ayrı kalmış olsanız her istediğinde ikna edebileceğini düşünmüş belkide bu konuda arkadaslarıyla iddaya falan girmiştir
sen yumusayıncada kendini geri çekmiştir
ben bu ilişkide erkekde sevgi saygı ve gercekte bi evlilik niyeti olduğunu zannetmiyorum ne yazıkki bazı erkekeler duygulara bizim kadar önem vermiyorlar ve bir ilişkiye adı ne olursa olsun ister sevgililik ister evlilik belli bir süre ayrılık girdiğinde ne yazıkki yerine oturmus olan taşlarda düşüyor.
temelinin sağlam olacağını sanmıyorum
sen sen ol onun seninle dalga gecmesine senin duygularını kullanmasına izin verme
Canım bence o seni denemiş ve hala sevdiğini görünce de rahatlamış,eğer sevdiğini belli etmeseydin peşinden koşmaya devam edecekti kesin.Kaçan kovalanır hesabı.
Kızlar gerçekten cok sıkıntılıyım ve napıcamı bilmiyorum kimin ne fikri varsa paylasın lütfen erkek arkadasımla ayrılmıstık yaklasık 10 ay oldu ayrıldıgımızdan beri 2 3 ayda bir aradı en son aradıgında cok pişman oldugunu evlenmek istedigini söyledi bende basta tersledim sonra pişman olup görüsme teklifini kabul ettim aslında hiç taviz vermicem affetmicem sürünsün diye gittim yanına ama görünce yelkenlerim suya indi barısma yanlısı oldugumu anlayınca kendini geri cekti napmaya calısıyor?görüstügümüzde bi sonuca baglayamadık havada kaldı yani napıcam simdi ben lütfen bi fikre sahip olan herkes paylassın
bişi sorucam canım sen onu seviyorsun değilmi? bu 10 ay içinde seniş sadece 2 kere falan aramış bence gerçekten sevseydi 10 ay içinde 100 kere kapına dayanır barışmak isterdi diye düşünüyorum gerçi neden ayrıldığınızıda bilmiyorum ama sonuç olarak bu kadar zaman beklemezdi. bana umduğunu bulamadı yine kürkçü dükkanı misali sana geldiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?