- 27 Haziran 2025
- 213
- 40
- 13
- 28
Hayırlısı olsun inşallah canım yani bilmiyorum ki ablam ikiz getırdı bebekler su an 3 e gırdı ilk gıttıgınde tek ıkımcı gıttıgımde ultrasomda gorundu yanı cihazdan cihaza farklılık gösterir veya zetn senin olması gereken degerdırHayır canım şuan 16 haftalık ultrasonda başka keseye rastlanmadı zaten olma olasılığı da yok nipt falanda yaptırdım zaten sanırım kişiden kişiye göre artışı değişiyor zaten beta haftası araştırdığınızda belli aralık veriyor kimisinde daha az kimisinde daha çok çıkıyor
Hiç bişey hissetmemem normal mi peki mide bulantısı falan koku hassasiyeti hiç bişey yok arada kasıkta gerilme çekme batma tarzı hafif ağrılar hissediyorum sadeceOlması gereken deger muhtemelen 1 aylık
Olması gereken deger
Belirtiler genelde 6 7. Haftada başlar şuan belirti hissetmemen normal ağrıların da genelde olucak bebek büyüdüğü içinHiç bişey hissetmemem normal mi peki mide bulantısı falan koku hassasiyeti hiç bişey yok arada kasıkta gerilme çekme batma tarzı hafif ağrılar hissediyorum sadece
Sağol canım aynen olması gereken değer maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallahHayırlısı olsun inşallah canım yani bilmiyorum ki ablam ikiz getırdı bebekler su an 3 e gırdı ilk gıttıgınde tek ıkımcı gıttıgımde ultrasomda gorundu yanı cihazdan cihaza farklılık gösterir veya zetn senin olması gereken degerdır
Pcos hastasıyım hamile hissetmemeye normal ben 4 +3 kem öğrendim 3 aya kadar kasıkta baska hıc bor sayım yoktu mıde bulantısı da olmadıbrbek buyudukce oldu zaten 4 aydan sonraHiç bişey hissetmemem normal mi peki mide bulantısı falan koku hassasiyeti hiç bişey yok arada kasıkta gerilme çekme batma tarzı hafif ağrılar hissediyorum sadece
Benimde son adet tarihim 15 Mayıs polikistik over var dün kan verdim 558 çıktı ama doktorlar umutsuz konuşuyor kese de henüz yok son adet tarihine göre betayı az buluyorlar benimde kahverengi peçeteye gelen kanamam 6 gündür devam ediyor hatta regl sandım ilk başta ama değilmiş o kadar mutsuzum ve korkuyorum ki ki birbirimize dua edelimKızlar son adet dönemime göre 6+5 haftalık hamile olmam gerekiyor. Son adetim 15 Mayıs ve ben 21 Haziran'da beta 453 ile hamile olduğumu ogrendim ve iki gün sonra doktor kontrolüne gittigimde kese daha yeni oluşuyor 5 haftalık olarak dedi. 15 gün sonra tekrar gidip kalp atışını duyalım dedi ve 7 temmuza randevu almıştım ama bugün lavoboda koyu kahve ve açık pembe olarak bir akıntı gördüm. Bu sefer özele gittim ve ultrasonda kese var ama içi boş dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem ama çok korkuyorum ilk doktorun söylediği tarih yani 5 haftalık bebeğe uymuyor kese olup da bebeğin olmamasi durumunda. Doktor geç döllenme de olabilir ve gördüğün kanama yerlesme kanaması da olabilir dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem bakalım başına gelen var mı hiç böyle Eki Görüntüle 3612148
İnşallah vardır canım bebislerimiz bizimledirBenimde son adet tarihim 15 Mayıs polikistik over var dün kan verdim 558 çıktı ama doktorlar umutsuz konuşuyor kese de henüz yok son adet tarihine göre betayı az buluyorlar benimde kahverengi peçeteye gelen kanamam 6 gündür devam ediyor hatta regl sandım ilk başta ama değilmiş o kadar mutsuzum ve korkuyorum ki ki birbirimize dua edelim
Bende aynı şekildeyim degeriniz sağlıklı yükseliyorsa sıkıntı olmaz inşallahKızlar halen devam etmekte akıntım koyu kahve bazen de açık pembe ama regli gibi değil ve kötü koku da yok ama hiç ağrım yok korkmaya başladım artık iyice bu şekilde başına gelen var mı
2 gün önce verdim 8.888 çıktı bugün de verdim o daha çıkmadı inşallah dediğiniz gibidirBende aynı şekildeyim degeriniz sağlıklı yükseliyorsa sıkıntı olmaz inşallah
İnşallah içinizi ferah tutun bol bol dua edelim2 gün önce verdim 8.888 çıktı bugün de verdim o daha çıkmadı inşallah dediğiniz gibidir
Üstünden zaman geçmiş doktora gittin mi bebek göründü mu canimKızlar şu an diğer sonucum da geldi 2 gün önce 8.888 bin olan betam şu an 12.288 geldi sizce nasıl anlayanlar bir yorumlayabilir mi?
Maalesef dun kürtaj oldum canım. Boş gebelikmiş ki anlamıştım zaten durmayan kanamadan. İlk başta geç döllenme sanmıştım yerleşme kanaması diye ama kanama bitmedi hiç ve en sonunda gittiğimde kürtaj oldum yani dün bugün yeni taburcu oldum.Üstünden zaman geçmiş doktora gittin mi bebek göründü mu canim
Çok geçmiş olsunnMaalesef dun kürtaj oldum canım. Boş gebelikmiş ki anlamıştım zaten durmayan kanamadan. İlk başta geç döllenme sanmıştım yerleşme kanaması diye ama kanama bitmedi hiç ve en sonunda gittiğimde kürtaj oldum yani dün bugün yeni taburcu oldum.
Teşekkürler:)Çok geçmiş olsunn
Merhaba bende aranıza yeni katıldım şuan sizinle aynı durumdayım 1haziran son adet tarihim şuan lekelenmelerim var evde beta değerlerim çok az artıyor siz ne yaptınız bende şuan kese gözüküyor ama bebek gözükmediKızlar merhaba 1 haziran sın adet tarihim 23 haziranda beta adete 2 gün kala 2.98le hamile oldupumu öğrendim adet gecikmemin 3. Günü tekrar kan verdim 171 adet geceikmesinşn 7. Günü 845 kaç haftalık oluyor nasıl oluyor bilmiyorum ama düne kadar kasıklarımda batma oluyordu bu gğn hiç bişey hissetmiyorum ara ara akıntım oluyor hiç bişey hissetmemem normal mi ben mi evham yapıyorum kendimi zor tutuyorum tekrar beta baktırmamak için doktor haftaya perşembe günü gel dedi normalde
Bende kesede yolk sacda göründü benek görünmedi haftaya salı gidip bakıcaz beta ölçtürmeyeli çok uzun zaman oldu o ne durumda bilmiyorum haftaya gittiğim zaman bütün testlerini yaparız dedi doktorMerhaba bende aranıza yeni katıldım şuan sizinle aynı durumdayım 1haziran son adet tarihim şuan lekelenmelerim var evde beta değerlerim çok az artıyor siz ne yaptınız bende şuan kese gözüküyor ama bebek gözükmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?