- 27 Haziran 2025
- 213
- 40
- 13
- 28
Adet döngünün kac gun duzenlı mıSon adetim 15 mayisda gördüm lekelenmem ise 1-2-3 temmuzdan beri var
5 hafta beta 5600 mu cıktı çoğul gebelik olabılır mı benim 4+3 ken 2000 dıCanım betanın haftayla alakası yok benimde 5 haftanın başıydı 6400 ile hamile olduğumu öğrendim. Betan gayet güzel artmış sen sat göre hesapla betana göre değil hamileliğini
Adet döngünün kac gun duzenlı mı
Sy an beyan kaç bazı kısılerde o hormon yavaş artarken bazılarında yuksek bende 2000 ken arkadaşımın ıse 289 du bana çogul gebelik olabılır olmadı tek gebelikte ve cok hızlı arttı sende yavaş yavaş yükseliyor bol bol bal kabağı susam tuketSon adetim 15 mayisda gördüm lekelenmem ise 1-2-3 temmuzdan beri var
Adetim düzenli yani ya 1-2 gün geç gelir yada erken öyle çok fazla ara olmazAdet döngünün kac gun duzenlı mı
Tamam canım çok sagol bende tekrar mucize bekliyorum hayırlısı Rabbım ne zaman nasıp ederse inşallahAdetim düzenli yani ya 1-2 gün geç gelir yada erken öyle çok fazla ara olmaz
Nasıl yani beta yavaş mi yukseliyor bendeSy an beyan kaç bazı kısılerde o hormon yavaş artarken bazılarında yuksek bende 2000 ken arkadaşımın ıse 289 du bana çogul gebelik olabılır olmadı tek gebelikte ve cok hızlı arttı sende yavaş yavaş yükseliyor bol bol bal kabağı susam tuket
Evet herkesde aynı degıl bebegımle arkadasın bebegı arasında 1 gunluk fark var ona takılma bebek ıyıyse duzenlıyse sıkıntı yok. Bır İmam söylüyordu bebehınıze cok baktırmayom zaten onları korumakla görevli melekler var eger Rabbım olumsuz bır sey verirse de imtihandır. Hıc bır seyı dusunme gece namazlarını kıl duanı et benı de ekle duana Aşlahın ıznıyle her sey huzel olacakNasıl yani beta yavaş mi yukseliyor bende
Bunu evham yapma bır gun yavaş bır gun hızlı hormonlar degısıyor bthcg hormon salgılanan hızı het zaman veya herkesde aynı hızla ılerlemıyor emin ol seninle aynı gumde hamile kalan binlerce insanın btsı birbirinden farklıNasıl yani beta yavaş mi yukseliyor bende
Allah'ın izniyle inşallah rabbim bizde dahil isteyen herkese versin.E
Evet herkesde aynı degıl bebegımle arkadasın bebegı arasında 1 gunluk fark var ona takılma bebek ıyıyse duzenlıyse sıkıntı yok. Bır İmam söylüyordu bebehınıze cok baktırmayom zaten onları korumakla görevli melekler var eger Rabbım olumsuz bır sey verirse de imtihandır. Hıc bır seyı dusunme gece namazlarını kıl duanı et benı de ekle duana Aşlahın ıznıyle her sey huzel olacak
Tabiki orası öyledir ondan şüphem yok ama biliyorsunuz doktorlar herşeyi ona bağlıyorlar veya başka birşeyeBunu evham yapma bır gun yavaş bır gun hızlı hormonlar degısıyor bthcg hormon salgılanan hızı het zaman veya herkesde aynı hızla ılerlemıyor emin ol seninle aynı gumde hamile kalan binlerce insanın btsı birbirinden farklı
Bunu evham yapma bır gun yavaş bır gun hızlı hormonlar degısıyor bthcg hormon salgılanan hızı het zaman veya herkesde aynı hızla ılerlemıyor emin ol seninle aynı gumde hamile kalan binlerce insanın btsı birbirinden
İnsalaj istedi niyetini o olur yanı çok hızlı masallah diyelim öncelikle belkide sen gebe kaldıhın zamanı bilmediğin için su an çok diyoruz5 hafta beta 5600 mu cıktı çoğul gebelik olabılır mı benim 4+3 ken 2000 dı
Guzel düşünelim canım tamam olumsuz hıc bır sey düşünme Senı etkiler yoksaTabiki orası öyledir ondan şüphem yok ama biliyorsunuz doktorlar herşeyi ona bağlıyorlar veya başka birşeye
Tamam çok teşekkür ederim moral verdiginiz için herşey gönlünüzce olsunGuzel düşünelim canım tamam olumsuz hıc bır sey düşünme Senı etkiler yoksa
Guzel düşünelim canım tamam olumsuz hıc bır sey düşünme Senı
Bak canım çogu kısı hamile kaldıgı tarıhı iti bildiğini varsayar ama bilemezsin üstüne gorme derler yenı kana gecmıstor kese olusmus bebeklerin oluşumu çok yavaş oluyor bazı kısılerde bazı kısılır gebe kalır arada 2 ay gecer yine gebe kalır duymusuzdu bende bır olsada sende onlardan birisin Allah nasıp ederse kesen dolacak bazı de bilgilendşr birlikte mutlu olalımTabiki orası öyledir ondan şüphem yok ama biliyorsunuz doktorlar herşeyi ona bağlıyorlar veya başka birşeye
Allah razı olsun kardeşimTamam çok teşekkür ederim moral verdiginiz için herşey gönlünüzce olsun
Hayır canım şuan 16 haftalık ultrasonda başka keseye rastlanmadı zaten olma olasılığı da yok nipt falanda yaptırdım zaten sanırım kişiden kişiye göre artışı değişiyor zaten beta haftası araştırdığınızda belli aralık veriyor kimisinde daha az kimisinde daha çok çıkıyor5 hafta beta 5600 mu cıktı çoğul gebelik olabılır mı benim 4+3 ken 2000 dı
Olması gereken deger muhtemelen 1 aylıkKızlar merhaba 1 haziran sın adet tarihim 23 haziranda beta adete 2 gün kala 2.98le hamile oldupumu öğrendim adet gecikmemin 3. Günü tekrar kan verdim 171 adet geceikmesinşn 7. Günü 845 kaç haftalık oluyor nasıl oluyor bilmiyorum ama düne kadar kasıklarımda batma oluyordu bu gğn hiç bişey hissetmiyorum ara ara akıntım oluyor hiç bişey hissetmemem normal mi ben mi evham yapıyorum kendimi zor tutuyorum tekrar beta baktırmamak için doktor haftaya perşembe günü gel dedi normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?