korkulacak bısey yok bence :) gunu gunune yumurtlamayı bılırken gıdıyoruz da mesela 6+6 cıkması lazım 6+1 cıkıyor sonrakı hafta 3 fazla bıle cıkabılıyor :)) rahatla . ınsallah saglıklı bısekılde dogurmak nasıp olsun ^^Kızlar son adet dönemime göre 6+5 haftalık hamile olmam gerekiyor. Son adetim 15 Mayıs ve ben 21 Haziran'da beta 453 ile hamile olduğumu ogrendim ve iki gün sonra doktor kontrolüne gittigimde kese daha yeni oluşuyor 5 haftalık olarak dedi. 15 gün sonra tekrar gidip kalp atışını duyalım dedi ve 7 temmuza randevu almıştım ama bugün lavoboda koyu kahve ve açık pembe olarak bir akıntı gördüm. Bu sefer özele gittim ve ultrasonda kese var ama içi boş dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem ama çok korkuyorum ilk doktorun söylediği tarih yani 5 haftalık bebeğe uymuyor kese olup da bebeğin olmamasi durumunda. Doktor geç döllenme de olabilir ve gördüğün kanama yerlesme kanaması da olabilir dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem bakalım başına gelen var mı hiç böyle Eki Görüntüle 3612148
Dediginiz gibi içimi rahatlatmak istiyorum ama bir şekilde acaba mi sorusu aklıma takılıyor. Olabilir mi diye ama sonra diyorum ki belki öyle değil belki geç döllenme ama beni korkutan asıl şey 3 gündür lekelenme tarzında kahverengi akıntının devam etmesi ama hiç ağrım yokkorkulacak bısey yok bence :) gunu gunune yumurtlamayı bılırken gıdıyoruz da mesela 6+6 cıkması lazım 6+1 cıkıyor sonrakı hafta 3 fazla bıle cıkabılıyor :)) rahatla . ınsallah saglıklı bısekılde dogurmak nasıp olsun ^^
Lekelenme regl kırmızı olup aşırı kanama olmadkca sorun yok diyorlarDediginiz gibi içimi rahatlatmak istiyorum ama bir şekilde acaba mi sorusu aklıma takılıyor. Olabilir mi diye ama sonra diyorum ki belki öyle değil belki geç döllenme ama beni korkutan asıl şey 3 gündür lekelenme tarzında kahverengi akıntının devam etmesi ama hiç ağrım yok
Regl gibi değil evet kahverengi akıntım var ağrı yok. O da zaten lavoboda peçeteye silince goruyorum yada idrar sonrası görüyorumLekelenme regl kırmızı olup aşırı kanama olmadkca sorun yok diyorlar
Endişe edecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Bende ilk gebeliğimde 450 lerde öğrendim ve o zaman 4 buçuk haftalık falandı. 5. Haftada zar zor keseyi gördük 6. Haftada ise bebek için vajinal bakmıştık. Daha çok küçük biraz daha bekleyin mutlaka görünecektirKızlar son adet dönemime göre 6+5 haftalık hamile olmam gerekiyor. Son adetim 15 Mayıs ve ben 21 Haziran'da beta 453 ile hamile olduğumu ogrendim ve iki gün sonra doktor kontrolüne gittigimde kese daha yeni oluşuyor 5 haftalık olarak dedi. 15 gün sonra tekrar gidip kalp atışını duyalım dedi ve 7 temmuza randevu almıştım ama bugün lavoboda koyu kahve ve açık pembe olarak bir akıntı gördüm. Bu sefer özele gittim ve ultrasonda kese var ama içi boş dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem ama çok korkuyorum ilk doktorun söylediği tarih yani 5 haftalık bebeğe uymuyor kese olup da bebeğin olmamasi durumunda. Doktor geç döllenme de olabilir ve gördüğün kanama yerlesme kanaması da olabilir dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem bakalım başına gelen var mı hiç böyle Eki Görüntüle 3612148
Ayy inşallah görürüz bizde ya benim ilk hamileliğim ve o kadar çok tedirginim ki bu konuda inşallah boş kese değildir diye. Ama birşey sormak istiyorum şimdiye kadar gittiğim gebelik boyunca 5-6 defa kontrole gittiysem hiçbir doktor vajinal olarak bakmak istemedi keseye yada bebeğe hepsi karından baktı ki çoğu da ilk başlarda keseyi görmekte zorlandı ama hiç birde vajinalden bakalım demediler. Vajinal muayene için siz kendiniz mi istediniz bakmalarını acaba?Endişe edecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Bende ilk gebeliğimde 450 lerde öğrendim ve o zaman 4 buçuk haftalık falandı. 5. Haftada zar zor keseyi gördük 6. Haftada ise bebek için vajinal bakmıştık. Daha çok küçük biraz daha bekleyin mutlaka görünecektirlekelenme de kanama şeklinde değilse olabilir bende olmadı ama bazı kadınlarda görülüyor hamilelik boyunca bile. Sağlıkla gelsin minik
Hamile kaldığımızı akıntınız oldu mu belırtı vs kac gun sonra kahverengi gördünüz. 11 haziran son adet tarihim beraber olduk 21 de kagverengi akıntı gordum sonra belirti vs ne desen gordum ama test negati. Pcosluyum 50 gunde bır adet olurum sonra gecen gun beyaz ve sefaf akıntı karışık gordumKızlar son adet dönemime göre 6+5 haftalık hamile olmam gerekiyor. Son adetim 15 Mayıs ve ben 21 Haziran'da beta 453 ile hamile olduğumu ogrendim ve iki gün sonra doktor kontrolüne gittigimde kese daha yeni oluşuyor 5 haftalık olarak dedi. 15 gün sonra tekrar gidip kalp atışını duyalım dedi ve 7 temmuza randevu almıştım ama bugün lavoboda koyu kahve ve açık pembe olarak bir akıntı gördüm. Bu sefer özele gittim ve ultrasonda kese var ama içi boş dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem ama çok korkuyorum ilk doktorun söylediği tarih yani 5 haftalık bebeğe uymuyor kese olup da bebeğin olmamasi durumunda. Doktor geç döllenme de olabilir ve gördüğün kanama yerlesme kanaması da olabilir dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem bakalım başına gelen var mı hiç böyle Eki Görüntüle 3612148
Benimde ilk gebeligim son adet 10 temmuzdu sonra adet olmadım pcosluyum gecikme var ama bir ümitlede bekliyorum sonra bır suru kur vs denedim yaptım hamile oldugumdan haberim yoktu 12 aguatoata ogrendık 13 de gıcık hastaneye doktor kese yok dedı beta var dedı vs vs sonra Altan muayene ile baktı gordu 4+3 sonra 3 gun sonra kan gordum peçeteye dolmayacak kadar bır akımtı oldu dusuk yaptım dedim hattım sıkıntı yok dedi anlamadım ama ilaç verdi vs igme derken sorun yaşamadım farkında olmadan bır vok agır ıs yaptım Rabbım ısteyımce veriyorKızlar son adet dönemime göre 6+5 haftalık hamile olmam gerekiyor. Son adetim 15 Mayıs ve ben 21 Haziran'da beta 453 ile hamile olduğumu ogrendim ve iki gün sonra doktor kontrolüne gittigimde kese daha yeni oluşuyor 5 haftalık olarak dedi. 15 gün sonra tekrar gidip kalp atışını duyalım dedi ve 7 temmuza randevu almıştım ama bugün lavoboda koyu kahve ve açık pembe olarak bir akıntı gördüm. Bu sefer özele gittim ve ultrasonda kese var ama içi boş dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem ama çok korkuyorum ilk doktorun söylediği tarih yani 5 haftalık bebeğe uymuyor kese olup da bebeğin olmamasi durumunda. Doktor geç döllenme de olabilir ve gördüğün kanama yerlesme kanaması da olabilir dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem bakalım başına gelen var mı hiç böyle Eki Görüntüle 3612148
Hamile kaldığımda hiç akıntım yoktu benim reglim 5 gün gecikti ve 5. Gün erken gebelik testi yaptım ve pozitifti aynı gün kan verdim kanda da çıktı 20 Haziran'da ve su 3 gündür kahverengi peçeteye gelen lekelenme tarzı şeyler var. Doktor geç döllenme olduysa yerleşme kanaması olabilir onda bir sıkıntı yok şu an dediHamile kaldığımızı akıntınız oldu mu belırtı vs kac gun sonra kahverengi gördünüz. 11 haziran son adet tarihim beraber olduk 21 de kagverengi akıntı gordum sonra belirti vs ne desen gordum ama test negati. Pcosluyum 50 gunde bır adet olurum sonra gecen gun beyaz ve sefaf akıntı karışık gordum
Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Üzerine düşüp devamlı istersen olmuyor ama istemeyince veriyor Rabbim işte.Benimde ilk gebeligim son adet 10 temmuzdu sonra adet olmadım pcosluyum gecikme var ama bir ümitlede bekliyorum sonra bır suru kur vs denedim yaptım hamile oldugumdan haberim yoktu 12 aguatoata ogrendık 13 de gıcık hastaneye doktor kese yok dedı beta var dedı vs vs sonra Altan muayene ile baktı gordu 4+3 sonra 3 gun sonra kan gordum peçeteye dolmayacak kadar bır akımtı oldu dusuk yaptım dedim hattım sıkıntı yok dedi anlamadım ama ilaç verdi vs igme derken sorun yaşamadım farkında olmadan bır vok agır ıs yaptım Rabbım ısteyımce veriyor
göremeyince doktor isteyebiliyor devlet hastanesinde bakmayabilirler ben özele gidiyorum görmediğimde kendim de belirtiyordum ama doktorlar da söylüyordu zaten bence vajinal baktırın içiniz rahat etsin zaten en geç 7. Haftadan sonra karından rahat görünüyorAyy inşallah görürüz bizde ya benim ilk hamileliğim ve o kadar çok tedirginim ki bu konuda inşallah boş kese değildir diye. Ama birşey sormak istiyorum şimdiye kadar gittiğim gebelik boyunca 5-6 defa kontrole gittiysem hiçbir doktor vajinal olarak bakmak istemedi keseye yada bebeğe hepsi karından baktı ki çoğu da ilk başlarda keseyi görmekte zorlandı ama hiç birde vajinalden bakalım demediler. Vajinal muayene için siz kendiniz mi istediniz bakmalarını acaba?
Bende özelde kontrolüm var salı günü bu sefer vajinal ultrason ile görmek isteyim bakalım görebilecek miyiz bebişi ki inşallah görürüz. Bu arada beta takibine başladık dün kan verdim bugün geldi sonucu ama beta degerine göre 7 haftalık olması lazımmış ama doktor 5 haftalık diyor 2 hafta geriden gelebilir mi anlayan bir yorumlayabilir mi sonucumu lütfen. 13 gün önce de 453 ile öğrenmiştim hamile olduğumu şu an beta 8888 çıktı.göremeyince doktor isteyebiliyor devlet hastanesinde bakmayabilirler ben özele gidiyorum görmediğimde kendim de belirtiyordum ama doktorlar da söylüyordu zaten bence vajinal baktırın içiniz rahat etsin zaten en geç 7. Haftadan sonra karından rahat görünüyor
Aynen öyle valla amon ınsallaj canımRabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Üzerine düşüp devamlı istersen olmuyor ama istemeyince veriyor Rabbim işte.
Aon adetımız ne zaman lekelenme kadınsa gordunuz merak ttimHamile kaldığımda hiç akıntım yoktu benim reglim 5 gün gecikti ve 5. Gün erken gebelik testi yaptım ve pozitifti aynı gün kan verdim kanda da çıktı 20 Haziran'da ve su 3 gündür kahverengi peçeteye gelen lekelenme tarzı şeyler var. Doktor geç döllenme olduysa yerleşme kanaması olabilir onda bir sıkıntı yok şu an dedi
Son adetim 15 mayisda gördüm lekelenmem ise 1-2-3 temmuzdan beri varAon adetımız ne zaman lekelenme kadınsa gordunuz merak ttim
Canım betanın haftayla alakası yok benimde 5 haftanın başıydı 6400 ile hamile olduğumu öğrendim. Betan gayet güzel artmış sen sat göre hesapla betana göre değil hamileliğiniBende özelde kontrolüm var salı günü bu sefer vajinal ultrason ile görmek isteyim bakalım görebilecek miyiz bebişi ki inşallah görürüz. Bu arada beta takibine başladık dün kan verdim bugün geldi sonucu ama beta degerine göre 7 haftalık olması lazımmış ama doktor 5 haftalık diyor 2 hafta geriden gelebilir mi anlayan bir yorumlayabilir mi sonucumu lütfen. 13 gün önce de 453 ile öğrenmiştim hamile olduğumu şu an beta 8888 çıktı.Eki Görüntüle 3612951
Sat a göre hesapladigimiz zaman da uymuyor ki işte asıl sıkıntı burda doktor en sonki sat tarihiyle kesenin büyüklüğü uyuşmuyor diyor geç döllenmeden de kaynaklanabilir mis ama inşallah oyledir ya sizce nasıl beta artışım falan yarın tekrar vericem kan. Üzülmek de istemiyorum ama sonucu hüsranla da bitsin istemiyorum.Canım betanın haftayla alakası yok benimde 5 haftanın başıydı 6400 ile hamile olduğumu öğrendim. Betan gayet güzel artmış sen sat göre hesapla betana göre değil hamileliğini
Seni anlıyorum ama stres yapmamalısın benimde kaybım var çok zor bir süreç ama şuan bebeğin o stresten etkilenir sakin kal. Ayrıca geç döllenmedir ben kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum normalde hamileliklerde çocuğun gelişimi 2 hafta geri veya ileriye kayabiliyor bu normal bir durum benimde mesela şuanda önde gidiyor mutlaka dengelenecektir canımSat a göre hesapladigimiz zaman da uymuyor ki işte asıl sıkıntı burda doktor en sonki sat tarihiyle kesenin büyüklüğü uyuşmuyor diyor geç döllenmeden de kaynaklanabilir mis ama inşallah oyledir ya sizce nasıl beta artışım falan yarın tekrar vericem kan. Üzülmek de istemiyorum ama sonucu hüsranla da bitsin istemiyorum.
İnşallah dediğin gibi olur öyle olmasını o kadar çok istiyorum ki. Şu anda içinde ne taşıdığını bilmeden beklemek o kadar zor ki inşallah böyle benim gibi olanların Allah sağlıkla kucağına almayı nasip ederSeni anlıyorum ama stres yapmamalısın benimde kaybım var çok zor bir süreç ama şuan bebeğin o stresten etkilenir sakin kal. Ayrıca geç döllenmedir ben kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum normalde hamileliklerde çocuğun gelişimi 2 hafta geri veya ileriye kayabiliyor bu normal bir durum benimde mesela şuanda önde gidiyor mutlaka dengelenecektir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?