evett ya demir de çok güzel.söyledikçe demir ismini de çok sevmeye başladım.peki aras ismini anlamından dolayı elemek gerekir mi?yoksa bu ismin bir de nehir anlamı da var.bence demiir......................
aras isminin anlamlarından biri kalın yün,at kılı.bu anlamı olduğunu da gerçekten hiç bilmiyordum.bilmiyorum ileride sıkıntı olur mu çocuk için ama bizi kararsızlığa itmeye yetti.diğer isimler de bize güzel gelen değişik ve karizmatik durduğuna inandığımız isimler.gerçekten fikirleriniz bu kararsızlığımızda bizim için çok değerli olacak...
Aras güzel isim.ve bir nehir ismi.Kalın yün ,at kılı anlamı da varmış güya .Bu bilgi ne kadar doğru emin değilim.diyelim ki doğru bana göre yine de çok kötü bir anlamı yok.Harflerin melodisi,tınısı çok güzel.10 yıldır şu anda 2o li yaşlarının sonunda olan Aras adında birini tanıyorum.hiç mi hiç at kılı muhabbeti olmadı arkadaş grubumuzda .farz edelim biri çıktı ve Aras' a ' senin adının anlamı kalın yünmüş,at kılıymış' dedi .Herhalde böyle bir şeyi söyleyen insanın zeka ve kalitesi ile ilgili soru işaretleri oluşur kafamızda.Onu luzumsuz sohbetlerin insanı olarak görürüz.
Bence aras güzel isim önce sağlıkla bi gelsin de bebeğin daha varmış doğuma kadar çok değişir bence ama isimlerinin anlamlarını da alabiliyorlar ben kendi oğlumdan biliyorum...sağlıklı doğumlar şimdiden allah yardımcın olsun...
aras diğerlerinden daha güzel ama dahada güzel isimler var....
burak,eymen,efe,mert,metehan,gürkan,emir,eren,yusuf,...yanlış anlama canım benmki sdace öneri,,arasın yanına mert koy karizma olsun mert arasçok güzel lduu
canım bende aras koyacaktım ama anlamından ötürü vazgeçtim ne olursa olsun böyle bir anlamı olması içimize dert olurdu..
uzun bir süre isim araştırmadım bu ara başar ismi üstünde duruyorum ama emin değilim
doruk da çok güzel ben koymayı düşünmüyorum çok yakın arkadaşımın oğlunun adı...
ama çok beyeniyorum
Anlamı en iyi olan doruk olduğu için onu oyladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?