Hani sevgimi ona daha cok his ettirmek istiyorumTövbeeeee gece olunca milletin hormonlari tavan yapiyor. Kizim kendine baglamak istiyorsan evlenmeden birliktelik yasama. Adama her onune gelenle yatiyor imaji verme
Arkadaslardan biri bize mi soruyosun demis haklisin size sormakla hata ettim sacma sapan bi suru cevaplar kadinlar kulubu birbine destek olmak isteyen kadinlar icin var sizin gibi isi sakaya alipta sacmaliyanlarin burda yeri yok boyle bisey sorduguma hakkaten pisman oldum
Merhaba ben 2 ay once ılıskıye gırdım surtunme yoluyla korkudan 2 gun doğum kontrol hapı kulandım ve bıraktım hastalıgım hemenm hemen 15 gun geçti doktora gittim buttun testlerde negatıf çıktı
ve gecikmem ilaç yuzunden oldugunu soyledı ve idrar yolarımda enfeksıyon oldugunu soyledı ılaç yazdı
ben o ılaçları kulanmadım daha dogrusu ben ılaç kulanamıyorum ve sımdı gene 10 gun adetimin uzerinden geçti o gunden sonra ilişkiye de gırmedım yakınlasmam bılle olmadı neden geçmiş olabılır yanı en kucuk bır kanama bılle yok yardımcı olur musunuz
Sevgilimle ilk kez bi gece beraber kalicaz onu kendime daha cok baglamak istiyorum ne yapmaliyimm.....??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?