• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar lutfen yardiminiza ihtiyacim vaaarrr

muhsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
34
1
96
Sevgilimle ilk kez bi gece beraber kalicaz onu kendime daha cok baglamak istiyorum ne yapmaliyimm.....??

Sen beni yanlis anladin 8 yiillik sevgilim elimide o kadar firsat varken cok sukur aramizda herhangi bir birliktelik gecmedi evlenmeden oncede oyle bir dusuncemiz zaten yok ben beraberlk anlaminda demiyorum sevgimi ona nasil amlatabilirim

bence al bır kelepce gece yasn yana yatarken gecır koluna:KK45: aha yakaladım dersın sorununda cozulmus olur:KK53:

yatakta ispatlanmaz böyle şeyler 8 yılda sevgiliniz anlamadıysa yada siz anlatamadıysanız boşuna uğraşmayın derim

"aslan kaç parapara pum aslan kaç parapara pum" diyip o uyurken üç kez atlayın üstünden :KK59::KK59:

Arkadaslardan biri bize mi soruyosun demis haklisin size sormakla hata ettim sacma sapan bi suru cevaplar kadinlar kulubu birbine destek olmak isteyen kadinlar icin var sizin gibi isi sakaya alipta sacmaliyanlarin burda yeri yok boyle bisey sorduguma hakkaten pisman oldum

Arkadaslardan biri bize mi soruyosun demis haklisin size sormakla hata ettim sacma sapan bi suru cevaplar kadinlar kulubu birbine destek olmak isteyen kadinlar icin var sizin gibi isi sakaya alipta sacmaliyanlarin burda yeri yok boyle bisey sorduguma hakkaten pisman oldum

Bu konuda ne desteği?

Muhsi... senin sorduğun şey saçma...
Bağlanma taktikleri... birde sevgilin sende kalıyor sende tutup nasıl bağlayabilirim diyosun..al ipi bağla çocuğu böyşe soruya böyle cevap :D

Hoş vakıt gecırmeye calıs ..Beraber yemek hazırlayabılrısınız sonra guzel bı fılm ızleyebılrsınız .

Beraber yemek yapin, Birbirinizi nekadar iyi taniyosun oyunlari var(cok komik oluyor). Sonra guzel bir film. 8 sene beraberseniz zaten birbirinize baglisiniz. Bence onemli olan guzel vakit gecirmek.

Merhaba ben 2 ay once ılıskıye gırdım surtunme yoluyla korkudan 2 gun doğum kontrol hapı kulandım ve bıraktım hastalıgım hemenm hemen 15 gun geçti doktora gittim buttun testlerde negatıf çıktı
ve gecikmem ilaç yuzunden oldugunu soyledı ve idrar yolarımda enfeksıyon oldugunu soyledı ılaç yazdı
ben o ılaçları kulanmadım daha dogrusu ben ılaç kulanamıyorum ve sımdı gene 10 gun adetimin uzerinden geçti o gunden sonra ilişkiye de gırmedım yakınlasmam bılle olmadı neden geçmiş olabılır yanı en kucuk bır kanama bılle yok yardımcı olur musunuz

ahahhaha yorumlara koptum :D :D :D alemsiniz ya bayılıyorum bu siteye

Merhaba ben 2 ay once ılıskıye gırdım surtunme yoluyla korkudan 2 gun doğum kontrol hapı kulandım ve bıraktım hastalıgım hemenm hemen 15 gun geçti doktora gittim buttun testlerde negatıf çıktı
ve gecikmem ilaç yuzunden oldugunu soyledı ve idrar yolarımda enfeksıyon oldugunu soyledı ılaç yazdı
ben o ılaçları kulanmadım daha dogrusu ben ılaç kulanamıyorum ve sımdı gene 10 gun adetimin uzerinden geçti o gunden sonra ilişkiye de gırmedım yakınlasmam bılle olmadı neden geçmiş olabılır yanı en kucuk bır kanama bılle yok yardımcı olur musunuz

bu yolla hamile kalman mümkün değil...

ewet doğm kontrol hapları yüzünden gecikmiştir, stresten de olabilir...

ayrıca o enfeksiyo için verdiği ilaçları mutlaka kullan....

Sevgilimle ilk kez bi gece beraber kalicaz onu kendime daha cok baglamak istiyorum ne yapmaliyimm.....??

8 yıldır berabersiniz zaten canım ne bağlanması...

kiii bu süreçte bişeyler yaşamışsınızdır tam birliktelik olmasada...

gece beraber kalcaksanoz güzel bi yemek yiyn film izleyin... gidişata göre bişeyler olablr diye düşünüyorum...

ayrıca 8 yıl neden berabersiniz... ewlenin yaaa...

haa kusura bakma ama ewlenince siz mutlu olamazsınız gibi geliyor bana 8 yıl az bi süre değil.. ewlenince göreceksiniz....

Back
X