- 11 Ekim 2015
- 88
- 42
- 88
- Konu Sahibi DarKworldd
-
Bir süre sonra mamayı bırakıyorlar. benim kızım da 9 ayında reddetti mamayı. Artık öğününü normal yemeklerle tamamlayın. Yani sabah kahvaltı, ara öğün (yoğurt), öğle yemeği, meyve, akşam yemeği gibi.8 aylik bi bebegim var .3 ay kadar beni emdi sonra mama verdim mecburen .4.5 aylikken ek gidaya basladim smdi 8 aylik oldu. Hersey guzeldi bi sikinti olmadi beslenmesinde ama 2.3 haftadr agzina mamayi zor aliyo icmek istemyo ek gida da veryorm kahvalti corba muhallebi yogurt vs. Ama mamasini icmiyo sadce ek gida ilr olur mu napmam lazim fikirlerinize ihtiyacim var ?
Nevar bunda anlamadım yani mama içmiyorsa değişik mama deneyin madem bukadar vermek istiyorsanız,
8 AYLIK olmuş bebek ek gıda zaten alıyor
Ben mama falan hiç vermedim ,anne sütü +ekgıda olarak yola devam ettim
Ay ay ne verilir diye hep baktım sebze ,meyve,kuruyemiş...
Sizinkidenmi birakmisti..kafam cok karisikti napmam gerktigiyle ilgli.sirf ek gida ile besleyebilirm yani tsk edermBir süre sonra mamayı bırakıyorlar. benim kızım da 9 ayında reddetti mamayı. Artık öğününü normal yemeklerle tamamlayın. Yani sabah kahvaltı, ara öğün (yoğurt), öğle yemeği, meyve, akşam yemeği gibi.
Cok tsk ederim fikirleriniz icin..:)Hiç sorun olmaz. Mama istemiyorsa zorlamayın yumuşak gıdalarla devam edin. Benim oğlum da 9.5 aylikti kendi kendine bıraktı biberonu ve mamayı bende başladım ev yemeklerine hiçde sorun olmadı. Sıkmayın canınızı
Sorun su ki siz bebeginize hem anne sutu hem ek gida ile devam etmissiniz benim bebegim bni emmedi zatn .anlatabiliyomuyum?illa mama alsin diye bi cumle kurmadin sirf ek gida ile besleyebilirmiym diye tecrubeli annelere danismak fikir almak istedim .
Benimde korkum bu yönde aptamil2 kullaniyorum ancak reddediyor.dha once SMA kullanmistim sonra aptamile dondum bu sefer baska bi mama mi almayalim acaba yemesi icin ..Şöyle ki,anne sütünde ki vitamin minerallere bu bebeğin ilk 1 yil ihtiyaci var.Anne sütü verilemedigi durumlarda formül mama verilebilir tadini beğenmemiş olabilir başka marka deneyin o zaman sevebilir,devam sütüne geçebilirsin tam başlama ayını hatırlayamadim ama sanirim bu aralar başlanıyor
8 aylik bebekten bahsediyoruz , bu bebek
günlük aldiğı ek gıda miktari ile vitamin ihtiyacini karşılayamaz disaridan takviye şart
Tedirginlik var evet korkum oglumun almasi grrekn besin ihtiyaçlarıni ek gida ile bitek alamamasi..mamaya zorla alistirmalimiyim ama nasl blmyrmYok yok beni yanlış anladınız sitemli değil benim söylemek istediğim ,
Ben sadece yani bunda vesveye girme rahat ol anlamında yazdım,üzmek istemezdim afola
Konu başlığı lütfen yardım hani böyle tedirgin halini hissettim ya ondan
Tedirginlik var evet korkum oglumun almasi grrekn besin ihtiyaçlarıni ek gida ile bitek alamamasi..mamaya zorla alistirmalimiyim ama nasl blmyrm
Benimde korkum bu yönde aptamil2 kullaniyorum ancak reddediyor.dha once SMA kullanmistim sonra aptamile dondum bu sefer baska bi mama mi almayalim acaba yemesi icin ..
Tedirginlik var evet korkum oglumun almasi grrekn besin ihtiyaçlarıni ek gida ile bitek alamamasi..mamaya zorla alistirmalimiyim ama nasl blmyrm
Aptamil çok tatlı geldi bana bir ara gece mamasini kullanmiştim,similac ya da hipp deneyebilirsin hippte şekersiz umarim sever devam sütü olarak toz olanlari tercih etmiştim ama devamli kullanmadim
Arkadaşım bir ara aptamil kullanıyodu,birbaktım içine şeker koyuyor
Neyapıyosun sen dedim ,bunlar anne sütüne eşdeğer bebeklere göre içerik katılıp hazırlanıyor dedim,
Ben bile içemezken ,bebeğim nasıl içsin dedi şok oldum
Bende sen içmicen zaten çocuk içecek demiştim.Siz çok şekerli diyince aklıma geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?