Kizlar lutfen yardimm

Yuh artik!!
Ben her aldığım pakette önce kendim tadardım ama bildiğin şeker yüklü içi almadım hatta çöpe attım direk birde ekstra şeker bravo o anneye ne diyim

Bence de yuh ama yapacak birşey yok bu durumda
Uyarmama rağmen oda bana denk geldi BİRDEN MUTFAĞA girince şok oldum ve hala devam etti yapmaya üzüldüm ama elinden birşey gelmiyor insanın,
Birde zaten şeker sakıncalı o aylarda doktorumuz bile uygun bulmazdı ,anlattımda ama işte herkes kendi bildiği doğrusunu uyguluyor.

İnan 17 aylık oğlum hala şekerin çikolatanım tadını bilmez sadece doğum günü pastasını tatlı oda çatalın ucuyla

İnan 17 aylık oğlum hala şekerin çikolatanım tadını bilmez sadece doğum günü pastasını tatlı oda çatalın ucuyla

evet bende öyleyim vermem kv bazen gizliden versede görsem kızıyorum,
En nefret ettiğim şey şuan onlardan çok daha vitaminli şeylere ihtiyacı var
Üstelik iştahını kapatmaya yeterli şeker ,çikolata
Yapılmaması gerekli ama yapıyorlar işte sanki çok faydalıymış gibi....

geceleri mama ver zaten buyumus artık gunduzlerı ek gıdasını ver kahvaltısını meyvesını yogurdunu corbasını ver gece ıllakı kalkıyordur acıkıp o zamanda mama ver benımkıde 1 yasından sonra mama ıstemedı ben hala geceleri verıyorum mamayı

Sizinkidenmi birakmisti..kafam cok karisikti napmam gerktigiyle ilgli.sirf ek gida ile besleyebilirm yani tsk ederm
Aynen. Ben de senin gibi birden bosluga düstüm. Sonra kolları sıvadım. 8 aylık bebek ek gıda değil gıda alır.

Arkadaşın mama dediği sanırım anne sütüne ek kullanılan Aptamil gibi toz+su karışımı sütler.
yoksa mamadan bahsetse herhalde değiştirmeyi akıl ederdi.

Hipp almayi dusunmutum snra sma almstm aptamil icmedigi icin bide onu deneyeym :)
Arı mama cok seker iceriyo. Yani bence hic gerek yok annesi. Sen bir düzen oturt artık. Sabahları yumurta sarısı, peynir zeytin domates kahvaltı. Aralarda anne sütü. Öğlen sebze yemeği corba yoğurt en son da aksam yemeği.

Veriyorum kahvaltisni sebze corbalarini yogurt meyve muhallebi fln beni emmedi malesef onun icin simdide biberon mamasini icmyo bitek onu dert ediyrm almasnmi gereken vidmtamini kalsiyumu fln saglayabilmek iyi beslenebilmesi icn corbalarina kemik suyu etsuyu fln koycm artk suan kiyma verebilirmiyim peki 8 aylik ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…