Kızlar lütfen yol gösterin

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
115
21
48
25
Fake hesap gibi bir batağa düştüm ve oradan konuştuğum bir insan var kim olduğumu hiç sorgulamadan konuşuyor onunla çok meşgul oluyorum hesabı silme gibi bir seçenek de yok aynı forum gibi gündelik işlerimden çok alıkoyuyor lütfen ondan nasıl uzaklaşabilirim

Neden ailen ve arkadaslarin yerine tanimadigin bir kisiyle saatlerce konusuyorsun?
Kurtulmak istiyorsan o sitenin kurucusuna hesabi kapatmak istedinigi yaz.

Neden ailen ve arkadaslarin yerine tanimadigin bir kisiyle saatlerce konusuyorsun?
Kurtulmak istiyorsan o sitenin kurucusuna hesabi kapatmak istedinigi yaz.
Hesabı silsem bile instagram gibi tamamen silmiyor mesajlarım kalıyor bir anda çekip gitmek ayıp olmaz mı

Fake hesap gibi bir batağa düştüm ve oradan konuştuğum bir insan var kim olduğumu hiç sorgulamadan konuşuyor onunla çok meşgul oluyorum hesabı silme gibi bir seçenek de yok aynı forum gibi gündelik işlerimden çok alıkoyuyor lütfen ondan nasıl uzaklaşabilirim

Kendinize daha cazip bi meşgale bularak.
Demekki şimdilik en cazibi o.
Bizim elimizden bişi gelmez.
Telefonu çekip alamayız elinizden.
Düşünme paspasına da gönderemeyiz.
Lütfen kendi sorumluluğunuzu alın

Niye öyle bir seçenek yok onu anlamadım ?

Hesabı silsem bile instagram gibi tamamen silmiyor mesajlarım kalıyor bir anda çekip gitmek ayıp olmaz mı

Anonimin ayıbı olmaz.
O kadar bel bağladıysa bu onun suçu.
Sapık da olabilirdiniz sonuçta.

Şifre değiştirme kısmına gel gözünü kapa bakmadan tuşlara bas sonra o şifreyi kopyala şifreyi yeniden yaz kısmına yapıştır sonra hesaptan çık girme bir daha
O kadar iraden vardır heralde

Çok teşekkür ederim artık birilerini düşünmekten gerçekten çok yoruldum

Benim adım Mahmut diyip çek git..

Back
X