Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hesabı silsem bile instagram gibi tamamen silmiyor mesajlarım kalıyor bir anda çekip gitmek ayıp olmaz mıNeden ailen ve arkadaslarin yerine tanimadigin bir kisiyle saatlerce konusuyorsun?
Kurtulmak istiyorsan o sitenin kurucusuna hesabi kapatmak istedinigi yaz.
Fake hesap gibi bir batağa düştüm ve oradan konuştuğum bir insan var kim olduğumu hiç sorgulamadan konuşuyor onunla çok meşgul oluyorum hesabı silme gibi bir seçenek de yok aynı forum gibi gündelik işlerimden çok alıkoyuyor lütfen ondan nasıl uzaklaşabilirim
Ee biz napalimHesabı silsem bile instagram gibi tamamen silmiyor mesajlarım kalıyor bir anda çekip gitmek ayıp olmaz mı
Niye öyle bir seçenek yok onu anlamadım ?Fake hesap gibi bir batağa düştüm ve oradan konuştuğum bir insan var kim olduğumu hiç sorgulamadan konuşuyor onunla çok meşgul oluyorum hesabı silme gibi bir seçenek de yok aynı forum gibi gündelik işlerimden çok alıkoyuyor lütfen ondan nasıl uzaklaşabilirim
Hayir olmaz.Hesabı silsem bile instagram gibi tamamen silmiyor mesajlarım kalıyor bir anda çekip gitmek ayıp olmaz mı
Hesabı silsem bile instagram gibi tamamen silmiyor mesajlarım kalıyor bir anda çekip gitmek ayıp olmaz mı
Şifre değiştirme kısmına gel gözünü kapa bakmadan tuşlara bas sonra o şifreyi kopyala şifreyi yeniden yaz kısmına yapıştır sonra hesaptan çık girme bir dahaFake hesap gibi bir batağa düştüm ve oradan konuştuğum bir insan var kim olduğumu hiç sorgulamadan konuşuyor onunla çok meşgul oluyorum hesabı silme gibi bir seçenek de yok aynı forum gibi gündelik işlerimden çok alıkoyuyor lütfen ondan nasıl uzaklaşabilirim
Vay yavrum var, taktiğe bakŞifre değiştirme kısmına gel gözünü kapa bakmadan tuşlara bas sonra o şifreyi kopyala şifreyi yeniden yaz kısmına yapıştır sonra hesaptan çık girme bir daha
O kadar iraden vardır heralde
kime ayıp olacak zaten fake siniz ? yarattığınız karakter sizden farklı özellik olarak flört mü ediyorsunuz cinsel sohbet mi dertleşme mi nedir ?Hesabı silsem bile instagram gibi tamamen silmiyor mesajlarım kalıyor bir anda çekip gitmek ayıp olmaz mı
Benim adım Mahmut diyip çek git..Fake hesap gibi bir batağa düştüm ve oradan konuştuğum bir insan var kim olduğumu hiç sorgulamadan konuşuyor onunla çok meşgul oluyorum hesabı silme gibi bir seçenek de yok aynı forum gibi gündelik işlerimden çok alıkoyuyor lütfen ondan nasıl uzaklaşabilirim