kızlar mektup hakkında biSey soracaktim

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Hayatımda ilk defa mektup yollayacağım. Adresi falan hallederim de mesela ben kendi ismimi farklı yazsam sıkıntı olur mu. Bide mektup göndermek ne kadar para. Hic bilgim yok. Asker sevdiğime göndereceğim de. Bi yardımcı olur musunuz :KK24:

Hayatımda ilk defa mektup yollayacağım. Adresi falan hallederim de mesela ben kendi ismimi farklı yazsam sıkıntı olur mu. Bide mektup göndermek ne kadar para. Hic bilgim yok. Asker sevdiğime göndereceğim de. Bi yardımcı olur musunuz :KK24:
Yok, önemli olan gideceği adres, alıcı ismi tam olsun. Sen mektubuna kendi ismini yazmasan da gider.

Çok oldu atmayalı, ama normal posta 5 tl' yi geçmez sanırım.

farklı isim yazsanız sorun olmaz,kimlik falan almıyolar çünkü. eşim askerdeyken çok mektuplaştık bizz aahhh gençlikk :KK51::KK53:

75 kuruştu en son şimdi en fazla 1.5-2 olmuştur. pul parasıyla birlikte. eger aps (acele posta) olursa 2 tl daha farkı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. normal mektup 1 hafta-10 gunde ulaşıyor,aps 3 gunde

süper,
severim mektup olayını.

yalnız askere gönderiyorsanız, unutmayın komutanlar okuyorlar, ona göre yazın.

mektup ücreti çok cüzi bir şey, 3-5 tldir herhalde.

iadeli taahhütlü göndermeyecekseniz kendi adınızı ve adresinizi yazmanıza gerek yok, ya da yanlış yazın.

bir de şöyle bir site var, inceleyin, askere ücretsiz mektup gönderiliyor, ama dijital, elde yazsanız daha iyi olur da.

http://asker.com/

süper,
severim mektup olayını.

yalnız askere gönderiyorsanız, unutmayın komutanlar okuyorlar, ona göre yazın.

mektup ücreti çok cüzi bir şey, 3-5 tldir herhalde.

iadeli taahhütlü göndermeyecekseniz kendi adınızı ve adresinizi yazmanıza gerek yok, ya da yanlış yazın.

bir de şöyle bir site var, inceleyin, askere ücretsiz mektup gönderiliyor, ama dijital, elde yazsanız daha iyi olur da.

http://asker.com/
Mektubu yazdım bile ama benim dışarı çıkmam falan sıkıntılıdır

farklı isim yazsanız sorun olmaz,kimlik falan almıyolar çünkü. eşim askerdeyken çok mektuplaştık bizz aahhh gençlikk :KK51::KK53:

75 kuruştu en son şimdi en fazla 1.5-2 olmuştur. pul parasıyla birlikte. eger aps (acele posta) olursa 2 tl daha farkı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. normal mektup 1 hafta-10 gunde ulaşıyor,aps 3 gunde
Tl de konuşmaya çalışıyoruz ama geçen gün bana mektubu alan bi köşeye çekiliyor dedi. :KK66: O yüzden gönderiyorum. Hazırladım mektubun içine bi kaç bisey daha koydum sıkıntı olur mu acaba

İsmin önemi yok ta alan kişi senden olduğunu çözebilsin yeter
Alıcı adresi ası önemli
Ucuzdur 3-5 civarı olmalı tahminen

Tl de konuşmaya çalışıyoruz ama geçen gün bana mektubu alan bi köşeye çekiliyor dedi. :KK66: O yüzden gönderiyorum. Hazırladım mektubun içine bi kaç bisey daha koydum sıkıntı olur mu acaba
Ne koydun bilmiyorum da
Zarf veya paketlerin kontrolden geçtiğini bilmelisin

ptt ler kalabalık olmaz ya 5 dakikanızı alır göndermek.

komutanı unutmayın, ayıplı şeyler yazmayın :)))
Yok yok. Ya zaten boyle olaylara girmeyi pek sevmem ama bazı kızlar özellikle askerde olunca sevgilileri kudurmak için özellikle yapıyorlar .

piştttt o şimdi asker canı neler ister deyip ayıplı şeyler yazma kız seni seniiiiiii:KK53::KK53:

ptt yle gönderirsen kaybolma ihtimali var ama. ben kargo gönderip arasına mektubu da sıkıştırıyorum kendisi gidip pttden alıyor. kimse okumamış da oluyor

Senin dışarı çıkman niye sıkıntılı onu anlamadım ?
Adını filan da gizliyosun

Yurt disina adi posta yoluyla pttden gonderdigimde 1 lira falan odedim gec gitti 2-3hafta.Ikincisinde pttde ki gorevliden yardim aldim takip kodu falan verdiler 5 lira ya 1 haftada gitti.Yurt ici cok daha ucuz olur canim 1 lirayi gecmez.Teslim alindigindan emin olmak istiyorsan takip kodu iste yardimci olurlar pttde

eger kaba bişey değilse sorun olmaz,yani zarfı kabartan bişey koyma. yırtılıyor sonra mektup. müstehcen şeyler yazma komutanlar tarafından okunuyor mektuplar :D

ah ya ne güzel yıllar, bak özledim şimdi :)
yazar idik mektup bizde, foto koysak mı koymasak mı en büyük derdimizdi.
Askerlik de bir ilişkideki önemli sınavlardandır bence.
Konu sahibine sevgiler :)

Back
X