Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok, önemli olan gideceği adres, alıcı ismi tam olsun. Sen mektubuna kendi ismini yazmasan da gider.Hayatımda ilk defa mektup yollayacağım. Adresi falan hallederim de mesela ben kendi ismimi farklı yazsam sıkıntı olur mu. Bide mektup göndermek ne kadar para. Hic bilgim yok. Asker sevdiğime göndereceğim de. Bi yardımcı olur musunuz![]()
Mektubu yazdım bile ama benim dışarı çıkmam falan sıkıntılıdırsüper,
severim mektup olayını.
yalnız askere gönderiyorsanız, unutmayın komutanlar okuyorlar, ona göre yazın.
mektup ücreti çok cüzi bir şey, 3-5 tldir herhalde.
iadeli taahhütlü göndermeyecekseniz kendi adınızı ve adresinizi yazmanıza gerek yok, ya da yanlış yazın.
bir de şöyle bir site var, inceleyin, askere ücretsiz mektup gönderiliyor, ama dijital, elde yazsanız daha iyi olur da.
http://asker.com/
Mektubu yazdım bile ama benim dışarı çıkmam falan sıkıntılıdır
Tl de konuşmaya çalışıyoruz ama geçen gün bana mektubu alan bi köşeye çekiliyor dedi.farklı isim yazsanız sorun olmaz,kimlik falan almıyolar çünkü. eşim askerdeyken çok mektuplaştık bizz aahhh gençlikk
75 kuruştu en son şimdi en fazla 1.5-2 olmuştur. pul parasıyla birlikte. eger aps (acele posta) olursa 2 tl daha farkı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. normal mektup 1 hafta-10 gunde ulaşıyor,aps 3 gunde
Ne koydun bilmiyorum daTl de konuşmaya çalışıyoruz ama geçen gün bana mektubu alan bi köşeye çekiliyor dedi.O yüzden gönderiyorum. Hazırladım mektubun içine bi kaç bisey daha koydum sıkıntı olur mu acaba
Yok yok. Ya zaten boyle olaylara girmeyi pek sevmem ama bazı kızlar özellikle askerde olunca sevgilileri kudurmak için özellikle yapıyorlar .ptt ler kalabalık olmaz ya 5 dakikanızı alır göndermek.
komutanı unutmayın, ayıplı şeyler yazmayın :)))
piştttt o şimdi asker canı neler ister deyip ayıplı şeyler yazma kız seni seniiiiiiiTl de konuşmaya çalışıyoruz ama geçen gün bana mektubu alan bi köşeye çekiliyor dedi.O yüzden gönderiyorum. Hazırladım mektubun içine bi kaç bisey daha koydum sıkıntı olur mu acaba
Kotu bisey yok. Fotolar koydum el yapımı küçük kağıt falanNe koydun bilmiyorum da
Zarf veya paketlerin kontrolden geçtiğini bilmelisin
Yok valla ablapiştttt o şimdi asker canı neler ister deyip ayıplı şeyler yazma kız seni seniiiiiii![]()
Kontrolden geçip sevgiline ulaşırKotu bisey yok. Fotolar koydum el yapımı küçük kağıt falan
piştttt o şimdi asker canı neler ister deyip ayıplı şeyler yazma kız seni seniiiiiii![]()
eger kaba bişey değilse sorun olmaz,yani zarfı kabartan bişey koyma. yırtılıyor sonra mektup. müstehcen şeyler yazma komutanlar tarafından okunuyor mektuplarTl de konuşmaya çalışıyoruz ama geçen gün bana mektubu alan bi köşeye çekiliyor dedi.O yüzden gönderiyorum. Hazırladım mektubun içine bi kaç bisey daha koydum sıkıntı olur mu acaba