Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
asker sevgilinize gönderecekseniz, sakın renkli veya beyaz zarfa koymayın geç gidiyor önemsemiyorlar sanırım, hani iş için kullanılan kahverengi yada sarı zarflar varya onlara koyun gönderin daha çabuk gidiyor, 15 yıl önce tecrübe etmiştim :))))
Hamililikte nazlanilmiyor ki....
yani hamileligin biseyi yok ....
hea ne olur temizlik yemek yapmazsin bu da naz degil :)
Sonracigima yuksek ihtimal cinsellik devam eder....
oyle yani....pek degisen bisey yok göbeğin haric
Erkek kardeşin sır tutuyo anlaşılan
Senle ptt ye geldiğine göre
Hamilelikteki sıkıntıyı her eş çekmek zorunda, bunun için önceden anlaşanı görmedim. Sen askerlik beklemesen hamilelikte ne halin varsa gör mü diyecekti eşin olacak adam
Erkek kardeşin sır tutuyo anlaşılan
Senle ptt ye geldiğine göre
Hamilelikteki sıkıntıyı her eş çekmek zorunda, bunun için önceden anlaşanı görmedim. Sen askerlik beklemesen hamilelikte ne halin varsa gör mü diyecekti eşin olacak adam
Kimsenin aşkında gözüm yok
Herkes evleniyo ama kimse hamileyken beni bekler misin diye bi söz istemiyo, çocuk ikinizin çocuğu beraber bekleyeceksiniz tabi. Asker yolu beklesen de beklemesen de bu böyle
Kimsenin aşkında gözüm yok
Herkes evleniyo ama kimse hamileyken beni bekler misin diye bi söz istemiyo, çocuk ikinizin çocuğu beraber bekleyeceksiniz tabi. Asker yolu beklesen de beklemesen de bu böyle
Bak erkek askerlik yaparken zor oluyor. Burda konu açan arkadaşlar bilir. Asker sevgilisi olmak çok zor. Ama sabrediyorum. Beklemek bu. Bende hamile olduğum da ona özellikle işkence edecem :) oda alttan alacak. Anlaşma yok. Saka olarak söz verip gecistirdigimiz bi olay :)