O ne kız burca göre çocuğu nasıl ayarlıyorsunuzKızlar merhaba.dün eşim illa ki balık burcu çocuk istiyor diye konuda bahsetmiştim.Bu gün eşimi ikna ettim.Fark etmez dedi.Size bir sorum var son adet dönemim bittikten sonra hemen mi ilişkiye girmeliyiz.?Kafam karıştı
adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki yapabilirsiniz tatlım♡♡♡Kızlar merhaba.dün eşim illa ki balık burcu çocuk istiyor diye konuda bahsetmiştim.Bu gün eşimi ikna ettim.Fark etmez dedi.Size bir sorum var son adet dönemim bittikten sonra hemen mi ilişkiye girmeliyiz.?Kafam karıştı
Eşin çocuğun öyle kolay olacağını düşünüyo sanırım o ne oluyo öyle burca göre çocuk şuan o en son düşenecegim şey 10. Ayim bebek için uğraşıyoruz. İnşallah senin ki kolay olur..Kızlar merhaba.dün eşim illa ki balık burcu çocuk istiyor diye konuda bahsetmiştim.Bu gün eşimi ikna ettim.Fark etmez dedi.Size bir sorum var son adet dönemim bittikten sonra hemen mi ilişkiye girmeliyiz.?Kafam karıştı
Allah gönlünüzdekileri versin inşallah ama evdeki hesap çarşıya uymayabilir o kadar planlı yapmaya çalışmayın.Kızlar merhaba.dün eşim illa ki balık burcu çocuk istiyor diye konuda bahsetmiştim.Bu gün eşimi ikna ettim.Fark etmez dedi.Size bir sorum var son adet dönemim bittikten sonra hemen mi ilişkiye girmeliyiz.?Kafam karıştı
aliyeeda kız sen yine mi geldin Azmine hayranım yaaa. Bi de kalkmış tekrardan konu açmışsın. Allah iyiliğini versin. Takıntılı adam nasıl oldu da bi günde balık burcu dışındaki bebekleri de sevebileceğini kabullendi maşallah. İkna kabiliyetin yüksekmiş.
Dur yazsın da azıcık eğlenelim. Bana artık eğlenceli gelmeye başladı bu trollerhahaha aynenn
:)Siz öğün ilişkiye girince tutcak kesin yani ? Erken falanda dogmicak? Balık burcu olcak kesin .tamam
Neealiyeeda kız sen yine mi geldin Azmine hayranım yaaa. Bi de kalkmış tekrardan konu açmışsın. Allah iyiliğini versin. Takıntılı adam nasıl oldu da bi günde balık burcu dışındaki bebekleri de sevebileceğini kabullendi maşallah. İkna kabiliyetin yüksekmiş.
Balık burcu dışındakilerle anlaşamazmış. Dün öyle diyodu. Nasıl olmuşsa ikna etmiş kocacığını. Başka burçlardan da sevebilirmiş artıkNeebalık burcu dışındaki bebekleri sevmiyor muymuş
Ayyy töbe töbe ya... benim eşim kendi burcunu bile bilmiyordu ben söyledim burcunu... bide illede balık olucakmış... kadının kendi burcuda mı balık acaba
Balık burcu dışındakilerle anlaşamazmış. Dün öyle diyodu. Nasıl olmuşsa ikna etmiş kocacığını. Başka burçlardan da sevebilirmiş artık
bacım.ondan sonra banlanıyoruz.Lütfen yazdıklarına dikkat et.bu forum herkesin forumu istediğim konuyu açar yazarım.Sen kendne uğraş arıyorsun.yanlış kişiyle uğraşıyorun.Dur yazsın da azıcık eğlenelim. Bana artık eğlenceli gelmeye başladı bu troller
demekki benim eşim kültürlüymüş.en azından astroloji kültürü var.Ayyy töbe töbe ya... benim eşim kendi burcunu bile bilmiyordu ben söyledim burcunu... bide illede balık olucakmış... kadının kendi burcuda mı balık acaba
Kuzum benim yeterince uğraşım var. Forumda sıkıntı duyan herkesin kendince bi konusu var ve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum veya yardım alıyorum insanlardan. Tabi mantık çerçevesi içinde oluyo bütün bunlarbacım.ondan sonra banlanıyoruz.Lütfen yazdıklarına dikkat et.bu forum herkesin forumu istediğim konuyu açar yazarım.Sen kendne uğraş arıyorsun.yanlış kişiyle uğraşıyorun.
Astroloji kültürü varda ne olmuş... eee sonuç ne??? Sanki atomu mu parçaladı?? Dünyayı mı kurtardı?? Ozaman eşine bi soruver bakim, Sağlıklı bir evlat neyine yetmiyormuş? Burcu balık olunca ne olacakmış? O zengin kültüründen bizlerde faydalanalım çok cahil kalmışız...demekki benim eşim kültürlüymüş.en azından astroloji kültürü var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?