Astroloji kültürü varda ne olmuş... eee sonuç ne??? Sanki atomu mu parçaladı?? Dünyayı mı kurtardı?? Ozaman eşine bi soruver bakim, Sağlıklı bir evlat neyine yetmiyormuş? Burcu balık olunca ne olacakmış? O zengin kültüründen bizlerde faydalanalım çok cahil kalmışız...
ayyyyy öldüm gülmekten. bos durma canımın içi. hergun çalış. olur o zaman bebeğin.
Astroloji kültürü varda ne olmuş... eee sonuç ne??? Sanki atomu mu parçaladı?? Dünyayı mı kurtardı?? Ozaman eşine bi soruver bakim, Sağlıklı bir evlat neyine yetmiyormuş? Burcu balık olunca ne olacakmış? O znengin kültüründen bizlerde faydalanalım çok cahil kalmışız...
bizimki oglak oluyormuş. oglak nasil ki hele deyiverin. Aman sağlıklı olsunlar vatana millete hayirli evlat olsunlar da...
Bu konuyu açanın kocasına sormak lazım... kültür fışkırıyormuş maşaallah... ben bi kendi burcumun özelliklerini biliyorum... çok mu çok cahilim nebizimki oglak oluyormuş. oglak nasil ki hele deyiverin. Aman sağlıklı olsunlar vatana millete hayirli evlat olsunlar da...
Ay benim de oğlak.bizimki oglak oluyormuş. oglak nasil ki hele deyiverin. Aman sağlıklı olsunlar vatana millete hayirli evlat olsunlar da...
Ayyy Allah'ım gülme krizine girdim vallaBenim kocamda tutturdu yay olsun diye. 6. senede tutturabildik.
Şaka mı bu? Allah akıl fikir versin
Balık burcu dışındakilerle anlaşamazmış. Dün öyle diyodu. Nasıl olmuşsa ikna etmiş kocacığını. Başka burçlardan da sevebilirmiş artık
Yok canım gayet ciddi ve çok kültürlü bi çiftler. Cahilliğimizle kaldık ayol. Bi istediğimiz burçtan çocuk tutturamadık. Onun ince hesaplarını yapıyorum şu anŞaka mı bu? Allah akıl fikir versin
Hayır canım yay burçlarıyla anlaşman yetmiyor... yay doğurman lazım... baksana kadıncağıza ben balıklarla anlaşıyorum balık doğur diye tutturmuşValla yay burçlarıyla çok iyi anlaşıyorum.aliyeeda kız bak ben de kültürlüymüşüm. Bi senin kocan değilmiş
belli canım kültür fışkırıyor da hiç mı insan kusursuz olsun demez. Ya ne kafalar var gerçekten ulaşmak istiyorum o kafalara... Sebebi neymiş peki illa balık burcu olmasının ?Yok canım gayet ciddi ve çok kültürlü bi çiftler. Cahilliğimizle kaldık ayol. Bi istediğimiz burçtan çocuk tutturamadık. Onun ince hesaplarını yapıyorum şu an
O zaman vay bizim halimize. Allah hidayet versin bize ya. Ölecez cahilliğimizden. Sülalenin kaderini yaktıkHayır canım yay burçlarıyla anlaşman yetmiyor... yay doğurman lazım... baksana kadıncağıza ben balıklarla anlaşıyorum balık doğur diye tutturmuş
Ay ben şimdi ordan oraya laf taşıyo gibi olmak istemem de zaten konuyu bilmem kaç bin kişi okuyabilecek bi yere yazmışlar. Eşi diğer bütün burçlarla sıkıntı yaşamış bi tek balıkla yaşamamış. İlerde kafasının rahat olmasını istediği için balık istiyolarmışbelli canım kültür fışkırıyor da hiç mı insan kusursuz olsun demez. Ya ne kafalar var gerçekten ulaşmak istiyorum o kafalara... Sebebi neymiş peki illa balık burcu olmasının ?
Ben yay burcuyum... en yakın arkadaşlarımda yay... yaylarla çok iyi anlaşıyorum... dur bende hesap yapim de yay burcu bi çocuğa hamile kalayım bari :))))O zaman vay bizim halimize. Allah hidayet versin bize ya. Ölecez cahilliğimizden. Sülalenin kaderini yaktık
HasbinAllah ! Eşi de balık burcu muymus ne çok soru sordum ya niye merak ediyorsamAy ben şimdi ordan oraya laf taşıyo gibi olmak istemem de zaten konuyu bilmem kaç bin kişi okuyabilecek bi yere yazmışlar. Eşi diğer bütün burçlarla sıkıntı yaşamış bi tek balıkla yaşamamış. İlerde kafasının rahat olmasını istediği için balık istiyolarmış
O kadarını hatırlamıyorum valla. Balıktan midem bulanmaya başladı zatenHasbinAllah ! Eşi de balık burcu muymus ne çok soru sordum ya niye merak ediyorsam
Ayyy Allah'ım gülme krizine girdim vallaama yay burçları iyi olur iyi :))) bende yay'ım çocuk yay mı oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?