Kızlar Merhaba

bizimki oglak oluyormuş. oglak nasil ki hele deyiverin. Aman sağlıklı olsunlar vatana millete hayirli evlat olsunlar da...
Bu konuyu açanın kocasına sormak lazım... kültür fışkırıyormuş maşaallah... ben bi kendi burcumun özelliklerini biliyorum... çok mu çok cahilim ne

bizimki oglak oluyormuş. oglak nasil ki hele deyiverin. Aman sağlıklı olsunlar vatana millete hayirli evlat olsunlar da...
Ay benim de oğlak.
Mahkeme duvarı =oğlak çok inatçılar çok karamsarlar dünyanın bütün derdi onlarda diye düşünürler çok cimri olurlar insanları pek sevmezler kendiler soğuk olduğu için. Bu ehlileşmemiş oğlak. Ehlileşmiş oğlak bünün tersi düşün. İyi bir aile eğitiminden geçerse bunlar olmaz inşallah. Çok zorlar ya. Çevremde bi sürü oğlak var. Ben de hiç anlaşamam. Ne yapsam sezeryanla erken doğurup yay mı yapsam tövbe Estağfirullah yaaa.

Yok canım gayet ciddi ve çok kültürlü bi çiftler. Cahilliğimizle kaldık ayol. Bi istediğimiz burçtan çocuk tutturamadık. Onun ince hesaplarını yapıyorum şu an
belli canım kültür fışkırıyor da hiç mı insan kusursuz olsun demez. Ya ne kafalar var gerçekten ulaşmak istiyorum o kafalara... Sebebi neymiş peki illa balık burcu olmasının ?

Hayır canım yay burçlarıyla anlaşman yetmiyor... yay doğurman lazım... baksana kadıncağıza ben balıklarla anlaşıyorum balık doğur diye tutturmuş
O zaman vay bizim halimize. Allah hidayet versin bize ya. Ölecez cahilliğimizden. Sülalenin kaderini yaktık

belli canım kültür fışkırıyor da hiç mı insan kusursuz olsun demez. Ya ne kafalar var gerçekten ulaşmak istiyorum o kafalara... Sebebi neymiş peki illa balık burcu olmasının ?
Ay ben şimdi ordan oraya laf taşıyo gibi olmak istemem de zaten konuyu bilmem kaç bin kişi okuyabilecek bi yere yazmışlar. Eşi diğer bütün burçlarla sıkıntı yaşamış bi tek balıkla yaşamamış. İlerde kafasının rahat olmasını istediği için balık istiyolarmış

O zaman vay bizim halimize. Allah hidayet versin bize ya. Ölecez cahilliğimizden. Sülalenin kaderini yaktık
Ben yay burcuyum... en yakın arkadaşlarımda yay... yaylarla çok iyi anlaşıyorum... dur bende hesap yapim de yay burcu bi çocuğa hamile kalayım bari :))))

Üüfff zevk vermiyor bu konu. Sıkıldım kızlar kaçtım ben. Hepinize hayırlı burçlardan çocuk doğurmalar dilerim. Özellikle balık

HasbinAllah ! Eşi de balık burcu muymus ne çok soru sordum ya niye merak ediyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…