Kızlar Merhaba

Ohaa gerçekten bunu mu demiş :)))) ayyy Allah'ım çok güldüm ya :))))

Ohaa gerçekten bunu mu demiş :)))) ayyy Allah'ım çok güldüm ya :))))
Heeeaaa. Düşüncesine saygı duyarım tabi. Ne tarz sıkıntılar yaşadı bilemem ama şu devirde sahip olması bu kadar zor olan kıymetli bi şey üzerine böyle bi düşünceye sahip olmasına saygı duyasım gelmiyo. Ortalık ciğeri yanan insan kaynıyor. Bunlar seri üretim fabrika gibi aynı gün çıkacak bi robot üretme peşindeler. Kızayım mı güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Allah kimseyi evlatla ya da evlatsızlıkla imtihan etmesin/ herkese Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin. Evladın ya cennetin olur ya cehennemin. Balık olur mu bilmem ama

kiz ne kadar erken aldirisak aldiralim oglak olacak

Kızlar ama suç onda diil ki kocası öle diosa kız ne yapsın ewet saçma ama kocasının öle bir takıntısı warsa demek çaresiz kaldı oda öle bir soru sordu

Bisey sorcam canım niye böyle takıntı haline getirdi eşin merak ettim valla... bu arada Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat eylesin...

Yazdığımda ciddi değildim. Ben çocuğumun olacağından bile emin değildim, çok şükür Allah nasip etti.

Amin canım inşaallah banada dua et...

Ayyy kız bende ciddisin zannettim ya 6 yıl sonra oldu dediğinde mi şakaydi

Yok o doğru :) Ben ha deyince çocuk olmuyor demek istedim orda. Bu ay hamile kalıyım, burcu şu olsun, cinsiyeti şu olsun diye uğraşmalar boşuna. Allah ne isterse ne zaman isterse o zaman olur, bu benim inancım tabi.

Yok o doğru :) Ben ha deyince çocuk olmuyor demek istedim orda. Bu ay hamile kalıyım, burcu şu olsun, cinsiyeti şu olsun diye uğraşmalar boşuna. Allah ne isterse ne zaman isterse o zaman olur, bu benim inancım tabi.
Aynen canım tabikide Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah hepimize banada dua et...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…