Kızlar merhabalar

Hlalylmzzz9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
54
16
3
32
Benim bir buçuk ay önce ilişkim bitti sözlüydük bir sene sözlü kaldık. Ayrıldık anlaşamadık zaten konu açmıştım. Bir ay sonra benim eski instagramımı engelledi yeni hiçbir hesabımı engellemedi. Bende sanıyorum ki pişman olucak dönecek. Dün İnstagram hesabının profilinde kızla fotoğrafını gördüm kız göğsüne yaşlanmış koydu fotoğrafı sonra bende teyzesini aradım. Dedim annesinin Facebook hesabında söz fotoğrafım var onu kaldırır mısınız oğlunuz sevgilisi var ayıp olur Kıza da dedim yakın arkadaşına da söyledim silerim demiş ama kaldırmamış. Dünden beridir duruyor ben hep bir buçuk ay da sevgilisi olmasına biraz üzüldüm hemde fotoğrafının durmasına. Nasıl bir buçuk ay da bir kızı bulur 11 senelik ilişkinin üzerine nasıl ona sarılır kafam almıyor. Çok kötü durumdayım kızlar

Bir buçuk ay yeniden aşık olması için kisa bir zaman degil ki
Bunun bir zamanı mı var?
Ayrica Zaten çok hırpalayan , uzun süren ilişkilerden çıkınca insanlar ahtapot gibi şefkat sevgi goreceği birini bulup sarınıp sarmalanmak ister.
Ne diyelim, zaten uyumsuzmuşsunuz.
İnşallah o da den sen de mutluluğu bu saatten sonra bulursunuz

Benim bir buçuk ay önce ilişkim bitti sözlüydük bir sene sözlü kaldık. Ayrıldık anlaşamadık zaten konu açmıştım. Bir ay sonra benim eski instagramımı engelledi yeni hiçbir hesabımı engellemedi. Bende sanıyorum ki pişman olucak dönecek. Dün İnstagram hesabının profilinde kızla fotoğrafını gördüm kız göğsüne yaşlanmış koydu fotoğrafı sonra bende teyzesini aradım. Dedim annesinin Facebook hesabında söz fotoğrafım var onu kaldırır mısınız oğlunuz sevgilisi var ayıp olur Kıza da dedim yakın arkadaşına da söyledim silerim demiş ama kaldırmamış. Dünden beridir duruyor ben hep bir buçuk ay da sevgilisi olmasına biraz üzüldüm hemde fotoğrafının durmasına. Nasıl bir buçuk ay da bir kızı bulur 11 senelik ilişkinin üzerine nasıl ona sarılır kafam almıyor. Çok kötü durumdayım kızlar
Niye arıyorsunuz teyzesini fotografi kaldirin diye de kaldirmazsa kaldirmasin ömür boyu sakliyacak degil ki illa ki kaldirirlar bence amaclarina ulasmislar,sizin hala onu takip ettiginiz fotografi gorunce nasil bir tepki vereceginizi olcmuslerdir, hala akli bende beni kiskaniyor diyede dusunmustur simdi siz pişman olmustur diye dusunurken bu sefer karsi taraf ayrildigina pisman olmus fotografi bahane edip ailemi arıyor diye bile demistir.

Niye arıyorsunuz teyzesini fotografi kaldirin diye de kaldirmazsa kaldirmasin ömür boyu sakliyacak degil ki illa ki kaldirirlar bence amaclarina ulasmislar,sizin hala onu takip ettiginiz fotografi gorunce nasil bir tepki vereceginizi olcmuslerdir, hala akli bende beni kiskaniyor diyede dusunmustur simdi siz pişman olmustur diye dusunurken bu sefer karsi taraf ayrildigina pisman olmus fotografi bahane edip ailemi arıyor diye bile demistir.

Ne dersin desin içim çok yandı

Bir buçuk ay yeniden aşık olması için kisa bir zaman degil ki
Bunun bir zamanı mı var?
Ayrica Zaten çok hırpalayan , uzun süren ilişkilerden çıkınca insanlar ahtapot gibi şefkat sevgi goreceği birini bulup sarınıp sarmalanmak ister.
Ne diyelim, zaten uyumsuzmuşsunuz.
İnşallah o da den sen de mutluluğu bu saatten sonra bulursunuz

Ama İnstagram hesabında o kızdan başka kız ekli değil kızı sahiplenmiş bile.

O seni çoktaaaan silmiş fotonu silse nolur silmese nolur? Yeni kızın tasası sana mı düştü? Kızın umrumda değil demek ki. Annesi de kendini beğeniyodur o fotoda, güzel çıktığını düşünüyordur ondan kaldırmıyodur. Seninle ilgisi yok canim

O seni çoktaaaan silmiş fotonu silse nolur silmese nolur? Yeni kızın tasası sana mı düştü? Kızın umrumda değil demek ki. Annesi de kendini beğeniyodur o fotoda, güzel çıktığını düşünüyordur ondan kaldırmıyodur. Seninle ilgisi yok canim

Evet çoktan silmiş.

Ama İnstagram hesabında o kızdan başka kız ekli değil kızı sahiplenmiş bile.
Sevgililer işte.
Bence daha fazla kurcalamak sadece seni üzer.
Bak o nasıl hayatına bakıyor?
Sen de bak ..
Eski konuları hatırla, zaten uyumsuz bir cifttiniz,birilikte mutsuzdunuz.
Onca zaman yipranmissiniz, sen de artık mutlu olacağın adımlar atmalisin hayatın için,kendin için. Onda aynı şekilde... Tek ilişki anlamında da değil
Bak 11 yıllık bir bağlılık ... Neler neler vardır yapmak isteyip ona uymadığı için yapamadığın..bence bunları düşün ve
Bir yerden mutlu olmaya başlamaya calis

Aynen öyle. İnstagrama internete ne çok anlam yüklüyorlar şaşırıyorum.

Teyzeyi aramasaydin keske...ne gerek var...bitmis gitmis...hala onu onemsiyorsun...bu cok normal...ama bir de sunu dusun ya bu cocukla evlenip bosansaydin...daha fazla ustune gitme bitmis birseyden hayir gelmez

Bu kadar yıldan sonra 1 ay içinde sevgili yapması çoktan sildiği anlamına geliyor zaten.
Sosyal medyadan fotoğraflar için tekrar aramayın gereksiz takip ettiğinizi göstermişsiniz bu onun kulağına gitse sadece egosu tatmin olur.
Siz de üzüldüğünüz ile kalırsınız. Gerçekten zor bir durum, Allah yardımcınız olsun

beni zamanında biriyle tanıştırmaya çalışmışlardı. çocuk nişan atmıştı. Face sayfasına bakayım nasıl biri diye hiç görmemiştim. Bir girdim çocuğun bütün nişan fotoğraları ve kızla olan diğer fotoğrafları duruyor. Anında konuyu kapattım. Biraz mide olacak insanda

Iki dakikada da aşık olur insan , zaman buna engel değil ki ! Ayrıca fotoğrafın dursa nolur durmasa nolur? Bırak yeni sevgili düşünsün. Umrunda değilmiş gibi davran ,adamın g.tünü kaldırma .

H Hlalylmzzz9
Bence o tarafta çoktan defter kapanmış :(
Yeni bir hayata başlanmış. Ister 1 yıl ister 10 yıl olsun. Yeni ilişkiye başlayınca o yılların hiçbir anlamı olmuyor. Bunlar maalesef acı gerçekler. Siz de gerçeği kabullenip hayatınıza devam etmelisiniz. Fotoğrafı kaldırır kaldırmaz bu artık onların tercihi. Sizin artık onunla da ailesiyle de ilişkinizi kesmeniz gerekiyor. Yapmanız gereken şey ilgilenmemek ve kendi yolunuza bakmak..
Siz de mutluluğu yakalayacaksınız. Sadece erkekler bu konuda daha hızlı oluyorlar ;)

Neden insanlar iliskilerini bir proje olarak goruyor anlamiyorum. Su kadar emek verdim bu kadar emek verdim sonunda bu oldu diyecek? Hayir bilmen kac yil birlikte oldun diye mutsuz da olunsa o iliski devam etmek zorunda mi ya da seni yillarca dusunmek zorunda mi?

Bitmisse, gonlunden cikmissa pekala yeni biri olabilir. Insan iliskileri boyledir.
Garip olan sey bitmis biseyin arkasindan uzun sure beklemektir bence. Ha bu illa biter bitmez hayatina biri girmeli mevzusu degil ama dusunmemek lazim diyorum sadece.

Back
X