canım bende adet dönemindeyim okuyamam o nedenle.. ama kimseye devam ettirmek zorunda değilsin.. adetin bitince kaldığın yerden devam edersin.. yarım kalan bişey yok ortada için rahat olsun.. kendin çok daha gönülden dua edersin merak etme.. başkalarının duasını iste sadece o yeter inşallah..
rabbim yar ve yardımcın olsun.. inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın ve hayırlısıyla evlat sahibi olursun....
merhaba kızlar Meryem suresi okuyodum hayırlı sağlıklı bir bebeğim olması için ve adet oldum o yüzden yarım kaldı.bugün itibariyle tüp bebek tedavisine başladım.çarşambaya kadar adetim devam edicek o güne kadar bana duamda yardım edermisiniz allah rızası için yarım kalmasın duam.dün bir arkadaş okudu.okuyabilecek arkadaşlardan allah rızası için yardım bekliyorum.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....
Ben okuyabilirm ama nasıl olacak belirli bir günde mi okuyacağım?
canım bugün okuyabilirsen çok sevinirim.hergün bitane okunuyo ve çarşamba adetim bitiyo ben devam edicem.
Tamam o zaman ben bugün bir tane okuyacağım inşallah bitince de haber veririm için rahat etsin. Hayırlısıyla duaların kabul olur inşallah.
tamam canım allah razı olsun.rabbim dualarımızı kabul etsin.
tamam canım allah razı olsun.rabbim dualarımızı kabul etsin.
Canım özel mesaj atamıyorum yeni üyeyim o yüzden. Bilgileri aldım hepsini yaparım fakat ben tilavet secdesini blmiyorum internetten araştırır onu da yaparım
adet döneminde ara verip adetin bitmesiyle kaldığın yerden ara vermeden devam edebilirsin hiç bir sakıncası yok.. ama adet dışındaki bir sebeple ara veremezsin...
rabbim farz olan ibadeti oruçta bile izin vermiş tutamadığını sonra tut demiş.. ondan bişey isterken ettiğimiz duadamı bizi sıkıştırıp zorlayacak sence.. allah hepimizden merhametlidir.. çok sevdiğim bi hoca arkadaşım meryem suresini teheccüd namazıyla beraber 41 gün okumamızı söylemişti.. namazı napıcaz peki o zaman başkasınamı kıldırıcaz.. sen sadece ibadet etmek iste yeter.. allahın izin vermediği günlerde yapamadığın ibadetten rabbim tabiiki sorumlu tutmayacak.. bi ablamız hocamızın dediği yöntemle teheccüd-meryem suresi yaptı ve adet günlerinde de ara verdi allahın izniyle şimdi hamile.. bu tarz şeylere takmayın ne olursunuz.. başkasına zorla okutturacağın duadansa senin yaptığın daha makbuldür emin ol.. sen iyi niyetinle duanı et rabbim muhakkak karşılığını verir sen hiç merak etme...
çok sağol canım allah razı olsun.
Canım bitirdim secdeyi ve duayı da yaptım kabul olur inşallah hayırlısı ile.Özelden yazamıyorum maalesef ;sağlıklı hayırlı evlat için dua ettim
sağol canım allah razı olsun.
canım doğru söylüyorsun ama bazı dualarda böyle şartlar duyuyorum.ben tabiki adetliyken edebileceğim dualarımı ediyorum sonrasındada devam edicem.birde zorla okumasını istemiyorum kimseden allah rızası için istiyorum.okumak isteyen okur allah rızası için canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?