kızlar mevzusu

Bende senin gibi maalesef kıskanç bir insanım, kendimi önceki yıllara göre kıskançlık konusunda aşırı törpüledim. Ama ben hala sevgilimin etrafında çok kız olsa açıkçası kıskanırım, elimde olmayan bir şey.. Tabi ona zehir etmem hayatı ama içten içe kendimi yerim bu en kötüsü. Ki öyle de mutlu bir insan asla olmuyorum. Kısacası ya kabul edeceksin umursamayacaksın ya da yollarını ayıracaksın. Başka hiçbir çözümü yok, yoksa kendini çok yıpratacaksın emin ol..

Yani öncesinde böyle kızlarla samimi değildi.
Fakat şu anki denemenizde fazlaca kız arkadaşı var.
Durum böyle mi?

Yoksa önceden de vardı şimdi de mi var?
Önceden böyle değildi zaten müsaade de etmiyordum. 1 yıla yakın ayrı kaldık bazı sorunlardan dolayı. Daha sonra sosyal çevresinin genişlediğini gördüm.

Çevresinde çok kız varsa (ki ben bi tanesine bile tahammül edemem) biri ondan etkilenir o birinden etkilenir vs vs konuşmalar görüşmeler akli kayar gözü kayar derken .. Acaba bile denmemeli bi ilişkide güven verseydi ondan emin olsaydın böyle bi konu acmazdin. Gönül rahatlığıyla sev. Bu durumda sevgi geride kalabiliyo maalesef. Kurtul ve iyiki diyecegin günleri bekle

Bende senin gibi maalesef kıskanç bir insanım, kendimi önceki yıllara göre kıskançlık konusunda aşırı törpüledim. Ama ben hala sevgilimin etrafında çok kız olsa açıkçası kıskanırım, elimde olmayan bir şey.. Tabi ona zehir etmem hayatı ama içten içe kendimi yerim bu en kötüsü. Ki öyle de mutlu bir insan asla olmuyorum. Kısacası ya kabul edeceksin umursamayacaksın ya da yollarını ayıracaksın. Başka hiçbir çözümü yok, yoksa kendini çok yıpratacaksın emin ol..
Aynen öyle canım ben karşımdakine çok sadık kalabilen bir insanım. Yanına gittiğimde arkadaş çevresinin de çok tehlikeli olduğunu gördüm. Sanırım yine yollarımız ayrılacak ve en çok üzülen ben olacağım.

Çevresinde çok kız varsa (ki ben bi tanesine bile tahammül edemem) biri ondan etkilenir o birinden etkilenir vs vs konuşmalar görüşmeler akli kayar gözü kayar derken .. Acaba bile denmemeli bi ilişkide güven verseydi ondan emin olsaydın böyle bi konu acmazdin. Gönül rahatlığıyla sev. Bu durumda sevgi geride kalabiliyo maalesef. Kurtul ve iyiki diyecegin günleri bekle
Muhtemelen öyle olacak canım

Çünkü gördüklerim tecrübelerim hep bu yönde. İnsan yeri geliyor 7/24 yanında olduğu insanı tanıyamıyor bir de farklı şehirde olunca nasıl tanısın? Ki tanımamış ki zaten konu açmış.
Ve farklı şehirde tanışıp da mutlu olan bir tane insan yok çevremde. Sizin varsa olabilir tabi, istisnalar kaideyi bozmaz. Bana göre aşk yanyanayken yaşanmalı. Zorunlu olmayan sebeplerden uzaktan nasıl aşkı yürüteyim ki? Canım sıkıldığında yanına gitmeliyim, görmeliyim. Yoksa hiç yaşamam.

İşte tam da dediğim gibi. Hayat sizin tecrübelerinizden ve çevrenizden meydana gelmiyor. Bir yetişkin olarak benim çevremdeki böyleyse demek ki dünya böyle diye düşünmek mantıksız.

Ben de uzaktan ilişki yaşayan ve mutlu olanlardanım, ben böyleyim diye her böyle olan aşırı mutlu diyeyim o zaman?

Back
X