• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar moral motivasyona ihtiyacım var özellikle çocuk bekleyenler

Bence akışına bırakın hatta bi süre korunun derim. Eşinizin şu anki tripli halleri devam ederken hamile kaldığınızı bi düşünsenize. Evliliğinizin iyice oturmasını ve eşinizin evli olduğunu, anneleri kıyaslamamayı öğrendiğinden emin olduktan sonra düşünün bence gebeliği
Tesekkur ederim haklisiniz bebekte sağlıklı bir ortama gelmeli. Zaten 1.5 yıldır deniyoruz olmuyo korunmaya ihtiyac duymuyorum o yüzden

1.5 yildir evliyim evlendigimden beri hiç korunmadik cocugum da olmuyor uzuluyorum yaa Allah a dua da ediyorum sabırla bekliyorum. Bazen de cok üzülüyorum benim ne zaman olcak diye. Biliyorum yıllarca cocugu olmayanlar var. Allah isteyen.herkesin kucağını boş bırakmasın. Bana daha erken diyeceksiniz ama cocuklari da cok seviyorum anne olmak hep hayalimdi. Modum çok dusuyo ya. Televizyona bakıyorum millet bebeğini çöpe atıyo ya başkalarına veriyolar inanamiyorum gerçekten ben de Allah a yalvariyorum
Çok stres yapıyorsunuz oldu mu olmadı mı diye anladığım kadarıyla, bu da çok etkiliyor insanı. Kafaya takmayıp oluruna bırakın. Vakti gelince olacaktır.

Inciri bende duydum zeytinyağı ekleyip kavanozda bekletip öyle mi tuketmeknlazim yoksa kuru incire direk yiyim mi
Ben ikisini de yaptım, zeytinyağlı olan biraz ağır kaçıyor 1 ondan bir ondan devam edersiniz ama mutlaka her gün yiyin cok cok faydalı yumurtalıklara, ben onun etkisini gördüğüme eminim tabii ki önce allahın izni ile oldu 🙏🏼

Tesekkur ederim haklisiniz bebekte sağlıklı bir ortama gelmeli. Zaten 1.5 yıldır deniyoruz olmuyo korunmaya ihtiyac duymuyorum o yüzden
ovulasyon testlerini denediniz mi? her iki gebeligim de ovulasyon testi ile gerceklesti. yumurtlama gununu adetin 14. gunu olarak bilirken bir ay 12. gun diger ay 16 olarak gordum. yani demek istedigim degisiyor yumurtlama gunleri. innovita marka ovulasyon testleri cok kaliteli ve gercekten iyi gosteriyor. bir de youtube dan ibrahim saracoglu incir ve havuc kürü diye aratin ve izleyin. ilk gebeligim incir ve havuc kuru yapmistim

ovulasyon testlerini denediniz mi? her iki gebeligim de ovulasyon testi ile gerceklesti. yumurtlama gununu adetin 14. gunu olarak bilirken bir ay 12. gun diger ay 16 olarak gordum. yani demek istedigim degisiyor yumurtlama gunleri. innovita marka ovulasyon testleri cok kaliteli ve gercekten iyi gosteriyor. bir de youtube dan ibrahim saracoglu incir ve havuc kürü diye aratin ve izleyin. ilk gebeligim incir ve havuc kuru yapmistim
Ovulasyon testlerini denedim tşk ederim tariflere bakacağım

Back
X