• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar moral motivasyona ihtiyacım var özellikle çocuk bekleyenler

seni çok iyi anlıyorum canım. inşallah sen de en güzel zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
ben de 13 aylık evliyim hiç korunmadık. bir kez bile gebelik oluşmadı. sadece sol over de 3 cm kistim var. eşimde de bende de başka bi sorun yok. rahim filmi çekildim sorun yok. insan bi süre sonra her ay acaba olmuş mudur bu ay demekten yoruluyor. 1 senedir doktorlarda kontrollerdeyim. artık yeter dedim. bir ay hiç bişey yapmadım. ama araştırdım biraz. bu bitkisel şeyleri. daha önce hiç denememişim. (soğan suyunu içemedim tadı beni çok zorlamıştı) arkadaşım c life ı önerdi ben de dedim deneyeyim.ilk defa bu ay dün reglin 1. günü başladım o kapsüle. faydasını gören de var görmeyen de. inşallah ben de işe yarar. bu kapsülle de olmazsa tüp bebek artık.

Tesekkur ederim size de cok geçmiş olsun.
Hepsini yaptırdım sadece rahim filmim kaldı. Dogru diyosunuz bi filmi de cektireyim ondan sora gerek olursa bitkisel seyler denerimm
Rabbimin bi bildigi var demek ki sabır . Her şeyde hayir var .
Insallah sizde tez zamanlarda dilediginize kavusursunuz🤲
amin canım inşallah. rahim filmini çektir.ovulasyon testine devam et.baktın olmuyor aşılama falan yaptırırsın.Allah gönlümüze göre versin

seni çok iyi anlıyorum canım. inşallah sen de en güzel zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
ben de 13 aylık evliyim hiç korunmadık. bir kez bile gebelik oluşmadı. sadece sol over de 3 cm kistim var. eşimde de bende de başka bi sorun yok. rahim filmi çekildim sorun yok. insan bi süre sonra her ay acaba olmuş mudur bu ay demekten yoruluyor. 1 senedir doktorlarda kontrollerdeyim. artık yeter dedim. bir ay hiç bişey yapmadım. ama araştırdım biraz. bu bitkisel şeyleri. daha önce hiç denememişim. (soğan suyunu içemedim tadı beni çok zorlamıştı) arkadaşım c life ı önerdi ben de dedim deneyeyim.ilk defa bu ay dün reglin 1. günü başladım o kapsüle. faydasını gören de var görmeyen de. inşallah ben de işe yarar. bu kapsülle de olmazsa tüp bebek artık.
Hmm sogan suyunu 15 gün denedim ama adet oldum bende işe yaramadı. C life cok duydum denesem mi.diye düşünüyorum ama başka bi zararı olur mu hormonlara falandiye kararsiz kalıyorum. Meryem ana otu var yumurtlama günlerinde 3 gün sabah akşam icip ilişkiye girince etkili olabiliyomus denemedim ama merak ediyorum.
Insallah en hayırlı zamanda Allah size de nasip eder sağlıkla mutlulukla insallah

Hmm sogan suyunu 15 gün denedim ama adet oldum bende işe yaramadı. C life cok duydum denesem mi.diye düşünüyorum ama başka bi zararı olur mu hormonlara falandiye kararsiz kalıyorum. Meryem ana otu var yumurtlama günlerinde 3 gün sabah akşam icip ilişkiye girince etkili olabiliyomus denemedim ama merak ediyorum.
Insallah en hayırlı zamanda Allah size de nasip eder sağlıkla mutlulukla insallah
meryem ana otunu sadece doğumda kullanıldığını duydum.sizin dediğinizi hiç duymamıştım. ben c life dan ümitliyim. yaşım 31. çok beklemek de istemiyorum ama tüp bebeğe gerek kalmaz inşallah.

1.5 yildir evliyim evlendigimden beri hiç korunmadik cocugum da olmuyor uzuluyorum yaa Allah a dua da ediyorum sabırla bekliyorum. Bazen de cok üzülüyorum benim ne zaman olcak diye. Biliyorum yıllarca cocugu olmayanlar var. Allah isteyen.herkesin kucağını boş bırakmasın. Bana daha erken diyeceksiniz ama cocuklari da cok seviyorum anne olmak hep hayalimdi. Modum çok dusuyo ya. Televizyona bakıyorum millet bebeğini çöpe atıyo ya başkalarına veriyolar inanamiyorum gerçekten ben de Allah a yalvariyorum
Tedavi olun.1.5 sene uzun zaman değil evet.Once neden çocuk sahibi olmadığınızı öğrenin ve tedavinizi olun.

1.5 yildir evliyim evlendigimden beri hiç korunmadik cocugum da olmuyor uzuluyorum yaa Allah a dua da ediyorum sabırla bekliyorum. Bazen de cok üzülüyorum benim ne zaman olcak diye. Biliyorum yıllarca cocugu olmayanlar var. Allah isteyen.herkesin kucağını boş bırakmasın. Bana daha erken diyeceksiniz ama cocuklari da cok seviyorum anne olmak hep hayalimdi. Modum çok dusuyo ya. Televizyona bakıyorum millet bebeğini çöpe atıyo ya başkalarına veriyolar inanamiyorum gerçekten ben de Allah a yalvariyorum
Bende bir kac aylik evliyim her ay hüsran 😪 korkumdan doktora gidip muayne de olamiyorum ya kötü birsey derse diye offf

Bende bir kac aylik evliyim her ay hüsran 😪 korkumdan doktora gidip muayne de olamiyorum ya kötü birsey derse diye offf
1 sene olmadiysa doktor erken diyip cok ilgilenmiyo zaten ben 1 yil oldugunda gittigimde bile 1 yıl daha deneyin biz 2 sene olmayanlara tedavi uyguluyoruz dedi.
Tabi gereken testleri yaptirin hormon testleri rahim filmi yumurtalıklarına baktir için rahat etsin eşin de muayene olsun
Insallah Allah gönlünüze göre versin

1 sene olmadiysa doktor erken diyip cok ilgilenmiyo zaten ben 1 yil oldugunda gittigimde bile 1 yıl daha deneyin biz 2 sene olmayanlara tedavi uyguluyoruz dedi.
Tabi gereken testleri yaptirin hormon testleri rahim filmi yumurtalıklarına baktir için rahat etsin eşin de muayene olsun
Insallah Allah gönlünüze göre versin
Amin teşekkür ederim

Arkadaslar ben doktora gittim dün
Altan muayene etti makinayi soktu yumurtaligin sağlıklı yumurtaların var dedi kan istedi ve eşimin sperm testi sonucuyla gel dedi
Şimdi tekrar rahim filmi isticek mi ?

8 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım şuan tüp sürecindeym tedirgin olman için çok erken kendini strese sokma lütfen

Arkadaslar ben doktora gittim dün
Altan muayene etti makinayi soktu yumurtaligin sağlıklı yumurtaların var dedi kan istedi ve eşimin sperm testi sonucuyla gel dedi
Şimdi tekrar rahim filmi isticek mi ?

Esinizin sonuçlar güzelse yumurta twkibi, şu günü degerlendirin falan der

Olmazsa rahim filmine gecer

Esin sonuçlar kotuyse o bir gitsin üroloji ye der

Pregnacare him and her var. Sizin hamile kalmadan en az 3 ay folik asit almaniz lazim. Ben 6 aya yakin kullandim sonra bir ay da pregnacate him and her kullandik simdi hamileyim. Yasim 33 esim 34 yasinda ilk bebegi bekliyoruz. Yani biraz vitamin kan degerlerine fln da bakin. Tiroide mutlaka baktirin.

Pregnacare him and her var. Sizin hamile kalmadan en az 3 ay folik asit almaniz lazim. Ben 6 aya yakin kullandim sonra bir ay da pregnacate him and her kullandik simdi hamileyim. Yasim 33 esim 34 yasinda ilk bebegi bekliyoruz. Yani biraz vitamin kan degerlerine fln da bakin. Tiroide mutlaka baktirin.
Arastirdim. Dediginiz ürünü . Once.bi rahim filmine bi gireyim problem yoksa dr tavsiyesi üzerine kullanabilirim. Ben de 1 yıla yakin inofolic combi kullandim icinde ortak vitaminler var folik asit falan. Hayirlisi olsun bakalim teşekkürler

Daha bir kaç aylık evlilikte toplam kaç kere hüsran yaşamış olabilirsiniz?
Henüz böyle bı evlilik için çok çok erken bence eşinizle biraz tanışma süresi gecirseniz daha hayırlı. Hadi diyelim hemen olsun dediniz tamam ama şimdiden hüsran olmak sizi ilerisi için çok yıpratır. Öncesinde folik asit yada bazı eksik vitaminleri tamamlamanız gerekiyor. Bunlar için hiç doktora gidip muayne oldunuzmu? Korkuyorum die gitmemek ne demek? Folik asit eksikliği yada bir degerinizin fazla yada eksik olmasi hamileliginizde sizde yada bebekte geri dönülmez bir hasar bırakabilir.. lütfen bilinçli bir şekilde ilerleyin. Yoksa pişman olursunuz.

Evet gittim saglikliyim bi sıkıntı yok adet duzensizligim oluyodu sonradan düzene girdi 35 güne bir. Simdi infertilite de testleri yaptirirken smear aldılar ve hpv pozitif çıktı. Onun icin de kolposkopiye girdim 1 aydir patoloji sonucunu bekliyorum daha çıkmadı ama doktor dediki bebeğin olmamasiyla bi alakasi yokmuş bunun gebelige engel degilmis. Sadece rahim filmini cekmediler bu pataloji sonucundan sonra cekeceklermis.
Oncelikle cok gecmiş olsun, bebekten once hpv icin tedavi gormeniz gerekiyor drunuz bunu soylemedi mi? Özellikle sigilleriniz varsa o sigiller tedavi olduktan sonra bebek icin denemelere veya asılama vs tedaviye baslarsınız daha saglıklı olur. Hpv cinsel yolla bulasan bir hastalıktır. Esiniz size bu konuda durust bir acıklama yaptı mı, evlilik oncesi mi sonra mı hastalık kaptı bunu iyice ogrendikten sonra yani aldatma olmadıgına emin olduktan sonra bebek meselesine odaklanırsanız daha iyi olur.

Oncelikle cok gecmiş olsun, bebekten once hpv icin tedavi gormeniz gerekiyor drunuz bunu soylemedi mi? Özellikle sigilleriniz varsa o sigiller tedavi olduktan sonra bebek icin denemelere veya asılama vs tedaviye baslarsınız daha saglıklı olur. Hpv cinsel yolla bulasan bir hastalıktır. Esiniz size bu konuda durust bir acıklama yaptı mı, evlilik oncesi mi sonra mı hastalık kaptı bunu iyice ogrendikten sonra yani aldatma olmadıgına emin olduktan sonra bebek meselesine odaklanırsanız daha iyi olur.
Tesekkur ederim. Doktor siğilimin olmadığını söyledi aşı olmamız gerekiyormus ama patoloji sonucu çıkınca ona göre detayli konuşuruz dedi haftaya gideceğim hastaneye.
Eşimle de bu durumu konuştum yani yapmadığını düşünüyorum umarım öyledir.evlenmeden önceki girdiği iliskilerden olmuştur. Aldatma olsaydi suphelenirdim . Benim de hayalim anne olmak. Insallah hayirlisi olsun. Olmamasinda da bi hayır var tabii

Bence akışına bırakın hatta bi süre korunun derim. Eşinizin şu anki tripli halleri devam ederken hamile kaldığınızı bi düşünsenize. Evliliğinizin iyice oturmasını ve eşinizin evli olduğunu, anneleri kıyaslamamayı öğrendiğinden emin olduktan sonra düşünün bence gebeliği

Benim size tek tavsiyem incir, şiddetle tavsiye ediyorum hemde.. Kaliteli bir kuru inciri günde min. 2 kere aynı saatte yiyin cok cok faydası var

Back
X