Kızlar moralim bozuldu

Ev ev üstüne oldu mu, milletin işine gelince sizin eviniz gelmeyince kv.nizin evi olur maalesef
Varsa imkan ihtimal en mantıklısı ayrı ev, ayrı düzen, ayrı hayat kurmak ..

Maalesef benimde evim var ama kiraya verdik. Eşim olumlu bakmıyor çünkü kv. Ve kp. Yaşlılar
Iyide aile apartmaniymis zaten yaşlı olupta yatalak mi bu insanlar aynı evi paylaşıyorsunuz. Niye eltiniz değilde siz aynı evde kalıyorsunuz mesela? Çünkü siz kabul ediyorsunuz ama herkes kabul etmez bende etmem. Siz aynı evde yaşadığınız müddetçe eve gelen misafir, büyükler nerdeyse o eve girerler ve sizde ne yazıkki bu ve türevi sorunları çok çok yaşayacaksınız. Umarım canınızın kıymetini bilir de kendi evinize geri dönersiniz. Kolay gelsin şimdiden.

Eşimin tahini geldi bu hafta.. inşallah benimde bir düzenim olacak teşekkür ederim

Terbiyesizler.Çok sinirlendim sizin adınıza.
Bikere o misafirleri kayinvalide bi zahmet kendi evinde agirlasaymiş.
çok ayıp sizi eziyorlar izin vermeyin.Herkes haddini bilsin

Kayinvalideniz ve kayınpederiniz de sizinle gelmek isterler mi?

Eltiniz çok terbiyesizmiş. Misafir sizin bile olsa size böyle bağıramaz.

Ama ben sizi de anlamadım.
Bir adamın peşinden 7 eltili aile apartmanına kayınvalideyle yaşamaya giderken ne düşündünüz ki? Canınızın hiç mi kıymeti yok?
Böyle yaşamayı kabul eden her türlü muameleyi hazmeder diyorlardır. Size bağıran eltiye de zamanında daha büyük eltilerden biri bağırmıştır kesin.
Çok değişik hayatlar. Gerçekten büyük cesaret.

Misafir k.v nin. Sizin değil. Böyle düğün dernek cenazede herkes iş yapar, aynı evde yaşayan geline yıkılmaz işler. Eltiniz hadsiz bir kadın. Yapmasaydı hizmet...
Bu arada niye size ayrı daire yok?

Kafana takma eşin evden kovmuş zilliyi... Ohh iyi yapmış sevindim. Takma kafana konuyuda uzatma görüşmezsin olur biter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…