Kızlar moralim bozuldu

VIMAGE

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
158
226
18
28
Moralim çok bozuldu kızlar. Ben kv. kp. İle aynı evde yaşıyorum.. yaklaşık 1 sene olacak ve aile apartında kalıyoruz. Apartmanda sadece eşimin abileri ve eşleri yaşıyor yabancı yok. Kalabalığız kısacası. Eltiler olarak 6_7 kişi varız.. Herkesin evi ayrı tabii ki.
Dün eşimin kuzeninin düğünü vardı.. Gelin de damatta eşimin kuzeni oluyor. Gelinin evi İstanbulda ve dün İstanbuldan evime geldiler yemekler yaptım akşama kadar herkes bize geldi yardım eden olmadı ve sadece eşim yardım etti. Düğün bu akşam bu arada. Düğün günü eşimin çalıştığı yer bir organizasyon yapmıştı sabah başlıyordu. Kayınvalideme ayrıca eşim söyledi gideceğimizi haber verdik.. ve misafirin tekrardan geleceğini bilmiyordum. Kayınvalidem tamam dedi. Eşimle beraber 3_4 saat organizasyonda takıldık. Eve gelinceye kadar mutluyduk. Eşim beni eve bıraktı ordan kuaföre gidecekti kendisi. Neyse ben eve geldim ev tıklım tıklım.
Mutfağa gittim eltim çay yapıyordu ve yanında da bir misafir kadın bana bağırmaya başladı kadının yanında. Sen nerdesin bu saate kadar efendim sabahtan beri senin misafirine hizmet ettim çay yaptım yemek yaptım Kayınvalideme söyledim sabahtan beri evden çıkmış gelmemiş dedi sen bilmiyor musun misafirinin geleceğini bilmiyor musun bugun düğün günü orda buz kesildim. Atıştık baya sözde misafirimin içinde onun babası abisi giller de var bu arada eltimde eşimin kuzeni oluyor.. Senin misafirin benim misafirim diye birşey mi var dedim. Elbette yapacaksın neden zoruna gidiyor ki dedim. Ne ne dedi. O sinirle evden çıktım ağlaya ağlaya. Eşimi aradım beni sokaktan alıp eve geldik eltime sen gidebilirsin demiş evden kovmuş yani.
Kayınvalidemede kızgındım altı üstü 3-4 saat çıktım eltime başka türlü söylemiş diye meğersem kayınvalidemede iftira atmış o an. Kayınvalidem öyle bir şey söylemedim dedi ve yemmin etti.
eşimde ben sadece bunu anladım dedi o kadın senin tırnağın olmaz dedi.
Siz olsaydınız nasıl bir tepki verirdiniz böyle bir durum karşısında hakkınızı helal edin çok uzun yazdım.
 
Son düzenleme:
Babası abisi, niye eltine değil de size gelmiş misafir diye?

Ay ne saçma ya düğün sizin bile değil, niye herkes size yük oluyor. Hadi gelinin evi yoksa bile o şehirde damadın da mı yok?

Tepkiniz gayet normal. Terbiyesizleşme. Misafir dediğin bana ne ise sana da aynı derece akraba, + senin baban abin var içerde derdim ben de.
 
Tepkinizde haklısınız ama bu misafirler Siz evde yokken sizin eve mi gelmis niye kayinvalideye degil de yada evinize gelen eltiye gitmemisler evinize nasil giriyorlar herkesin anahtari birbirinde mi var.
 
Böyle zmaanda sen yaptınm ben yaptım olmaz ama aile apartmanıysa neden sizin evinizde toplanılıyor. Herkes akrabaysa diğerlerinin evlerine gitsinler. Kayınvalidenizde aynı apartmanda mı oturuyor?
En güzeli onun evinde misafirler ağırlanmalıydı , neden sizin eviniz?
Eltinin çirkefliği, sizi kıskanmış zaar, ortamı cennet mahallesine döndürmüş ama sizin o gelsin bu eve demeniz de anlamsız olmuş.
 
Sen o kadar kendini parçala onlar için, onlar da senin misafirine çay koymaya aciz olsunlar
 
pardon?
eltiniz neden kendi evinde ağırlamıyor misafirleri
bide herkes neden size geliyor
siz eden evden çıktınız
onu kovsaydınız ya
 
Beraber yaşayınca size yani anne baba evine gelinmesi normal. Her şeyin sizden beklenmesi yanlış. İnsan el olunca bile giriyor mutfağa. Bence gitmeniz iyi olmuş. Keşke önceki gün de yardım isteseydiniz ya da kusurlu ikram sunsaydınız elimden gelen bu diyerek. Kimse hizmetçi değil. Hele de çocuk gibi azarlanmanız ve ağlayarak gitmeniz olmamış. Eşiniz iyi biriymiş de kovmuş valla eltiyi.
 
Tepkinizde haklısınız ama bu misafirler Siz evde yokken sizin eve mi gelmis niye kayinvalideye degil de yada evinize gelen eltiye gitmemisler evinize nasil giriyorlar herkesin anahtari birbirinde mi var.
Hayır aile apartmanı ama herkes birbirine yardım eder bizde. Eltim evde yoksa ben onun misafirine bakarım ben yoksam o bakmak zorunda hanım efendinin zoruna gitti işte
 
Bencede ama anlayan yok
 
Nıye sıze gelıyorlar, evde olana gıtsınler.
Hem onlr hep akraba evlılıgı yapmıs, sız elsınız. Kuzenlerını agırlayamamıslar mı?

İyi ki bir çay vermiş yemek dahi yapmamış. Zoruna gitti
 
pardon?
eltiniz neden kendi evinde ağırlamıyor misafirleri
bide herkes neden size geliyor
siz eden evden çıktınız
onu kovsaydınız ya

Misafir geldiği zaman bize geliniyor çünkü ben kv. Ve kp. İle yaşıyorum ama misafir geldim eltilerim de gelir hiçbirşeye el atmazlar sadece oturuyorlar
 
eltim bana bağıracak azarlıcak ?
ağlaya ağlaya evimden çıkıp gidicem bende ?

kovamadınız mı oracıkta ?

nasıl hayatlar var ya

Ben o an sinirimden ne yapacağımı bilemedim onun karşısında ağlamak istemedim o yüzden çıktım. Kendini bişey sanmasın diye
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…