Evet aynı apartmanda ve aynı evdeyiz.. eltilerim ayrı oturuyor. Ama misafir geldi mi onlarda hop bizim evde yardım ettikleri yok sadece oturuyorlar misafirin ağzına bakıyorlar
Yok canım sen dgıstır o kapı kılıdını esınde bısey drse son olanları gordun benm evımde benı sıgdırmıyolar habersım yokken eve gırıyolar sonrada bubsaat olmus su saat olmus ahkam kesıyolar de. Bısey dıyemez esın
Terbıyesızlere bak sızın evde sıze yuklenıyolar. İyi esınız ddstek olmus. Neyse herkeste gormus oldu nasıl nır eltı oldugunu bosuna uzmeyın kdndınızı. Bıde mısafırın yannda mısafıre hızmet etmeyı yakınmıs senn kısafırını benmı agırlıcam dıyeevınıze nasıl gırıyolarsa bence anahtarınızı degıstırın
Benim evimde misafirin yanında biri beni azarlayacak anında kapı dışında bulur kendini:)
Ayrıca hemen de kapının anahtarı değişir ben yokken kimse de giremez bu olay vesilesiyle.
Başkaları çat çat lafını söylerken biraz dişli olun en basiti sana hesap mı vereceğim de geç yani neden açıklama yapıyorsun ağlıyorsun
yok ben aile apartmanı olsada kişisel evinizin anahtarı neden onlarda ya hu ?misafirlerin sizin evinizde illaki ağırlanmasıda ayrı bir olay...
Maalesef değiştiremem kp kessinlikle izin vermez zatenO degilde herkes konu sahibini aile apartmaninda kendi evinde oturuyor sanmiş nedense. Konu sahibi, kaynana ve kayinpederle AYNİ evde oturuyor. Kafasina gore anahatar degiştiremez, eve gelenler de konu sahibinden izin alacak degil.
Kimse sizin gibi düşünmüyor maalesef herkes kendini düşünüyorIyi de ayni apartmanda 6-7 kardes daha var. Yasli iseler digerleri yaninda. Onlar evlat degil mi? Herkesin hizmetciligini yapiyorsunuz ama...
Bir apartmanda yaşıyorsunuz eşinizin anne ve babasıyla. Anne baba ve diğer oğulları eşleri ile oturuyor başka oturan yok. Yakınınız evlenecek ve onlarda ikisi de zaten eşinin kuzenleri. Eltin var eltin de zaten eşinin kuzeni... :O
Bacım sen cenderenin içine düşmüşsün
Allah'tan anladığım kadarı ile eşiniz size sahip çıkıyor...
Olabilir düzelttim zaten.baştan yanlış anlatmışsınız veya ben yanlış okumuşum o zaman
sizde kendinizi ezdirmeyin bundan sonra
onlar ne kadar iş yapıyorsa sizde o kadar yapın
Bencede.. Zaten eltimin de kuzeni oluyor asıl ben yabancıyım olan bana oluyor. Haksızlıktan başka bir şey değilÇok terbiyesizmiş elti, senin özel misafirin mi. Şu var sen kv ile oturuyorsun normalde gelip evinin işini yapmasa yapmaz ama düğün, bayram gibi kalabalık zamanlarda kusura bakmasınlar bütün gelinlerin iş yapması gerekir.
1 senedir yaşıyorum oluyor.. Olsun.. Alıştım..Boyle ust uste yasayinca cumbur cemaat maalesef boyle durumlar olur olucaktirda uzulerek soyluyorum
Yok canım sen dgıstır o kapı kılıdını esınde bısey drse son olanları gordun benm evımde benı sıgdırmıyolar habersım yokken eve gırıyolar sonrada bubsaat olmus su saat olmus ahkam kesıyolar de. Bısey dıyemez esın
Kaynanama demiş ki gelinlerinin içinden en güzeli benim kadın 32 yaşında söylediği cümleye bakBoyu da 1 80 gidip mutfak eşyalarımın yerini dahi değiştirmiş tencerelerimi dolabın en üstüne koymuş yetişemiyorum da indirmek için yepyeni bardaklarımı sürahimi kullanmış sanki bardak yoktu. Bilerek yapmış. Kendini aşırı beğeniyor
Ve kayınvalidemi bunu sana mı anlattı. Eğer öyleyse o da tehlikeli kadınmış. Ben hem yaşlılar diye aynı evde otursam, hem elimden laf yicem birde üstüne eşyalarımı yerini değiştircek... Büyük sözüme tövbe.... Bende bir ara aynı evde yaşadım. Benimde ezmeye, sindirmeye çok çalıştılar ama asla izin vermedim.Kaynanama demiş ki gelinlerinin içinden en güzeli benim kadın 32 yaşında söylediği cümleye bakkv tabiki cevap vermiş gelinlerimin içinden en iyisi benimle yaşayan gelin diye. Öyle bir sinirlenmiş bu.
AynenVe kayınvalidemi bunu sana mı anlattı. Eğer öyleyse o da tehlikeli kadınmış. Ben hem yaşlılar diye aynı evde otursam, hem elimden laf yicem birde üstüne eşyalarımı yerini değiştircek... Büyük sözüme tövbe.... Bende bir ara aynı evde yaşadım. Benimde ezmeye, sindirmeye çok çalıştılar ama asla izin vermedim.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?