Kızlar moralim bozuldu

Evet aynı apartmanda ve aynı evdeyiz.. eltilerim ayrı oturuyor. Ama misafir geldi mi onlarda hop bizim evde yardım ettikleri yok sadece oturuyorlar misafirin ağzına bakıyorlar

Eltin çok kötü ya..
Ne varmış yani oda o ailenin gelini üstelik aynı binada sadece sana mı zimmetli misafir? Kendi evin olsa neyse ama büyüklerin evi ortak bi yer sayılır orası.
Böyle kötü niyetli insanlardan nefret ediyorum o gün o seni idare sonra sen onu öldü mü sanki bi çay ikramıyla
Eşin en doğru tepkiyi vermiş çok takma kafana mesafe koy aranla ona sana öyle davranmaya hakkı yok

Yanlış anlamışsınız gelin kv kp ile aynı evde yaşıyor kendi evi değil

yok ben aile apartmanı olsada kişisel evinizin anahtarı neden onlarda ya hu ?misafirlerin sizin evinizde illaki ağırlanmasıda ayrı bir olay...

Valla durumunuza üzüldüm o an ne yapardım hiç bilmiyorum ama dua edin eşiniz arka çıkmış size...

yok ben aile apartmanı olsada kişisel evinizin anahtarı neden onlarda ya hu ?misafirlerin sizin evinizde illaki ağırlanmasıda ayrı bir olay...

O degilde herkes konu sahibini aile apartmaninda kendi evinde oturuyor sanmiş nedense. Konu sahibi, kaynana ve kayinpederle AYNİ evde oturuyor. Kafasina gore anahatar degiştiremez, eve gelenler de konu sahibinden izin alacak degil.

O degilde herkes konu sahibini aile apartmaninda kendi evinde oturuyor sanmiş nedense. Konu sahibi, kaynana ve kayinpederle AYNİ evde oturuyor. Kafasina gore anahatar degiştiremez, eve gelenler de konu sahibinden izin alacak degil.
Maalesef değiştiremem kp kessinlikle izin vermez zaten

Iyi de ayni apartmanda 6-7 kardes daha var. Yasli iseler digerleri yaninda. Onlar evlat degil mi? Herkesin hizmetciligini yapiyorsunuz ama...
Kimse sizin gibi düşünmüyor maalesef herkes kendini düşünüyor

Koloni halinde yaşamanın zararlarını okuduk, milyonuncu kez

Eşim annesiyle konuştu zaten Ben bu kadını kendime eş getirdim Milletin kızı gelsin ona hesap sorsun diye evlenmedim ve size emanet ettim dedi. KV da çok iyi bir insandır aynı evde yaşıyoruz azıcık kötü bir sözü yoktur ama gel görki eltiler ben de kıskançlıklarına veriyorum

Bencede.. Zaten eltimin de kuzeni oluyor asıl ben yabancıyım olan bana oluyor. Haksızlıktan başka bir şey değil

Boyle ust uste yasayinca cumbur cemaat maalesef boyle durumlar olur olucaktirda uzulerek soyluyorum
1 senedir yaşıyorum oluyor.. Olsun.. Alıştım..
Ama sorun şu ki bu yüzden kimse bana hesap soramaz o kıskanç eltim yüzünden zaten kendisi ile konuşmuyorum hala benimle konuşmaya çalışıyor kafasını kapıya dayıyor çağırıyor birde herşeyi burnuna sokar öyle yüzsüz biri

Boyu da 1 80 gidip mutfak eşyalarımın yerini dahi değiştirmiş tencerelerimi dolabın en üstüne koymuş yetişemiyorum da indirmek için yepyeni bardaklarımı sürahimi kullanmış sanki bardak yoktu. Bilerek yapmış. Kendini aşırı beğeniyor

Kaynanama demiş ki gelinlerinin içinden en güzeli benim kadın 32 yaşında söylediği cümleye bak kv tabiki cevap vermiş gelinlerimin içinden en iyisi benimle yaşayan gelin diye. Öyle bir sinirlenmiş bu.

Kaynanama demiş ki gelinlerinin içinden en güzeli benim kadın 32 yaşında söylediği cümleye bak kv tabiki cevap vermiş gelinlerimin içinden en iyisi benimle yaşayan gelin diye. Öyle bir sinirlenmiş bu.
Ve kayınvalidemi bunu sana mı anlattı. Eğer öyleyse o da tehlikeli kadınmış. Ben hem yaşlılar diye aynı evde otursam, hem elimden laf yicem birde üstüne eşyalarımı yerini değiştircek... Büyük sözüme tövbe.... Bende bir ara aynı evde yaşadım. Benimde ezmeye, sindirmeye çok çalıştılar ama asla izin vermedim.
.

Aynen

Paçoz eltiye sen şöyle evimden bi çıkar mısın derdim. Kalan elemanları bi şekilde hallederdim.

Eltim bana benim evimde misafirlerin yanında bağıracak ben de ağlayarak evimden kendi öz evimden çıkıcam.
O eltiyi demledigi çaya katık ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…