slm kızlar bugun dr gıttık 34 haftalık gebeyım kılosu 1900 suan 2 400 olması gerekıyormus bunun ıcın bızı ayrıntılı ultrasona yolladı 32 haftalık cıktı ve bu gerılıgı arastırdılar benım plesantamdaymıs sorun cocuga tam gecmıyormus yedıklerım cok ıyı beslenıyorum ama bebısım az kıla almıs bebekte bır sorun yok sıvısıda normal ama konturol altına alcam dedı beslenmesı tamamen durursa alcaklar cok korkuyorum kızlar bebegımı kaybetmek ıstemıyorum dua edın nolur
meraba canım bende daha önce gelişim geriliği yüzünden 34 haftalık bebeğimi kaybettim sonra yine hamile kaldım ve yine aynı sorunla karşılaştım 34 haftalık muayeneye gittim ve gelişim geriliği görüldü apar topar hastaneye yatırıldım yirmi gün hastanede yattım ama kilo alımı görülmedi bebeğimde ve sezeryanla 1800 gram olarak aldılar bebeğim 7 gün küvezde kaldıktan sonra bize verdiler bebeğim çok küçüktü ve bakımıda çok zor oluyordu onunla baya zorlu günler geçirdik ve şükür şu anda çok ii ve büyüyor benim tavsiyem derhal hastaneye yat ve bebeğini erken 35 36 haftalık olunca aldırman çünkü gelişim geriliği düzelmiyor hasataneye yatarsan emin ellerdesin çok sıkı kontrol ediyorlar ve kalp atışlarında sorun olunca müdahale ediyorlar bebeğine salıkla kavuşmanı dilerim
a e ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?