kızlar moralim cok bozuk bebeğim geri kalmıs:(

canım dogana kadar biraz daha büyür merak etme
daha haftan var önemli olan saglıklı olması dünyaya geldikten sonra nasıl olsa büyüycek ic,ni ferah tut benim arkadaşımında kücüktü su an 4 yasında hersey normal

benim arkadaşımın da bebeğe besleyen damarlardan biri tıkalı olduğu için gelişimi yavaşlamıştı doktor her an alabiliriz demişti.gayet sağlıklı doğum yaptı.2600 gr doğdu ama küvöze falan girmedi gayet sağlıklıydı.önemli olan sağlığında problem olmasın kilo nasılsa alır.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Hiç moralinizi bozmayın bence 2 hafta geriden gelmesi sorun deiğil. Suyunuz varsa ve bebeğiniz hareket ediyorsa sorun yoktur. Ben 2 kilo doğmuşum o zaman böyle ayrıntılı ultrasonlar yok tabii ama küveze bile girmemişim doğduğum gün resmimde var gözlerim cin gibi bakmışım makineye.. Hep zayıftım ama hiçbirşey yemiyordum sık hastalanıyordum doğunca biraz ihtimam gösterdikten sonra sorun ortadan kalkar aradaki açığı kapatırsınız...

Bende dün kontrole gittim benim bebeğimde geri doktorumun bana söylediklerini paylaşmak istedim seninle

Ben bu tür bebekleri komandaya benzetirim içerde direnç kazanırlar, azla yetinmeyi bilirler doğduklarında çok çabuk toparlanırlar az emerler hemen doyarlar ve diğer bebeklere göre daha az hastalanırlar önemli olan bebeğin sağlığı kilosu değil 2.5 ile 4 kilo arasında doğan bebekler her zaman sağlıklıdır 4 kilo doğurmak toplumda marifet gibi görünür ama hiç alakası yoktur onların bakımı daha zordur çünkü içerde çok beslenmeye alışmışlardır dışarda doymaları zor olur dedi.

bizim kizda 20 li haftalarda bi ara yaklasik 2 hafta geriden gidiodu.ama sonra acigi kapatti ve 3710 dogdu.ama simdi istahsiz o ayri sempatiksalakcinni
sana tavsiyem seker problemin yoksa bol tatli ve meyve ye

benim bebeğimde 34. haftaya kadar 1 hafta ilerideyken birden 2 hafta geriye düştü doktorumun birinde(iki ayrı doktora gidiyorum),hatta ultrasona göre 400 gr zayıflamış çıktı,hiç bşy anlayamadık.şu anda 36+4.Boy ve baş ölçüleri hala 1 hafta ileride ama kilosu gerilemiş.inşallah yanlış ölçümdür.dr.da anlamadı olayı zaten,inşallah birdahaki kontrolde düzelmiş olur.bende son bir aydır bir kilo bile almadım zaten,durmadan yiyip soluma yatıyorum inş. işe yarar

tşkler kızlar bugun doktora gıttık kızımın saglıgında hıc bır sorun yok cok sukur doktorumda 2hafta geri ayrıntılı ultrasonda 1hafta geri cıktı suan sata göre 35 hafta 4gunluk 2kılo 150gr olmus 10 gun önce 1900du kılo alıyor cok sukur ama olması gerekenden az suan 2500 olması lazım plesenta damarında sorun var suan nst si suyu hareketlerı ıyı böyle gıderse 38.haftada alcak inş ozamana kadar 2.500 olur kızlar

canım bende medıkal parka gıdıyorum yenı dogan yogun bakım unıtesı herseyı var tabı ıns bunlara gerek kalmaz ve kuvese gırerse annenın yanında duruyormus odada bu benı rahatlattı

canım benimhiç moralini bozma inş. kilo alır bebeğin ama benim ilk hamileliğimde ilk aylarda bebeğimin gelişimi hep 1 hafta öndeydi sonra nedense benimkide yavaşladı zatn 34 haftalıkken doğdu kızım 2 kiloydu ama çok sağlıklıydı küveze bile koymadılr sonrasında anne sütü alarak kzım her ay 2 yada 2 buçuk kg alıyordu yani senin anlıcan 2 aylıkken baya tombişti.dediğm gibi hiç moralini bozma allahın izniyl sağ salim alırsın bebeğini kucağına sonucu lütfen bizlerle paylaş

kızlar cok tşkler hepınıze ıcımı cok rahtalatıyorsunuz ıns hersey yolunda gıderde meleklerımıze saglıkla kavusuruz suan zaman hıc gecmıyor sarımelek senınde dogumuna az kaldı suan senın bebıs kac kılo ?

senin adına çok üzüldüm.. ama korkma.bebeğin doğsa bile sağlığına kavuşur canım korkma...24 haftalık bebekler bile yaşatılıyooo artık..sen durumun farkına vardıkları için şanslısın canım ..ya fark edilmeseydiii??? birde bu açıdan bak ve psikolojini hiç bozma canımmmm

Türkiyem Allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın inşallah, tek tavsiyem lütfen tansiyonuna dikkat et,gebeliğe bağlı hipertansiyon olabilir, bunu doktoruna söyle,tans sıkı takip altında tutsunlar,,Allah yardımcın olsun canım.

yok canım doğurmadım salı günü dğumum inşallah.bebişim geçen hafta cuma 2100gr dı.bir daha girmedim ultrasona.nst ye giriyorum artık.

Allah bebeğini hayırlısıyla ve vaktinde kucağına sağlıkla almayı, annelik duygusunu en rahat şeklinde yaşamayı sana nasip etsin canım a.s.

turkıyem merhaba eger tokatlıysan hemserımmıssın :)

canım ınsallah hersey yoluna gırer ıyı haberlerını beklıyoruz moralını yuksek tut kı bebısın hıssedıyor kendıne dıkkat et ....

yok canım doğurmadım salı günü dğumum inşallah.bebişim geçen hafta cuma 2100gr dı.bir daha girmedim ultrasona.nst ye giriyorum artık.

canım cok az kalmıs hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın inş doğumunda kolay olur kendını ıyı hıssettıgınde tecrubelerını yaz buraya lutfen beklıycem haberlerını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…