canım mrb valla nekadar endişelenme ddiyosakta aynı durumu yaşadığımdan insanın elinde olmuyo sen ilk ne zaman farkettin bide doktorun sebep olarak neyi gösterdi
saol canm cok sukur tansıyon sorunum yok ıns bebegıme bırsey olmazcanım benim tansiyon olmadığı sürece inanki korkulacak bişey yok dediğim gibi kuzenimde aynı kiloda doğum yaptı şimdi ayını bile geçti kilosu bebişinin için rahat olsun ama arkadaşların dedikleri gibi bekleme hemen git belki hastanede yatman gerkir ama daha iy olur senin ve bbeğin için sakın gecikme
aynı durum bendede vardı.26 haftada suyum azalmaya başladı neler söylediler inanamazsın.dolplere girdim bebişte sorun görünmüyordu.her hfata kontrole gittim.suyum düzeldi ama bebiş çok kilo almıyor 2 kilo şuan.eğer kilo almamazsa daha önce alıyorlar.benimde öyle olabilir bakalım.ne kadar dursa o kadar iyi.onun dışında herşer iyi dolple sonuçları nst .aman sağlıklı olsunda kilo sonrada alır.
öncelikle merhaba benimde bebegim ayrıntılıya girdigimde bir hafta geri çıktı gelişme geriligi denmedi bana ama ben hla bu geriligi anlamş degilim çünki gelişme geriligi diyince zekasında bişe varmış gibi geliyo insanınn aklına ben de 2.250 gr dogmuşum AALAHA şükür de gayet saglıklı bi hayatım oldu şuan 26 yaşındayım bendedemi annemin karnındayken gelişme geriligi vardı anemin dedine görede hemen toparlamışım dogduktan sonra öyle zayıfta degildin diyo bu biraz genetikte olabiliyo anen babanın dogum kilosunun ortalamasını alıyo bebek organları saglıgı yerindeyse kilosuda önemli tabi ma toparlarlarr bebişelr rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin
sağlığı iyiyse kilo çok önemli değil doğunca alır inşallah.ayın 2sinden sonra sezeryana gireceğim sağlıklı sıhatli gelsin 2500falan olur dedi dr.inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?