inşallah canım kendimi toparlayınca heemen yazarım sana.sağlığı iyi olsunda kilo umurumda değil nasılsa büyür kilo alır.epidural sezeryan olacağım.kesip biçecek olmaları bile umurumda değil yeterki bebeişim iyi olsun.tabi tüm bebeişler inşallah.
merhaba canım okudum cok uzuldum inan ... inşşalah hersey yoluna gırer saglıkla alırsın bebişini kucagına... dün bende doktorumdaydım... 21 haftalık hamıleyım ama bebek 20 haftalık gorundu... moralım okdar cok bozuldu kı beslenmemede cok dıkkat edıyorum 5 ayda 5 kılo almsıım doktorum fazla bıle dedi... ama nedense bebegım beslenmemıs benden.. doktorumda takıbe aldı benı.. 1 hafta sorun olmaz ama 3 haftaya kadar cıkarsa sorun olur dedi... ve ben korkuyorum... ınsallah saglıkla gelır bebişlerimiz...
inşallah canım kendimi toparlayınca heemen yazarım sana.sağlığı iyi olsunda kilo umurumda değil nasılsa büyür kilo alır.epidural sezeryan olacağım.kesip biçecek olmaları bile umurumda değil yeterki bebeişim iyi olsun.tabi tüm bebeişler inşallah.
canım senın adına bende cok heycanlıyım son 1 gunun kaldı melegıne kavusmana darısı basıma ıns dualarım senınle olcak ıns hersey yolunda gıder melegını sagsalım kucagına alırsın sabırsızlıkla haberlerını beklıyorum kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?