yarin memelekete ailemin yanina gidiyorum 3 gun once hamile oldugumu ogrendim hersey iyi kuzenimin dugunu icin gitmem lazim biletimi aldik esim cok kotu oldu devamli agliyor kizlar cok kotuyum ya napiyim ben gitmek zorundayim o gelemiyor is buldu burda daha yani ama cocuk gibi agliyor bi gorseniz dayanamiyorum hic ayri kalmadik biz 24 saatimiz birlikte gecti 1bucuk sene bende kotu oldum ama mecburum ne desem fayda yok simdi odaya kapatti kendini bana da yalniz kalmak istedigini soyledi napicagmi sasirdim cok moralim bozuk
yarin memelekete ailemin yanina gidiyorum 3 gun once hamile oldugumu ogrendim hersey iyi kuzenimin dugunu icin gitmem lazim biletimi aldik esim cok kotu oldu devamli agliyor kizlar cok kotuyum ya napiyim ben gitmek zorundayim o gelemiyor is buldu burda daha yani ama cocuk gibi agliyor bi gorseniz dayanamiyorum hic ayri kalmadik biz 24 saatimiz birlikte gecti 1bucuk sene bende kotu oldum ama mecburum ne desem fayda yok simdi odaya kapatti kendini bana da yalniz kalmak istedigini soyledi napicagmi sasirdim cok moralim bozuk
pardon kizlar.. bende anlamadim hamile olan benim o kadar yolu cekecek olan benim o agliyor ama yani ole bi iki damla deil bilginiz hungur hungur cok kotu oldum bende zaten tvde bisey gorsem aglar vaziyetteydim yine de tuttum kendimi konusmaya fln calistim fayda etmedi .. bebek de etkiledi sanirim daha yeni ama napacagimi sasirdim kocaman adam 1 bucuk ay falan ayri kalcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?