Kizlar moralim cok bozuk..

Ben durumunuzu bilmediğim için bu konudaki ilk mesajınızdan anladığım kadarıyla yorum yapmıştım. O zaman ayrılık bir yerde sağlığın açısından mecburi gibi bir şey. Umarım yakın zamanda ev sorununuzu bir şekilde halledersiniz de sen de kendi yuvana dönersin:Saruboceq:

5 haftalık hamileymişsin ama gebelik psikolojisi başlamış. Çok hoşsun canım ya, tabi ki bu hassas döneminde yanında olamayacağı için üzülüyordur.boshayallersmile

Ama şu da var ki sen daha yolun başındasın, ev işi hallolduğunda beraber geçirecek çok zamanınız olacak, gebeliğinin ilerleyen dönemlerinde aynı evde yaşıyor olacaksınız, karnına bardak dayayıp bebişi dinlemeye çalışacak, karnın burnuna geldiğinde yanında olmuş olacak nasılsa inşallah. :CüvCüv:

konusmadi ki git ben biraz yalniz kalim dedi bende tamam dedim. ama sole bisey biz evlendigimizden beri sadece derslerde ayrildik okula sabah birlikte gittik ders aralari birlikte zaten evde birlikte cok alistik sanirim yani evlendik evleneli 1 kere bile bensiz bi ortama arkadaslarina fln bile gitmemistir bende ole simdi bi de bebek oldu.. 3 gundur biliyoruz hamileligimi cocugun oyuncak eksigi kalmadi diyebilirim kavga bile ettik bu yuzden .. birazdan gidicem yanina.. bende cok isterim ama ev durulacak gibi deil ben kokudan devamli cikariyorum rutubet her yer tasinma isini hizlandirabilirsek tabiki gelirim erkenden

ne kadar guzel bi msj bu beni acayip heyecanlandirdi ins o gunlere sorunsuz bi sekilde geliriz senağlama ya ama biz neden hep agliyoruz boyle bilmiyorum .. bu durum cok sinirimi bozuyor senağlama

belkide kendinede kiziyordur neden daha cabuk tasinamiyorum bu yüzden esim annesine gitmek zorunda kaliyor, maddi durumunada sinirlenerek, böyle aniden patladi adam:gitme:

ne kadar guzel bi msj bu beni acayip heyecanlandirdi ins o gunlere sorunsuz bi sekilde geliriz senağlama ya ama biz neden hep agliyoruz boyle bilmiyorum .. bu durum cok sinirimi bozuyor senağlama

acil kendine mendil sponsoru bul parami dayanir bu duruma-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

saklamaya calisti basta yok ne aglamasi fln diye ama kor olmak lazimdi gormemk icin yani bende ole gorunce sarildim iyice koyuverdi kendini bende sasirdim onu daha once aglarken 1 kere gordum o da en siddetli kavgamizda ... off ben gidemicem sanirim.. bi gidip bakaym napiyor

belkide kendinede kiziyordur neden daha cabuk tasinamiyorum bu yüzden esim annesine gitmek zorunda kaliyor, maddi durumunada sinirlenerek, böyle aniden patladi adam:gitme:

evet bu da olabilir belki okul yeni bitti isini de buldu hemen ama daha yeni iste.. aslinda ailesi benim ailem cok yardimci olmak istedi ama onu da kabul etmedi buna da uzulmus olabilir gercekten bi de ben sabah rutubetten fln baya kotu oldm

Sen kocana, benim 10 ay ayri kaldigimi anlat bakim ne diyecekkaydirigubbakcemile3
1.5 ay neki. Keske bize 1.5 ay kalmis olsaydi.
Morel ver canim yapacak birsey yok.
Birde kocan o kadar üzülüyorsa, nolursa olsun o kadar uzun kalman dogru degil bence, yazik adamcagiza.
1.5 degilde 1 ay kal bari.

ayy 1,5 ay da çokmuş bee..ben eşimden 3 gün ayrı kaldım ank.ya gitmesi gerekiyordu,saat başı eskiden olduğu gibi mesajlaşmalar,araşmalar bi yönden de güzel oluyo yaa,aşk tazeleniyo...gerçi dünya kupası da var ki ben gitsem 1-2 haftalığına ruhu duymaz herhalde.:)).ama sizde aşkınızı tazelersiniz belki bi yönden de iyi olur...

o 29 ben 21 benim aglamam lazim yani

Yav, elele dizdize olursun, bakışırsın, nasıl ayrı kalacam diye üzülürsün ama odaya kapanıp da hüngür hüngür ağlamak da nesikaydirigubbakcemile

Nihahhahahah:roflol::roflol:

helal valla eşine darısı başıma..millet karısını sepetlicem diye 40 takla atar maymun olur...sırnaşık şey

Şaştım kaldım valla, böyle ağlayan adamlarda var demekki benim koca ruhsuz ağlamaz göbek atar herhalde..

Boşuna şaşırma, ya konu fake.. ya da adam hiç normal değil.. eyvahedigeldismile

Gözümün önünde canlandırıyorum da, karısı memlekete gidecek diye odalara kapanıp ağlayan bir erkek..

içimden bir ses, bu konu, içerik olarak çok kıskanıldı diyor
gelen yorumlara bakıyorum da çoğu, eşi eleştirmiş, çocuk yerine koymuş, hasta demiş!
daha neler yahu!
belli ki yoğun yaşanan ve çok da güzel yürüyen bir ilişki var ortada, maaşallah diyeyim
tabii KK kadınları alıştı artık aldatılma, ihmal, boşanma konularına, tuhaf geldi, şaşırdılar.
ayrı kalmak çok güç gelir tabii, 1 ay kısa bir süre mi sizce sevdiği kişiden ayrılmak zorunda kalan için?
Allah bebeğinizle eşinizle aynı güzellikte ömür boyu sürdürsün evliliğinizi.
ama benden bir tavsiye.
mecbur kalmadıkça bu kadar uzun ayrılıkları sokmayın ilişkinize...

Varya ben 1,5 ay evden gidicem benim adam zil takıp oynamazsa bende birşey bilmiyorum.sempatiksalakcinni

E madem eşin bu kadar üstüne titriyor, üzülüyor o da gelsin diycem ama evi taşıyacakmış.
Sen de ki eşine canım sen ev işini bir an önce bitir, sende annemlere gelirsin, böylece ayrı kalmayız de.
Teselli et onu.:teselli:
Ay ne güzel ya genelde hamileyken annelerin hormonları tavan yapar, burda babanın yapmış.
Evlilikte karı koca eşitliği bu olsa gerek:lepi:

Tamam da gitmesine engel olsun o zaman, çok da ölümcül bir neden yok ortada gitmesi ve 1 ay kalması için.. :hulya:
Hadi çok üzüldü, kahroldu, anladım onu diyelim..
Ama yani odaya kapanmak, eşini odaya almayıp yalnız kalmak istemek falan..
Sevmem öyle ağlak adamları..:icecream:

benim eşimde benden bir gun ayrı kalsa ben memleketten ondan bir iki gün sonra gelsem şiirler yazardı aglardı..ama bana da gel diyemezdi..benden ayrı kalmayı hiç istemez yanlız bıryere gondermek istemezdi..sonuc onun işi nedeniyle iki yıldır ayrıyız ona deki fazla aglamasın aglamak aglamak getirir..

canım neden gitmesine engel olsun ki? kadın kardeşinin düğünü için gidiyor, ayrıca hamile ve evin yaşam koşulları onun için sağlıksız. adamcağız bunların farkında, bencillik yapmıyor, ama çok da üzülmüş, hislerini içinde yaşamayı da beceremiyor. bana çok samimi geldi tavrı. ayrıca 3 gün önce baba olacağını öğrenmiş, duygusal bir kaos da yaşıyor olabilir. yani direk adama hasta, konuya da fake damgası vurulacak kadar enteresan bir şey yok ortada, onu demek istedim...

ben böyle saçma bir sebep görmedim millet 9 aylıken taşınıyor
eşyaları sırtlıcak değilsin ya verirsiniz nakliye şirketine sen elini sürmeden taşır
ufak tefeğide (eşin ağlıcak kadar seni çok seviyorsa eğer) eşin toplar olur biter
bana çok saçma gelir zaten eşini bırakıp aylarca başka yerde kalmak(sağlık sorunu gibi önemli nedenler olmadıkça)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…