vallaha çok güldüm yaa:roflol::roflol: tamam bizde eşimle hiç ayrı kalmadık kalamayız da ama eşiniz çok abartmış bence ne oo çocuk gibi odaya kapatmış kendini anlamadım vallahi ben gerçi birbuçuk ay çok zuzun ama niye ağlıyoki arada o gelir yanınıza hafta sonu falan benim eşim bir ay bırakmaz kesinlikle sağlık konusu falan olmadıkça ne diyeyim valla allah yardımcınız olsun
yaşlarınız kaç? fazla abartılmış bi olay,fazla üstüne düşmeyin iyce ağlayıp sizi etkilemeye çalışır
pardon kizlar.. bende anlamadim hamile olan benim o kadar yolu cekecek olan benim o agliyor ama yani ole bi iki damla deil bilginiz hungur hungur cok kotu oldum bende zaten tvde bisey gorsem aglar vaziyetteydim yine de tuttum kendimi konusmaya fln calistim fayda etmedi .. bebek de etkiledi sanirim daha yeni ama napacagimi sasirdim kocaman adam 1 bucuk ay falan ayri kalcaz
cnm benim eşimde ben biyere gidince çocuk gibi olur suratı evde yalnız kalamıyor benim eşimde
eğer çok üzülüyorsa gitmeyi ver.
1,5 ayda uzun bir zamanmış ben seni şimdi hatırladım arkadaşım şu evi dağınık olan arkadaştın sen dimikaydirigubbakcemile3eşinle öğrenciydiniz siz hamilesin şimdide şimdi nasıl topluycan kız evi 1,5 ayda ne yapar eşin o evikaydirigubbakcemile3
hem kuzenimin dugunu var hemde ev tasinacak evin hali berbat her yer rutubet fln hamilelik olmasa dugune gidip gelecektim annem hamile halinde o evde kalamazsin diyor esim de hak veriyor ama iste bole yapti bi an
Kaç haftalık hamilesiniz bilmiyorum ama 9 ayı düşününce 1.5 ay çok da dehşetli bir ayrılık değil. Ama madem bebiş size bir sürpriz yaptı, olağanüstü bir durum oldu, tatil planlarınızda değişiklik yaparsınız.
Ben olsam ben de bütün hamilelik sürecinde eşimin yanında olmayı/eşimin yanımda olmasını isterdim açıkçası. Ve böyle düşününce de 1.5 ay uzun geliyor aslında... :sm_confused:
vallahi ben şaşırdım bu durum normal değil tamam çok seviyodur ayrılmak zor olur ama bu kadar abartması normal değil hem sizin hamile olduğunuzu biliyo böyle yaparak ne kadar üzüldüğünüzü görmüyormu bana pek normal gelmedi eşinizin durumuama bi garip oldum ben ya sok oldum bi an kendimi kotu hissettim konusuyodu normal ben lavaboya gittim geldim yok iceri odaya gitmis hickirahickira agliyor ben nasil gideyim simdi yarin da bole yapacak ordan annem ariyor gelmeye niyetin yok heralde diye 2 gun erteledik zaten 2 gun once gidecektim
bak cnm ben ekim ayında ist taşınıcaktım evi topladım mobilyaları söktürdüm ama olmadı iş geri döndüm erzuruma ve ekimden beri ev toplu halde salondaki koltuğumu açıyorum orda yatıyoruz yatak odam bile yok yani annem babamda hayatta karışmaz öyle şeylere bence annen neden öyle diyoki sende o öyle dedi diye eşini bırakıp gitme bence sonuçta sende eşinle bir ailesin.o yaşıyorda sen neden yaşamıcakmışsın.
kiz suuss adim cikacak kk da sempatiksalakcinni o donemleri anlattik sukur tasiniyoruz iste ev sicagin etkisiyle bole rutubet fln iice evlikten cikti tasiniyoruz iste 1.5 aya kadar esim burdayken halledecek bende annemle kalcam
Allahım bozmasın sevginizi, huzurunuzu inşallah..
Koskoca adamın ağlamasına kıyamadım..
Ben de ailemden öyle gördüm..
Eşsiz bir yere gidilmez bizde de..
Kendimi saymıyorum bile ne de olsa bekarım.. Ama annem babamsız hiç bir yere gitmez hele ki şehirdışına hem de 1,5 ay. Kendi gitmek istese babam izin vermez. Babam izin verse annem babamı bırakmaz..
Ama siz gitmeye karar verdiniz madem ki,tez zamanda kavuşun inşallah..
:)))))))kız ne kocaymıs senınkısıde pek bır nazlı
belkı baska sorunu vardır bu kadar agladıgına gore
allh kavustursun canım vede ayırmasın sızı
maşşşşşş bu ne sevgı böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?