Kizlar moralim cok bozuk..

yaşlarınız kaç? fazla abartılmış bi olay,fazla üstüne düşmeyin iyce ağlayıp sizi etkilemeye çalışır

cnm benim eşimde ben biyere gidince çocuk gibi olur suratı evde yalnız kalamıyor benim eşimde
eğer çok üzülüyorsa gitmeyi ver.

ya canim ben sok yasiyorum yani neye ugradigimi sasirdim tamam bi iki damla goz yasi aksa anlicamda resmen oturup agladi yani ben nasil gidicem onu dusunuyorum yarinda yapacak aynisini aslinda 1 ay uzun baya ama iste biz tasiniyoruz fln ev cok kotu halde eski rutubetli bi ev bi de hamilelik cikti annem o evde birakmam diye tuttrdu

1,5 ayda uzun bir zamanmış ben seni şimdi hatırladım arkadaşım şu evi dağınık olan arkadaştın sen dimikaydirigubbakcemile3eşinle öğrenciydiniz siz hamilesin şimdide şimdi nasıl topluycan kız evi 1,5 ayda ne yapar eşin o evikaydirigubbakcemile3

cnm benim eşimde ben biyere gidince çocuk gibi olur suratı evde yalnız kalamıyor benim eşimde
eğer çok üzülüyorsa gitmeyi ver.

hem kuzenimin dugunu var hemde ev tasinacak evin hali berbat her yer rutubet fln hamilelik olmasa dugune gidip gelecektim annem hamile halinde o evde kalamazsin diyor esim de hak veriyor ama iste bole yapti bi an

Kaç haftalık hamilesiniz bilmiyorum ama 9 ayı düşününce 1.5 ay çok da dehşetli bir ayrılık değil. Ama madem bebiş size bir sürpriz yaptı, olağanüstü bir durum oldu, tatil planlarınızda değişiklik yaparsınız.

Ben olsam ben de bütün hamilelik sürecinde eşimin yanında olmayı/eşimin yanımda olmasını isterdim açıkçası. Ve böyle düşününce de 1.5 ay uzun geliyor aslında... :sm_confused:

kiz suuss adim cikacak kk da sempatiksalakcinni o donemleri anlattik sukur tasiniyoruz iste ev sicagin etkisiyle bole rutubet fln iice evlikten cikti tasiniyoruz iste 1.5 aya kadar esim burdayken halledecek bende annemle kalcam

hem kuzenimin dugunu var hemde ev tasinacak evin hali berbat her yer rutubet fln hamilelik olmasa dugune gidip gelecektim annem hamile halinde o evde kalamazsin diyor esim de hak veriyor ama iste bole yapti bi an

bak cnm ben ekim ayında ist taşınıcaktım evi topladım mobilyaları söktürdüm ama olmadı iş geri döndüm erzuruma ve ekimden beri ev toplu halde salondaki koltuğumu açıyorum orda yatıyoruz yatak odam bile yok yani annem babamda hayatta karışmaz öyle şeylere bence annen neden öyle diyoki sende o öyle dedi diye eşini bırakıp gitme bence sonuçta sende eşinle bir ailesin.o yaşıyorda sen neden yaşamıcakmışsın.

tatil deil canim zorunlu gidiyorum tasinma durumu fln var o da bebek icin agliyo sanirim benim icin deil :sm_confused: anlamadim ki bisey de soylemiyor dogru duzgun. bende bu sekilde gidince icim hic rahat etmeyecek ama mecburum 5 haftalik daha bu arada 3 gun oldu ogreneli zaten

vallahi ben şaşırdım bu durum normal değil tamam çok seviyodur ayrılmak zor olur ama bu kadar abartması normal değil hem sizin hamile olduğunuzu biliyo böyle yaparak ne kadar üzüldüğünüzü görmüyormu bana pek normal gelmedi eşinizin durumu

üstüne düşme derim,benim eşim bi yere yatılı gidecegim zaman tirip yapıyor 2gün sonra başlıyor gel demeye ben onun dediği zamanda degil kendi istediğim zaman dönerim,ama çok şükür ağlaması yok:ecrin_bebek: eger şimdiden eşini nazlı alıştırırsan sonra eteginden ayrılmazkaydirigubbakcemile

Allahım bozmasın sevginizi, huzurunuzu inşallah..
Koskoca adamın ağlamasına kıyamadım..
Ben de ailemden öyle gördüm..
Eşsiz bir yere gidilmez bizde de..
Kendimi saymıyorum bile ne de olsa bekarım.. Ama annem babamsız hiç bir yere gitmez hele ki şehirdışına hem de 1,5 ay. Kendi gitmek istese babam izin vermez. Babam izin verse annem babamı bırakmaz..
Ama siz gitmeye karar verdiniz madem ki,tez zamanda kavuşun inşallah..

ev normal bi ev olsa zaten gitmem annemde bisey demez ama ev cok berbat esyali flndi zaten rutubet fln oldu havalar isininca bole hamam gibi fln kokuyor benim midem cok fena zaten yedigim durmuyo annem orda nasil durucan diye tasinana kadar kal dedi esimde onayladi zaten ama simdi gitma vakti yaklasinca bole yapti analamadm :uhm:

:)))))))kız ne kocaymıs senınkısıde pek bır nazlı
belkı baska sorunu vardır bu kadar agladıgına gore
allh kavustursun canım vede ayırmasın sızı
maşşşşşş bu ne sevgı böle

sana düşkün ,bağımlı bir adam muhakkak ,ama hamileleğin dolayısı ile de onda bir kaybetme korkusu vs mi kuruyor kafasında ki acaba ? nasıl bir duygu ve psikolojik hali var bunu anlamaya çalış konuşarak ..
1.5 ay da gerçekten çok uzun bir zaman ama sempatiksalakcinni
ben 7 günlüğüne gitmiştimde benimkide kirli sepetinde kalan çamaşırlarımı koklamış garibim ...
erkeklerin her yaptığına akıl ve mantık yürütelemiyor bazen ...
ama bence sen o 1.5 ay 'ı 15 güne indirmeyi düşün derim ben ...

kiz suuss adim cikacak kk da sempatiksalakcinni o donemleri anlattik sukur tasiniyoruz iste ev sicagin etkisiyle bole rutubet fln iice evlikten cikti tasiniyoruz iste 1.5 aya kadar esim burdayken halledecek bende annemle kalcam

canım benim ya tamam sustum yok öyle birşey:hulya:bence sen şu 1,5 ay işini arkadaşlarında dediği gibi azalt bana göre çok 1,5 ay tatlım:içelim:adam zaten şuan tam duygusal evresinde baba olacağına öğrenmiş birde sen 1,5 ay gideceksin ayrı kalacaksınız haklı olarak bütün duyguları depreşmişopuyorumnanaktan

mecbriyetten senağlama yoksa ben de cok kotu oldum dislerimi ole bi sktm onu ole aglarken gordgmde bende aglasam iice kotu olacakti daha once de konu acmistim zaten hamilelik meselesi olmadan once de gidecegm belliydi kuzenimin dugunu 2 hafta fln kalirim die dusunuyodm durmadan surat fln asmsti bende sogudu mu benden die dusunmustm :sm_confused: hatta tesekkur ederim iyi dileklerin icin cok saol a.s.

:)))))))kız ne kocaymıs senınkısıde pek bır nazlı
belkı baska sorunu vardır bu kadar agladıgına gore
allh kavustursun canım vede ayırmasın sızı
maşşşşşş bu ne sevgı böle

saol canim ya ben de bilmezdim bu kadar sevdiini
beni deil gerci o bebegi seviyo
sabah sesini yukseltme derecesine gelmisti bileti alinca birden duygusallasti anlamadim ben bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…