Kızlar mutlaka numune isteyin , geliyor.

mılupa bnm komşuma gldı geçen o evde yoktu bana bıraktı kurye ta 1 aydır kuryedeymiş geç gelıyor yanı mılupa..

milupa geldi,taa hamileyken gelmişdi bezler.
hero baby yolluyomu ?
bebelac da tlfnla msj filan istiyodu..istemedim henüz..

bana da geçen gün milupa geldi hero babyden üç kutu gelmişti farklı zamanlarda...

kızlar selam
bende milupaya ve herobaby ye üye oldum inşallah bana da gelir
ne kadar sürede geliyor
başka numune gonderenler varmı paylaşırsanız sevinirim:)))

arkadaişlar hero baby, bebelac milupa molfix numuneleri geldi.
Ama en güzel paket hero babyninkiydi bisküvi , kahvaltı ve meyve püresi vardı orjinal boy hepside. . Bebelac sadece 1 tane pişirilen muhallebi yollamış, Milupa da indirim kuponları ve iki parça tek kullanımlık sütlü pirinçli muhallebi-niveanın numune boy pişik kremi 2-3 tane temizleme mendili koymuş.Molfix tek bir adet bez yıollamıs kargo parasına yazık yani.:)))

bana sadece huggies geldi daha evvel de molfiks gelmişti hamileyken.
diğerlerinden ses seda yok
beklemedeyim...
ha bir de bioxcin gönderdi.

ya arkadaşım hero baby ile nasıl iletişime geçtin? bana ülkerden msj atmışlar internetten numune yollamıyoruz diye. yanılmıyosam ülkerdi. yanlış hatırlıyor da olabilirim ama yollamadılar neticede CADIARZU
iletişim e tıklayıp kategori olarak ürünü seçtim, istedim

:ecrin_bebek:

Buğün bana milupa dan geldi.Ne zaman üye olduğumu hatırlamıyorum bile.İçinde bol bol broşür vardı birde indirim kuponları ve tek kullanımlık sütlü pirinçli muhallebi ve aptamil sütlü bisküvi gece ,niveanın numune boy pişik kremi 2-3 tane temizleme mendili var......

selam canım
hero baby e sitesinden uye oldum
sonra siteden bize ulaşından Kurumsal iletişim formlarından "perakendeciyim" üzerinden mesaj yolladım ve 1 hafta içinde numuneler geldi.

selam kızlar, bende biçok yere üye olmuştum. molfikten 2 kere 1 adet bez geldi. ülker herodan broşürler. milupadan orjinal boy armutlu portakallı 1.adım mama ve indirim kuponları geldi=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…