Kızlar mutlaka numune isteyin , geliyor.

kızlar istemediğim halde bi paket geldi içinde babysstar 2 bez, rozi ped, eti bebe bisküvi, komili şampuan -krem, vardı eşimin adına geldi... hastaneden doğum yapanların adreleri alınıpmı ne gönderiliyormuş... star baby bize de büyük geldi.. bisküviyi ben yedim..::) şampuanı kociş kullandı...:)

evet aynı paket banada gelmişti bende paketin üzerindeki web adresine baktım inceledim bu proje kapsamında bir paketmiş incelersen sende görürsün sanırım sağlık bakanlığı öncülük yapıyor, adreslerde hastanelerden alınıyormuş. Baby star büyüklükten ziyade çok kalın yaa doğum yaptığımda hastaneden sargı bezi arasına pamuk konulmuş pedler vermişlerdi bana yani onun kalınlığından hiçbir farkı yok neredeyse

canım bu gönderdiklerin.bioxin,baby star ve hero baby linklerini yapıştırırmısın.
bende göndereyim.
bulamadım çünkü

arkadaşlar bazılarımız tam nereye mail atıcamızı bilmiyoruz.herkez linkleri gönderirse sevinirim.zemuszemus

bugün molfixden geldi 1 tane bez baktım güzele benziyor baby stardan iyidir, öğleden sonra hero babyden tekrar gelecekmiş kargodan aradılarr halbuki ben gogly istemiştim gene hero baby gönderdiler demwkki

az önce kargo dan paketlerim geldi.biri milupa diğeride bebelac dan
milupa.bir önlük,1 tane elma suyu,2 tanede 20 gr.muhallebi.
bebelacta-bir önlük ve büyük boy pirinçli muhallebi koymuşlar.

hiliba bana ne bebelac nede milupa yolladı, linki yapıştırırmısın cnm sende...

bu paket ctesi bizede geldi üstünde ne benim nede eşimin adı yazıyodu...
evde olmadığımız için site yönetimine bırakmışlar ama kim bıraktı adımızı sanımızı nerden aldılar bilmiyorum:sm_confused:

az önce kargocu geldi :)
deracine bioblas göndermiş.içinde neler mi, var...
2 tane derin kırışıklara karşı krem
2 tane temizleme jeli
2 tane temizleme sütü
2 tane selülit kremi
2 tane saç dökülmesine karşı balsam
2 tane saç dökülmesine karşı şampuanalkisalkisalkis

bebelac a annemın adına uye oldum 5 tane devam sütü kaşık mamaları 2 kutu önlük ve muhallebıler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…